Modström

Modström har massor av fint vårnytt!
Det som utmärker sig mycket bland det som jag gillar mest är att fortfarande markerad midja gäller, leggingsen likaså och (eftersom jag gillar färg) att ha en accent färg när det blir för mycket mörka toner, som ex de rosa pumpsen. Snyggt att ha samma tyg i kjol och bälte också!

Bodyn gör stor comeback och så här enkel i svart är den väldigt användbar men den kommer nog komma i en väldig massa roligare varianter också! Jackan har en otrolig knäppning i halsen, speciellt fint med de markerande kantbanden. Klänningen är här för att stanna och tajta knicks kommer som ett brev på posten när våren närmar sig!

Alla bilder är från Modströms Vårkollektion och säljs på Dodici på Köpmansgatan i Halmstad.

158058-53158058-52158058-56

158058-55158058-54