halfway point

Ni är några som undrade vart mitt pyssel tog vägen, och precis så här stilla är det projektet.
Fy fasen va irriterad jag är över det här. Jag köpte grejer och började fixa. När jag kommit halvvägs insåg jag att jag behövde mer silverkedja.
Gick tillbaka till affären för att köpa mer, men jag hade tagit de sista två påsarna. Jag undrade såklart när det skulle komma in till butiken igen.
– njaaaeee det vet jag inte. Vilken kedja var det? Nääee den vet jag inte varifrån den var. Ska se om jag kan beställa en liknande.

Va? en liknande? ja, ja not much to do. Bara att vänta och se om det funkar.
Jag gick dit några dagar senare. Kedjan var ett skämt. Den hade helt annan storlek och öglorna helt annan form, det var till och med två olika öglor.
Hur fasen kunde den ens vara liknande?
Jag har letat efter en kedja nu ett tag, men inte hittat nån. Trött jag blir. Så nu ligger mitt projekt här på bänken.
Vet inte riktigt hur jag ska gå vidare faktiskt. Ska jag ta sönder allt det jag redan gjort, eller ska jag hoppas på att hitta en kedja som funkar?

Asch, just nu orkar jag inte ens tänka på det.


12 Replies to “halfway point”

  1. ANNAANNA

    Om inte Lilla Pärlan har så Kolla Barapyssel, Pagoni eller Pearlized, alla tre ”pärlpysselbutiker” på nätet. (alla dessa inkl Lila Pärlan har BRA! service, hyfsat stort utbud och snabba leveranser)

    Det är så retligt när man kommer halvvägs å det sen blir feeel eller som nu i dit fall, man får fel grejer *suck*.

    • Minna

      Jenny – Yep. tried that. Helt meningslöst. De vet inte varifrån de köpt den?! hur luddigt är inte det??
      skitsamma, jag kommer inte handla mer där iallafall. Hoppas jag hittar den nån annanstans.

  2. Romy

    Vad? De vet inte varifran de hade köpt kedjan? Pa kvittot star det väl ett referensnummer som de borde ha i sitt system som leder till ett räkningsnummer som de sedan kopplar till säljaren. Och de borde väl ha en katalog där de har alla sina produkter listade. Sa svart kan det väl inte vara!
    Försök pa Ebay da. Billigt, snabbt och hur mycket kedjor som helst. Eller byggbutiker (heter det sa pa svenska???). De har även ganska sma kedjor.
    Lycka till och ge inte upp – det blir säkert bra i slutändan!

    • Minna

      Marta – ja jag vet, men det är inte Panduros kedja. Butiken har skaffat in kedjor från andra företag (marknader i utlandet??) så de har inte bara Panduros sortiment.
      Så de kan inte få tag på kedjan igen. Panduros kedja som är den som är närmast i skala är inte i närheten varken i färg eller storlek på ögla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.