hairdo

Dessa två 750 millilitare från Tigi blev mina i helgen. Har provat massor av styling från Tigi, men aldrig deras shampoo & balsam.
Dumb Blonde är uppbyggande, fuktgivande och vårdande, perfekt för mitt hår med andra ord. Iallafall teoretiskt, nu återstår att se om det funkar praktiskt.
Ett kap var det då jag betalade drygt en humpa styck för flaskorna, och de är ju på 750 ml så det blir verkligen bra pris.
Har inte invigt dem än, men när jag testat dem så ska ni få veta om jag och mitt barr diggar det.
Nån som provat och som vill fria eller fälla?


16 Replies to “hairdo”

  1. Hanna

    Hej Minna!
    Jag använder uteslutande Tigi:s produkter och är vansinnigt nöjd! ”Dumb blonde”-schampot/balsamet är riktigt bra, och jag skiftar ibland till samma fast för färgat hår. Drygt som sjutton också så de jätteflaskorna räcker verkligen i evigheter. En god investering!

  2. Sofia

    Jag har anvant mig av Tigi dumb blonde och min harbotten blev ganska torr sa jag bytte till Enjoy, later tacky I know men det ar magiskt!!

  3. Josefine

    Jag har provat två olika schampoo och balsam från Tigi Bedhead, och jag älskar deras produkter! De luktar gott, håret blir snyggt och bara flaskorna blir man ju glad av. Tror att du kommer bli supernöjd! =)

    • Minna

      Johanna – oooh, shit. Ja, ja får väl se hur de funkar för mig iaf.
      Dock är min kärlek väldigt stark till Redken så det är inte lätt att mäta sig med dem hos mig, men det ska bli kul att testa och se hur det funkar iaf.

  4. Linda

    Jag gjorde en beställning från Lyko.se, köpte just de där flaskorna plus en extrem inpackning från Redken. Har alltid kört med Redken förut, men nu var det så bra pris på dessa så jag ville prova!

    Sofia: Min kompis blev också torr i hårbotten av dem, men hon har väldigt torrt hår, kanske skulle haft ett annat schampoo… Jag har fett hår så jag hoppas att det ska funka bättre på mig! Har bara använt det några gånger men än verkar det bra!

    • Minna

      Matilda – oj! ja, ja vi får väl se hur det blir. Min redken inpackning lämnar jag inte så jag är inte rädd att jag kommer ”förstöra” håret iaf.

  5. Linda

    Jag har Superstar for Thick hair från TIGI. Också två sådana superstora flaskor, jag märker att mitt hår blir glansigare, större, mer volym, håller sig fint längre, och det bästa av allt är när andra runt omkring mig frågar vad jag gjort med håret och hur jag får det att se så ”stylat” ut. Jag har inga hårprodukter i alls mer än schampoot och balsamet så det gör verkligen skillnad!
    I juuuuust love it. Det kommer du med göra det lovar jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.