pores no more

Fick höra av en kille att han fått prova en helt grym produkt från dr brandt som heter ”Pores no more”,
den skulle ta bort alla porer och släta ut hyn som genom ett trollslag. Han och killpolarna stod hemma
framför spegeln och alla hade blivit lika faschinerade – gissa om jag blev nyfiken!!

Mer eller mindre sprang till NKs kosmetika avdelning och provade den – mycket riktigt hade killarna rätt.
Den är helt grym!! Jag har dock inte speciellt fet hy, men den funkar jättebra för att släta ut hyn och dölja
porerna. Den mattar även ner hyn så om man är fet och lite blank är den helt perfekt!
Mitt råd – gå och prova den – men ta med dig stålar. Stor risk att du blir HOOKED!

Det här inlägget skrev jag exakt för 2 år sedan. Och jag kan med lätthet återanvända detta inlägget, eftersom det fortfarande är högaktuellt.
Jag fullkomligt älskar den här produkten från Dr Brandt. Nu har jag nästan slut på den så tills jag får fatt i en ny, används den omsorgsfullt.
Jag använder den på hyn före jag applicerar min puderfoundation. Hyn blir superslät och alla porer döljs, precis det man drömmer om.
En produkt jag verkligen kan rekommendera – den är suverän!


6 Replies to “pores no more”

  1. Matilda

    Åh tack för tipset Minna! Jag har funderat på vad jag ska hitta på med mina porer. Dom är ganska stora och synliga, inte allt för kul med andra ord. En liten fråga dock om krämen. Är den dryg? och en sak till är den genomskinlig?

  2. Linda

    Hej Minna! Jag har en fråga som jag hoppas att du kan svara på.
    Jag använder Exuviance produkter i ansiktet (rengöring, ansiktsvatten, dagkräm och nattkräm) som innehåller poly- och alfahydroxisyror. Har hört från många håll att man inte ska blanda med andra produkter då. Varför ska man inte det? Får jag inte full nytta av produkterna då? Jag använder en lermask som inte är från Exuviance och en peeling som inte heller är från det märket. Ska jag sluta med det?

    Jag är 23 år, är ganska ljus i hyn och hyn är (eller var, med Exuviance är den toppen!) torr och känslig, ibland blir jag fet i t-zonen. Borde jag istället köpa peeling och mask från Exuviance? Om jag bara har råd att köpa någon av dem, vilken ska jag välja?

    Tusen tack för en härlig blogg, din blogg har snabbt blivit en favorit! Du har gått om både Sofi, Ebba och Elin på min lista:) Den perfekta blandningen mellan skönhet och mode, budget och lyx. Så tack för det. Ha en trevlig helg!
    Kram

    • Minna

      Linda – Himmel!! Tack för det berömmet, du har gjort min dag!! Inget gör mig så glad som när jag får så fina komplimanger för bloggen.
      Det känns skönt rakt igenom, det kan jag inte förneka.
      Jag har aldrig provat Exuviance produkter, så jag vet inte varför du fått informationen om att inte använda andra märken samtidigt. Så jag ringde och kollade.
      Jag har pratat med Birgitta på Birgitta Kliniken och jag tycker du ska ringa henne för att få ett svar som passar dig hundra procent. Hon är grymt duktig och kan precis berätta vilka produkter du kan kombinera med vad och varför, och precis på samma håll varför du inte ska kombinera vissa märken eller medicinsk hudvård med varandra. Ring henne! 035 – 12 18 21.
      Jag har gjort flera behandlingar på Birgitta Kliniken och de är helt suveräna. Elisabeth går precis lika bra att tala med.
      De säljer Exuviance, men även flera andra märken så de vet vad de snackar om. Det är mitt bästa tips till dig!
      kram M

  3. Erica

    Hej Minna!
    Nu blir jag riktigt sugen på att prova den här krämen, inte alls kul när porerna förstör.. Min fråga till dig är; hur länge räcker den? Du skrev om krämen för två år sedan och nu att den snart är slut, betyder det att den räckt i 2 år? Då är den ju riktigt prisvärd!

    Tack för en jättebra blogg!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.