ny hy

still strong

Självklart har det delvis med gener att göra, men det finns faktiskt en hel del som beror på dig själv.
Jag har alltid tagit hand om min ny noggrant, och älskar känslan av ren och återfuktad fräsch hy.
När jag träffade Stina Auer första gången blev jag förbluffad över vilken otrolig hy hon har, det var sådär att jag ville ta lite på den.
Hon berättade om Jan Marini, och jag min skönhetsjunkie var tvungen att prova. Köpte på mig ett skräddarsytt kit av Stina och nu sitter jag här
6 veckor senare och är mycket imponerad. Det var jag iofs  redan efter bara 3 veckor, för det syns verkligen skillnad.
Stina har svar på allt och hon förklarar allt så himla bra. Hon sa även att när mina produkter är slut, kommer jag inte att få köpa samma kit.
Nej, då är det nya produkter som det är dax för att få göra nytta.
Jag gjorde ju även en botoxbehandling, och även där blev resultatet  e x a k t  som Stina sa. Hon sa hur jag skulle reagera dag 1, dag 2 osv.
Det enda som inte stämde var att hon sa att jag kunde få huvudvärk, men det fick jag inte.

Jag är så jäkla nöjd med att jag tog tag i det och kontaktade Stina på Ellipseklinikken. Känslan jag har inom mig över mig själv är urhärlig.
Jag hatar att inte gilla läget och känna mig ledsen över saker som jag ju faktiskt kan påverka, så varför inte göra det?
Får man säga det utan att bli söndersågad i den här världen förresten? Ja, det får man tycker jag.
Jag är nöjd och trivs med mig själv, mycket.

Stinas blogg hittar du  H Ä R och  till Ellipseklinikkens hemsida  H Ä R


24 Replies to “ny hy”

  1. A.K

    Fy så fin du är på den här bilden. Fyra frågor…

    När får vi veta hur du får så fina lockar?
    Vad kostar Jan M produkterna?
    Har du fyllt på läpparna igen… eller sitter det kvar lite sedan du gjorde det sist…vilket var..när?
    Vilken av Redkenserien använder du när det gäller schampo och balsam?

    Jag såg dig för ett tag sedan i Macbutiken när jag besökte Halmstad (vilket för övrigt är en grym shoppingstad… och då bor jag ändå i Göteborg) men var för feg för att säga hej. Du var lika fin nu som då!
    Kram

    • Minna

      A.K – Lockarna ska ni få se inom kort, hur man gör dem och vad man använder sig av. Kommer du på The Perfect Party har du chans på ett gäng helt supveräna stylingtänger 😉
      Jan Marini produkterna ligger bra priser om man tänker på att det är medicinsk hudvård, de är superdryga och effektiva så man behöver absolut inte ”överdriva” med användandet på nåt sätt. Men totalen vad det kostar beror helt på vilket kit din hy behöver.
      Jag har inte gjort mina läppar mer än en gång för över 1,5 år sen, och så gjorde jag lite Restylane på ena sidan av överäppen då den var lite tunnare där. Men jag har inte gjort om det och tror inte att jag kommer göra det heller.
      Redken använder jag all soft, blonde glam och extreme. Men lite olika beroende på säsong och vad som passar håret bäst. Redken är suveränt!
      Men du söt, klart du skulle hälsat! Jag lovar att jag blivit mer generad än vad du är feg, ha ha. Säg hej nästa gång 🙂
      stor kram Minna

  2. Emilie

    Hej! Vad fin du är! Har några små frågor. Går det bra att boka tid på Elipsekliniken bara för att få en utvärdering av huden och hjälp med hudvård eller måste man göra något annat ”ingrepp”? Hur är priserna på Jan Marini-produkter? Tack på förhand!

    • Minna

      Emilie – Absolut! Inte behöver du göra någon behandling. Mitt bästa var att jag ringde och bokade tid hos Stina, så jag kan bara rekommendera det. Hon kan sina grejer och man får rätt sak direkt och bästa hjälpen. Lycka till och hör gärna av dig om hur det gått! kram minna

  3. Linda H

    Lite som Hollywoodfruarna,
    vill se ung och freeeäsch ut, men resultatet blir bara onaturligt och konstlat.
    Du ser verkligen ut som 4o plus.

    • Minna

      Linda H – jadu, tack antar jag. Du tycker som du och jag tycker som de andra. Jag trivs och gillar läget, hoppas du också gör det med dig själv. Man mår allra bäst då! Hoppas du får en fin vecka!

  4. Anna

    Du ser bare helt utrolig bra ut 🙂 Har nå selv begynt med Jan Marini for tre dager siden, ønsker å få like bra resultat som deg 🙂 Og du ser aldeles ikke ut som 40 plus som Linda H skriver! Du ser FANTASTISK ut!!!

    • Minna

      Anna – åh tack!! Hör gärna av dig så jag vet hur du gillar produkterna, jag ÄLSKAR dem!! vänta några veckor så ska du få se hur flott du kommer bli, har du tagit före bilder? det är jättebra att göra. Kram Minna

  5. Eva

    Ja nu blir man ju inte mindre sugen att prova de här produkterna! 😀 Måste göra slut på min produktserie först men sen kanske man skulle prova på Marinis produkter? Vill ju gärna kunna ”persika” ihop med dig en dag! ;-)Kram Eva

    • Minna

      Eva – Jag hade också läst en hel del bra om Jan Marini före jag provade, och jag blev ju inte besviken. De är värda sina fina ord, det är riktigt bra produkter det där, så att prova det tycker jag absolut att du ska göra. Så kan vi persika oss ihop sen, ha ha KRAM!

  6. Jenny

    Hej !

    Jag använder också jan marini sen 2 månader tillbaka , men jag har fått massa utslag/små finnar främst i pannan och vid käken . Annars är jag supernöjd med vad krämaerna gör ! Vet du om det är en vanlig biverkning att få ”utbrott” av produkterna ? Ska fortsätta ringa till kliniken och se vad dom säger , tänkte bara om du visste . Superfin är du verkligen : )

    • Minna

      Jenny – Det låter som att det är din C-vitamin kräm som gör att du får utbrotten, det fick jag också i början. Använd den varannandag till dina utslag försvunnit, sen kan du prova använda krämen varje dag igen. Får du tillbaka dem kör du varannandag igen och fortsätter med det. Hur man använder Jan Marinis produkter är olika från person till person, man ”lär” sig hur och vad huden behöver. Ibland behöver du bara fukt och då kan du använda i princip vilken fuktkräm för ansiktet som helst, eftersom de krämerna ändå bara lägger sig på ytan och inte går ner på djupet och verkar, som medicinska produkter som Jan Marini gör.
      Blev du klokare nu, hör av dig om du undrar nåt!
      Kram Minna

  7. Jenny

    Tusen tack för ditt svar ! Jag blev mycket klokare : ) det gäller att hålla ut och ha lite tålamod med hyn. Ska prova att köra varannan och hoppas det ger med sig. Annars strålar ju hyn , verkligen bra produkter. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.