Halmstad

S A L T

juli 19, 2010

Frida, Sofi & jag spanade in Tylösand
drack goda bubblor på terassen
och fast klockan var nästan 22, var det härligt ljummet fortfarande
smarrade s.o.s – förrätt av världsklass
och njöt av den makalösa färgpaletten

Igår kväll var jag, Frida & SofiSALT och njöt för fulla muggar.
Alltså det går knappt att beskriva hur bra SALT är – det är en total njutning både för sinnet och smaklökarna.
Man trivs och vill helst inte lämna alls. Det var ungefär så det blev igår. Sist ut tillsammans med personalen, ha ha.

Jag vaknade i vanlig ordning vid 06 imorse, och min förkylning / hosta / heshet vill verkligen inte ge sig.
Så nu har jag gjort gubbtricket, och hällt i mig Echinagard varje halvtimme, sugit på Strepsils och Mucoangin som en tok.
Jag måste bli bättre och det snabbt. Vill inte missa Måndagsklubben ikväll, då Sofis Mode gästar klubben och det kommer bli en grym kväll.
Så får jag som jag vill, så blir jag bättre till ikväll, får göra ett besök på SALT ikväll igen, och sen svänga loss på Måndagsklubben.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Träningsglädje juli 19, 2010 at 11:42 f m

  jag gillar också SALT men sist jag var där med ett stort sällskap på besök utifrån var servicen så otroligt usel. pinsamt för mig som pratar lika gott om salt som du. att vänta med menyerna i hand i 45 minuter är riktigt dåligt.

  men däremot tycker jag att maten på salt är grymt mycket bättre i år än föregående år!

  • Reply Minna juli 19, 2010 at 11:16 e m

   Träningsglädje – Va trist, jag har aldrig varit med om det på SALT. Från min sida är det full pott på alla plan!

 • Reply Sara juli 19, 2010 at 10:11 e m

  Hej Minna,

  Jag ÄLSKAR dina skor du har på bilden. Är de från Topshop? har du köpt dem via webben? har du samma strl som alltid då eller är det ngn skillnad? har inte köpt skor via dem tidigare och undrar om det är ngt man ska tänka på? Tack för en bra blogg! mycket vackra och inspirerande bilder. Hitta hit via Fridas fantastiska blogg.

  /Sara

  • Reply Minna juli 19, 2010 at 11:14 e m

   Sara – ja de är helt fantastiska! Det stämmer att de är från Topshop. Och jag har köpt dem via webben, har köpt över 10 par skor via webben och det är alltid klockrent. Jag beställer alltid 38, då Topshops skor är lite små i storlekarna. Roligt att du gillar bloggen, det gör mig jätteglad. Och jag förstår att du läser Fridas blogg, hon är helt underbar!!
   kram Minna

 • Reply Träningsglädje juli 20, 2010 at 10:24 f m

  Hoppas SALT får vara kvar ändå, trots alla turer med bygglov och allt vad det är. Det ÄR en pärla! 🙂

 • Leave a Reply