three out of threehundred

uppenbart vilken modell jag gillar va?


Kikat runt på lite klänningar och ett stort utbud finns bland annat  H Ä R
Finns i massvis med olika modeller, stilar och färger, exemplen ovan är bara för att jag har snöat in ganska mycket på just den modellen.
Har själv inte beställt någonting från dem tidigare, men jag vet flera som gjort och det har inte varit några konstigheter.
En bra sida med massor av roliga och tjusiga plagg som är väl värd att spanas in. Om inte annat för inspiation!


4 Replies to “three out of threehundred”

  1. Emelie

    Hejsan! Jag ska ner till Halmstad nu på söndag och stanna i lite mer än en vecka. Tänkte kolla mig om vad man bör hitta på när man är i där, lite tips o så. Någon resturang som har bra mat med bra priser? Shopping? Relax osv? 🙂 Tack på förhand!

    • Minna

      Emelie – Oh va roligt! Det finns massor av roligheter att göra. Spela Äventyrsgolf och drick goda cocktails av världsklass på Punch (även supergod mat), Njut av oslagbara Restaurang SALT på Tylösand strand, inne i stan finns massor av butiker och rea att spana in, bland annat Tretton, Dodici, Soda, Paparazzi, Nordic Safari som är unika butiker för Halmstad. Steninge Cafe utanför stan är supermysigt och missa för jisse namn inte Riccardos glass i Möllegård den BÄSTA och godaste glassen du nånsin ätit!
      Ha så roligt och enjoy Halmstad!

  2. Joey

    Nej men jag smäller av vilka fina klänningar. Jag vill på riktigt ha alla. Synd bara att det är så dyrt med frakten. Tack iaf bästa Minna för alla bra tips och bästa bästa modebloggen.

    • Minna

      Joey – tack snälla söta du… ja det där med paket från USA kan vara lite klurigt. Får du dem att skriva att det är en gåva, slipper du tullen. Annars att få paketet att mellanlanda hos någon i usa som sen skickar vidare det är också en lösning. kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.