toscana & terreno

vem tackar nej till detta välkomnande?
vi startade direkt med vin seminarium…
…färskt bröd och plockmat – ljuvligt!
lavendel på tork
lagring pågår
rader och åter rader av fantastiska viner
ikväll hade vi en vertikalprovning – innebär en provning av samma vin men olika årgångar – otroligt häftigt!
finaste Frida & bästa Björn
poolen på gården – morgondopp imorn? yep!
Frida och jag fotar allt och lite till – håll koll på våra bloggar för uppdateringar!
kristallkronan i vårat rum

Men nu hinner jag inte att skriva mer – middag väntar och de väntar på mig.
Vi ses snart igen – ciao!4 Replies to “toscana & terreno”

    • Minna

      Karin – Visst är det Bundustar Björn! Han jobbar som vinimportör och har massor av viner i sitt team. Vi har blivit goda vänner och jag måste säga att han är en mycket trevlig man, vinimportör eller ej. Björn var även den som hjälpte mig att hitta suveräna rosévinet Bundustar Rosé som jag alla tjejerna fick på The Perfect Party i våras. Och det vinet älskar jag fortfarande…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.