beautyweek

one of my first class skincare products

Den här veckan ska jag bjuda er på några av mina absoluta favoritprodukter i skönhetskategorin – jag kör Skönhetsvecka!
Passande nog så är min dagcreme helt slut – och då menar jag helt slut. Burken är fullständigt urputsad.
S.O.S – jag måste ringa till  S t i n a och se vad jag ska ha nu.
Jag har gått igenom steg 1 och steg 2, sen jag startade med Jan Marinis hudvårdsprodukter som Stina på Ellipseklinikken
rekommenderade mig. Jag har aldrig varit så nöjd med några produkter tidigare, jag kan inte leva utan dem.
Min hy är fantastiskt fin, mina linjer och strukturen blir bara finare och finare.
Vad det blir för produkter, och i vilken procedur jag ska använda dem nu, får Stina avgöra. Jag litar till hundra procent på henne.

OBS! Använd aldrig medicinska produkter utan att du fått dem rekommenderad till just dig av ett proffs.
Använder du dem på fel sätt, kan du utsätta din hy för skador.

Att ta noga hand om min hy har jag alltid gjort. Gör det du också.
– Har du frågor kring din hy? Jag ser till att du får svar!


14 Replies to “beautyweek”

  1. Sara

    Hej Minna! Vad roligt med beautyweek. Skulle gärna se tips på godbitar från din sminkväska och badrum. Vad gäller hyn så undrar jag hur tidigt man ska börja med antiage produkter? samt om man behöver dag och nattcremé eller om det räcker att använda samma?

    Kram

    • Minna

      Sara – Jag rekommenderar dag och natt creme, på natten bygger du upp huden och på dagen återfuktar och skyddar du huden. Så både och eftersom de gör olika nytta. Börja med anti age vid 25 års åldern skulle jag tro är ganska så lagom.
      Sminkväska och badrum kommer det säkert bilder från i veckan!
      kram Minna

  2. Linda

    Hej Minna! Kan du rekommendera fot- och handcremer som funkar för att hålla händer och fötter mjuka och lena? Behöver en handcreme som tar hand om mina händer och nagelband nu när det börjar bli kallare, vill inte ha sprickor och fnastorra händer som förra vintern…

    Hur tar du själv hand om händer, fötter och övriga koppen? Peeling, vax/rakning, lotion…

    Kram Linda

    • Minna

      Linda – Det viktigaste är att du smörjer dig kontinuerligt, så att du behåller återfuktningen. Nagelolja och handcreme varje kväll före sängen gör susen! Sen kan du göra små lyxisar genom att blanda olivolja med socker eller salt (ej flingsalt) och peela händerna med oljeblandningen. Sen torkar du händerna med hushållspapper och masserar händerna och tillslut torkar du bort överskottet. underbart skönt och händerna bli sååå mjuka!
      Samma sak kan du göra med fötterna.
      När du duschar så peela fötterna och smörj in fötterna precis som du smörjer in kroppen. När jag vill boosta min fötter extra så smörjer jag den onödigt mycket, drar fryspåsar över och sen strumpor på det. Så får det sitta hela natten, på morgonen är fötterna som nya!
      Att gå och göra en medicinsk fotvård är också att rekommendera! inte spa fotvård, det är bara smörj och lite meserier, utan medicinsk fotvård där de tar hand om dina fötter på riktigt!
      Mer tips kommer i veckan!
      kram Minna

  3. Violetta

    Hej Minna! Först och främst tack för en jättefin blogg. Jag har tidigare haft problemhy med en hel del finnar men är nu fri från det, tack och lov. Dessvärre har jag problem med vita pormaskar och ojämnheter i huden t.ex. ojämn färg. Finns det några alternativ förutom ansiktsbehandlingar? Jag tänker då på produkter.
    Är jättetacksam för svar!
    Kram /Violetta

    • Minna

      Violetta – Åh tack, vilken fin komplimang! Jag känner igen beskrivningen och det bästa jag provat är Jan Marinis produkter.
      Stina på Ellipseklinikken i Stockholm kikade på min hy, sen fick jag produkter som var precis för min hy. Det är medicinsk hudvård, superbra!
      Genom att använda produkterna kontinuerligt, har rödhet i min lagt sig, mina porer är mycket mindre och likaså linjerna.
      Jag kan verkligen varmt rekommendera att ta hjälp av Stina, hon är suverän! Jag passade på att boka in mig hos henne när jag var i Stockholm och det är bland det bästa jag har gjort.
      kram Minna

  4. Caroline

    Vad använder man för ansiktscreme om man har torr hy förutom i T-zonen där hyn är mer fet? Upplever att hyn blir lite torr och fnasig, sen har jag även stora porer som jag vill ha mindre, tack!
    Kram C

    • Minna

      Caroline – Ska försöka att ge lite råd, men eftersom jag inte har dig framför mig så är det bästa ändå att gå till ett proffs och få huden analyserad för bästa resultat. Ibland kan det vara så att man upplever huden som fet, fast den egentligen är torr. Om huden inte får tillräckligt med fukt, börjar huden att försöka lösa problemet själv. Men huden kan inte producera fukt, utan då startar talgproduktionen och då blir den fet istället. Så vad du behöver är att få din hy i balans och ordentligt med återfuktning, samtidigt med bra rengöring och uppbyggnadsprodukter.
      Återigen är Jan Marini det bästa jag någonsin provat, för att skapa balans, jämnhet och lyster. Ett besök hos Stina på Ellipseklinikken i Stockholm där hon får kika på dig, gör att du har tagit ett stort steg närmare att hittat rätta lösningen.
      Så var det för mig och jag kan bara varmt rekommendera det, så värt det!
      kram Minna

  5. Martina I

    Åh vad roligt med en skönhetsvecka! Jag gillar denna bloggen mer och mer för varje dag:)
    Jag har blivit så sugen på Jan Marini nu! Hur funkar det med Stina, kan man boka tid för att ”bara” få hjälp med produkter utan att göra någon behandling? Och iså fall kostar det något? Får försöka passa på när man är i Stockholm nästa gång.
    Har du någon aning om hur länge man håller på med dom olika stegen och har dom då sen några produkter som är mest för att bibehålla resultatet. Låter lite jobbigt att man måste dit så ofta för att se vad man ska ha när man inte bor i Stockholm.
    Tipsa gärna om din bästa ansiktsmask och peeling.
    Kram M

    • Minna

      Martina I – Vad härligt! tack snälla, det gör mig så glad!
      Absolut kan du boka tid hos Stina för att få hjälp med produkter. Inga som helst problem. Ring och boka en tid hos henne, du kommer inte att ångra dig. Hon kan skräddarsy produkter efter din hy och hur du ska använda dem för bästa möjliga resultat, hon är fantastisk!
      Allt beror på din hy och hur den reagerar, jag åker inte till Stockholm varje gång jag behöver nåt, men å andra sidan har jag bara köpt nya produkter vid ett tillfälle sen jag startade med dem. De är så dryga och hållbara!
      Jag startade med 5 produkter och har köpt 2 nya och jag har fortfarande kvar av allt. Jag startade i Februari med Jan Marini.

      Peelingen är en produkt som ingår i mina 5 så det gör jag ingen utöver, men favorit ansiktsmask är en återfuktande mask. Fukt, fukt, fukt jag älskar det!
      Kram Minna

  6. Jessica

    Har varit nyfiken på JM’s produkter länge nu men bor i Göteborg, vet du om det finns någon ”Stina” där? Sen undrar jag lite om du kan säga ungefäääär vilken prisklass vi pratar om på dessa produkter?

    • Minna

      Jessica – Ring till Stina i Stockholm och hör med henne, de har ju en klinik i Göteborg också. Men ring till Stina för att få bästa råd!
      När jag startade med Jan Marini så var det med 5 produkter och de kostade 3100 sammanlagt. Sen dess har jag köpt två nya då de andra tagit slut, men i övrigt har jag fortfarande kvar av alla produkterna. Och då startade jag med Jan Marini i Februari. Jätte, jättebra produkter och dryga som tusan!

  7. Viktoria

    Hej Minna,

    Kul med en skönhetsvecka=) Då har jag en fråga angående ansiktscreme.. Jag har fet hy i T-zonen med enstaka finnar då och då och torr hy resten av ansiktet. Vilken nattcreme bör jag använda? Tack på förhand!

    Hälsningar

    • Minna

      Viktoria – Ska försöka att ge lite råd, men eftersom jag inte har dig framför mig så är det bästa ändå att gå till ett proffs och få huden analyserad för bästa resultat. Ibland kan det vara så att man upplever huden som fet, fast den egentligen är torr. Om huden inte får tillräckligt med fukt, börjar huden att försöka lösa problemet själv. Men huden kan inte producera fukt, utan då startar talgproduktionen och då blir den fet istället. Så vad du behöver är att få din hy i balans och ordentligt med återfuktning, samtidigt med bra rengöring och uppbyggnadsprodukter.
      Alla stegen är lika viktiga och ju tidigare du tar tag i det, ju snabbare löser sig problemet.
      Återigen är Jan Marini det bästa jag någonsin provat, för att skapa balans, jämnhet och lyster. Ett besök hos Stina på Ellipseklinikken i Stockholm där hon får kika på dig, gör att du har tagit ett stort steg närmare att hittat rätta lösningen.
      Så var det för mig och jag kan bara varmt rekommendera det, så värt det!
      kram Minna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.