beautyweek – nails

perfekta till finfixade naglar och händer är de nya armbanden från –  du&ja – i ursnygga färger
fyllt med Kreatin stärker och bygger Gelish upp dina naglar, samtidigt som det är permanent nagellack och skyddar naglarna
Gelish finns i massor av färger eller så kan du göra exempelvis göra fransk manikyr

Jag har inte gjort Akrylnaglar på några månader nu, det är för att Gelish kommit in till Beauty Bar där jag gör mina naglar.
Gelish är en lackbehandling av nageln som är fylld med stärkande Kreatin, som bygger upp din nagel samtidigt som du får ett permanent lack.
Det finns i massor av färger och du kan få i princip vad du än önskar. Från naturliga färger till knallrött, alla möjligheter finns.
Jag har provat blå & röda naglar tidigare, och förra veckan blev det fransk manikyr, men det blir till att gå tillbaka till rött snart.
Jag älskar mina röda naglar just nu!
Det fina är dock att jag kan lacka mina naglar direkt över Gelish, sen ta bort det, och då har jag det franska kvar om jag önskar.
Naglarna blir inte tjockare än en vanlig nagel med nagellack när man använder Gelish, så resultatet är superbra!

Bara att välja om man vill ha en permanent naturlig färg på nageln eller färgfärg. Har du en ljus färg av Gelish så kan du lacka över den utan att
lackfärgen påverkas, det är lite klurigare om man väljer ex. blått som jag hade, det är inte så lätt att lacka över utan att det lyser igenom.

Älskar att naglarna ser så fräscha ut hela tiden och att det inte blir något skav på lacken, fast man stöter i här och där.
Kan verkligen rekommendera det – och speciellt för dig som inte gillar Akryl eller Gele naglar.


11 Replies to “beautyweek – nails”

  1. Lina

    Åh det verkar ju som gjort för mig. Det sliter alltså inte på naglarna eller? Jag vill inte ha akryl eller gele men skulle gärna ha fina målade naglar hela tiden. Det måste undersökas om det finns i HBG. Var gör du i Halmstad? Beauty bar?

    • Minna

      Lina – Nope det sliter inte på naglarna. Beauty Bar är salongen jag går till och får mina naglar fixade. Jag vet ingen i Hbg som gör det på rak arm, men kolla upp det. Annars kan du ringa till Beauty Bar och kolla om de vet eller om du vill ha en tid hos dem, 035 – 10 30 00
      Lycka till!

  2. Bella

    Återigen-älskar din blogg, keep it up!
    Skulle hemskt gärna vilja veta knepet att få lockarna att hålla sig hela dagen när man lockat med locktång. Tycker mina lockar bara hänger ut sig bara en stund efter att jag lockat och håret blir rakt igen. Så gärna lite mer hårknep helt enkelt-ditt hår ser alltid så perfekt ut utan att vara för fixat!

    • Minna

      J – Hmm… nej det gör jag tyvärr inte, men du kanske kan googla runt lite? annars ring till NH Nails i Stockholm och hör om de vet någon i Göteborg. De är agenter för det nämligen.
      Lycka till!

  3. Mika

    Jag blev så glad av den översta bilden! Så fina färger!:-D

    Lina och Minna. Ni kan väl skriva här om ni hittar ställe i Hbg. Jag vill oxå ha ju;)

    Trevlig helg!!!

  4. vanessa

    Hej, innebär Gelish att man slipper den fula utväxten som blir när man använder både akryl & gele?

    Å du, vilken underbar sida, har blivit beroende av den 🙂

    • Minna

      Vanessa – Ja utväxten hamnar ju vid nagelns rot istället. Och där kan den växa ut ordentligt innan man ens tänker på det + att nageln är jämn och fin i färgen över hela nageln, så det ser hela tiden så välvårdat och fräscht ut.
      Guuud tack snälla för din komplimang, nu kan det ju bara inte bli en dålig fredag 😉
      kram Minna

  5. Therese/Infinum

    Vill bara tala om att från april månad kommer vi på vår salong i Göteborg jobba med Gelish.

    Ni kan gå in på INFINUM.SE eller ringa direkt på 031-7110990.

    Kommer vara erbjudande på gelish behandlingen hela april månad.

    Mvh Infinum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.