before – after

vänster sida helt utan make up – höger sida med make up och 20 minuter senare

Här är jag, vänster sida utan make up & höger sida med make up.
Jag gjorde make upen på 20 minuter ungefär. För extra effekt la jag på en lösfrans på höger öga också.
Nu när jag ser bilden, hade det ju faktiskt varit ganska roligt om jag fixat håret på höger sida också. Får ta det nästa gång.

Vad säger ni, visst fasen gör skuggor och rött läppstift att allt syns mer och ser större ut?!
Två väldigt enkla knep. Lösfransar & läppstift. Om det är effekt du vill ha – this is it.

*** Håll upp handen framför den högra sminkade halvan, så att du bara ser den vänstra osminkade halvan.
Titta på den en stund, sen flyttar du handen snabbt så att du bara ser den högra sidan. Då ser du skuggningarna och den STORA skillnaden.


28 Replies to “before – after”

  1. Martina I

    Du är jättefin både osminkad och sminkad! Måste bara fråga, är det pèr-fekt du har som underlag. Dina porer är väldigt små när du är osminkad, men som sminkad syns dom inte överhuvudtaget! Eller är det dr Brandt som har trollat?

    • Minna

      Martina I – Tack snälla! Ja det är per-fekt jag har som underlag här. Det är superbra underlag som verkligen slätar ut och jämnar till. För att det ännu bättre tar jag lite transparent puder över. Resultatet blir superbra!

  2. Veronica

    Men vilken skillnad, så himla snyggt! 🙂 Blev himla sugen på att testa lösögonfransar men är det nåntingman klarar på direkten om man nu aldrig gjort de förut? Tänkte fara in till Make Up Store imorgon och köpta den smala rougeborsten du tipsade om och kanske skulle kolla inlösfransar då med, nå tips? 🙂

    • Minna

      Veronica – Åh köp ögonfransarna Doll på Make up Store, de är dem jag har. Superfina! Be dem på Make up Store visa dig hur du ska göra med fransarna när du är där. De hjälper dig! lycka till!

  3. cilla

    Snygging där! Kan du inte lägga ut tips på hur man får fast de små rackarna till fransar? Det vill sig inte riktigt för mig… :/ Sköt om dig och stor kram till dig och din blogg!

  4. Lillis

    Hej
    Jag håller med damerna: hur gör man för att få lösögonfransarna att sitta? Och vilka märken rekommenderar du?
    Härlig blogg!

    • Minna

      Lillis – Jag använder mig av ett lim som heter DUO och som finns att hitta på Buttericks, Kicks och Åhlens. Fransarna använder jag i märkena Depend och Make up Store. Härligt att du gillar bloggen!!

  5. Mika

    Fräck bild!!!:-D Håller med de andra tjejerna. Du är jätte fin utan smink;)Vad gillar du bäst? Jag brukar faktiskt öva mig mkt på att just vara utan smink. Visst gillar man smink men att man kan vara vacker även utan. Mamma säger alltid att man inte njuter tillräckligt när man är ung och felfri. Hon tillägger alltid att vi kommer sakna den tiden när man är 60 som hon;). Visst har hon rätt?
    Alla åldrar har sin charm, säger jag;)!
    Vackra Minna!

    • Minna

      Mika – Tack snälla! Jag kör jätteofta helt utan smink. Din mamma är klok hon, henne ska du lyssna på 🙂 Men det är bra härligt att piffa till sig ordentligt då och då också 🙂
      stor kram Minna

  6. Martina I

    Jag kom på en fråga till… Nu när du skulle ha en ny kräm från Jan Marini för tredje gången om jag har förstått det rätt, skulle du ha en ny då eller köra på samma som innan? Är lite nyfiken på hur märket funkar och det här med att man ska byta hela tiden känns lite nytt för mig.

    • Minna

      Mary – det är inte så att man byter hela tiden, utan det är olika steg man följer. Och så är det i mitt fall, men jag vet inte vad Stina hade rekommenderat dig att göra. Stina rekommenderar och skräddarsyr ett kit som är helt anpassat efter dig och din hy, det är lätt och enkelt att följa. Känns tryggt att veta att det bara är att göra som hon säger så funkar det! bra va!

  7. sandra

    Wow vilken skillnad !!!

    Så snyggt med rött på andra på mig själv näe . . . . eller så är jag för feg bara. Ska nog köpa mig ett riktigt rött läppstift och testa.

  8. jo

    Älska lösfransar – alla ni som tycker det är svårt – TRÄNA! Gå till närmasta Make Up Store så kan ni få bästa tipsen och finaste fransarna, sen är det bara öva två, tre gånger, sen kommer de sitta perfekt och heeela nattten 😉

  9. Isabelle

    Kvinna vad fint. Dramatic! Vart håller du hus nuförtiden? Jag sprang förbi Machuset för att se om du jobbade, men du verkar inte vara där längre. Jag är nämligen hemma i Halmstad tills nästa vecka.
    Kram kram

    • Minna

      Isa – stämmer att jag inte är kvar på MacHuset, slutade i juni. Hörde att du får sällskap down under nu, så roligt! Hoppas vi springer på varann före du åker igen. kram Minna

  10. Becky

    Skitsnygg på båda bilderna! En liten fråga om dina bryn, har för mig att du har skrivit att du ”tatuerat” dom, stämmer det? Är det något man gör en gång eller måste man ”fylla på”?

    • Minna

      Becky – ja jag har tatuerat dem för nåt år sen. Det sitter fortfarande färg kvar, men jag fyller även i lite ibland med en ögonbrynsskugga från Make up Store. Man kan såklart tatuera om, ifall man vill ha mer färg, men det tycker inte jag att jag behöver.

    • Minna

      Elli – de heter Doll och kommer från Make up Store! superfina och du kan använda dem gång efter gång efter gång, om du är lite rädd om dem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.