flashback

byxor från Monki

Jag är på jakt efter lite nya byxor, och då byxor inte jeans, och snubblade då över dessa, som gav mig flashbacks från mellanstadiet.
Då praoade jag en dag hos vaktmästaren Gert på skolan, och fick röra mig i högstadiet bland alla äldre och tuffa tjejer och snygga killar.
Jag hade mina skipants och var ganska nöjd faktiskt. Jag minns de där hällorna under fötterna så väl, att det nästan är lite kusligt.
När jag kom upp till högstadiet och 7:an hade jag ett par byxor med mocka inlägg vid knäna, precis som ett par ridbyxor. Också skitsnygga.
Och nu hittar jag då dessa hybrider, men blir jag lika kär? Nope, tyvärr inte. Jag har nog låtit den tiden gå förbi, utan att vända tillbaka.

Det som kan bli spännande att se, och om det får mig att vända tillbaka till resten av högstadietiden, kommer i tillverkning igen.
För vad tänker och känner jag till våren, om Filippa K släpper stretchjeansen igen? Ja, ni vet väl exakt vilka jag menar. Dubbla knappar.
Jag hade 3 eller 4 par och slet ut dem fullständigt. Jag gick i skola i dem. Jag festade i dem. Jag campade i dem. Jag levde i dem.
Alla hade Filippa K:s stretchjeans. Alla. De fanns i massor av färger och sålde slut så fort de kom in till butik. Hysteri.

Minns ni?

Min jakt på byxor fortsätter dock. Jag måste ju få fatt i byxor, typ nu.


2 Replies to “flashback”

  1. Caroline

    Åh, Filippa K stretchjeansen..Ja, precis som du hade jag ett par i nästan varje färg, jag fullkomligt älskade dom och bodde i dom. Dom var ju perfekta till allt, fest, skola, jobb..
    Undrar om man skulle gilla dom lika mycket idag?

    • Minna

      Caroline – eller hur!! minns precis känslan av dem fortfarande 🙂 Det är just det jag undrar också… jag skulle inte kunna låta bli att prova dem iallafall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.