extended hairweek – borste & kam II

the other 2 that makes the four

– Jag förlänger hårveckan! Tycker inte riktigt att jag hann med att visa er allt som jag planerat. Så vi fortsätter lite till..

Det här är de andra två verktygen jag använder mig av när det gäller borste & kam.
Borsten från Glanz är en helt suverän fönborste som man både kan föna håret rakt eller vågigt med. Den gör håret slätt, mjukt och glansigt.

Den är enkel att använda och den trasslar inte in sig i håret, som andra runda borstar jag provat har gjort.
Det är anledningen till att jag aldrig tittat åt runda borstar de senaste åren, för att de alltid fastnat i mitt hår när jag använt dem tidigare.
Men min frisör Ida övertygade mig då jag fick prova den själv, när jag var hos henne och fixade håret. Och det blev ett köp direkt.
Den är verkligen fantastiskt bra och det fina är just att man både kan föna håret rakt eller vågigt med hjälp av den.
Har du ingen frisör som säljer den i närheten av där du bor, kan du köpa den  H Ä R

Kam med stålsticka, där också stålstickan går att skjuta ihop med kammen, gör att den är lätt att ta med i väskan.
Minns inte vart jag har köpt den, men liknande kammar finns i hårhyllan i affären.
Kammen använder jag för att tupera håret nära hårbotten för att ge extra volym, det ger snabbt och enkelt ett lyft till den enklaste frisyr.
När du ska göra en uppsättning, eller en fläta och håret bara halkar ur hela tiden, tupera igenom håret, kamma igenom lite lätt och gör om stylingen.
Då ska du se att det går mycket lättare att få iordning frisyren, och att håret håller sig på plats på ett helt annat sätt.


8 Replies to “extended hairweek – borste & kam II”

  1. Anne Mansfeldt

    Hej Minna!

    Jättebra små filmer du visar så att man kan se hur det faktiskt går till när man ska få till de bästa lockarna el sotningen kring ögonen!
    Jag undrar lite hur man med hjälp av en rund borste kan få till de där vågiga och fluffiga lockarna. Om inte en film så får du väldigt gärna förklara 🙂

    Tack och ha en bra dag! – Anne

    P.S Pio blir definitivt nästa års ”bröllopdags-sweekend”! Ljuvligt..

    • Minna

      Anne – Va kul att du gillar filmerna! Det blir ju mer vågor man får fram med en rundborste, för många blir det mestadels att topparna vänder in eller ut i en mjuk våg, och det krävs lite teknik. Det bästa för att skapa vågor är att använda värmespolar eller locktång på torrt hår, det är supersmidigt!
      Pio CC ja… helt underbart! De startar upp sitt julbord snart, så det blir nog ett besök till för oss snart igen. Vi vill helst åka dit i helgen igen, ha ha
      kram Minna

  2. Ulrika

    Hej hej!
    Vilken storlek har du på din rundborste? Medium eller Large… Min hårlängd är ungefär som din och jag kan inte riktigt välja…har letat en bra borste ett bra tag men inte funnit någon som funkar på mitt hår…nu hoppas jag på mirakel;-)
    Kram

  3. Pingback: malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.