magic kiss

smooth
beurre de lèvre

Jag är som i ett smarrigt drömland varje gång jag skruvar av locket på denna lilla ask och känner den härliga doften av citronkakor.
Redan första gången jag kände doften visste jag att jag valt rätt doft, jag är ju så svag för citron & lime.
Men jag blev till en början lite tveksam av konsistensen, för den kändes först lite ”trög” men efter några små lätta beröringar, visade sig skönheten.
Sprängfylld med mjukgörande och återfuktande vitaminer, och superkoncentrerad. Jag har använt den flera gånger dagligen,
och det ser inte ens ut som att jag har rört den. Prisvärd! Finns i flera fina dofter – se  H Ä R

Pussarna blir extra mjuka och härliga också. Det är det finaste.

Läppglans junkie som jag är, ville jag ha något som bara gav ytterst lite glans, men som ändå skyddar läpparna ordentligt.
Nåt som inte känns lika klibbigt som läppglans, men som ändå inte blir ”ingenting” på läpparna.
Det härliga är konsistensen, för trots att fingret är nere i burken, blir varken fingret eller läpparna sådär stickigt klibbiga.
Det värsta jag vet är när man petar ner fingret i en burk och sen måste torka av fingret, och så finns inget papper i närheten, då smetar
man liksom bara ut och bort det. Och så hamnar en del på huden och lämnar en klibbig yta, och en liten del på kläderna.
Känner ni igen den känslan? Usch och fy, det gillar jag inte alls.


4 Replies to “magic kiss”

  1. ANNAANNA

    Åååhh… jag blir helt sjuuuuk, jag gick in via din länk å hittade massor av läppgrejs som gärna får flytta hit.

    En superfavorit hös mej är annars ”Honey Trap” från Lush men visst, den är lite mastigare och kan nog i kallt tillstånd(legat i jackfickan när man varit ute)upplevas som lite klibbig men då är det bara at stoppa den i byxfickan en stund. Som ett extra + så doftar den hääärligt ac mycket honung å lite vanilj.

    • Minna

      AnnaAnna – ha ha ja det är det som är det farliga, när jag klickat klart blev det ett stort paket, så underbart när det kom hem! Jag kände mig helt lycklig, bara till mig, mig, mig!!

  2. Mary

    Ett jättebra tips är att skaffa en läpp-pensel som man kan ha i väskan, finns på kicks typ, som fälls ihop, så slipper man kleta med fingrarna, mer hygieniskt!!!

    • Minna

      Mary – ja visst är det! har min pensel i väskan, men den blir mer till läppglans eller läppstift. Men varför inte använda den till lip balmen? Tack för tipset!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.