multitasking

bästa ihopkoket – skivor av ingefära och citron – renande, uppfriskande och fantastiskt gott och har druckits hela dan
i veckan fick jag hem min beställning från C’est la vie – och självklart ingen beställning utan Christmas Clean – den doftar ljuvligt!
tog en snabb paus i städ och fixarfixet, och svängde ihop lite ingredienser
resultatet ligger fint och vilar under bakduken nu, och trängs på disken bland julpynt och sidenband
en och annan tomte har tittat fram också

Här har det gått undan idag, har till och med hunnit med att städa, baka och pynta lite också!
Ni som följt mig genom åren vet att jag och vintern inte varit så goda vänner, har inte gillat Julen så mycket heller, men det har ändrats.
Och det har ändrats ordentligt! Jag har handlat tomtar och pynt i år som aldrig förr, tycker att det är jättemysigt och längtar efter jul med familjen.
Har ganska enkelt julpynt, men hoppas att det ska ge fin effekt ändå. Ska visa er lite hur jag menar i ett senare inlägg.

Min beställning från C’est la vie kom i måndags, ett paket laddat med fina prylar. Maison Belle produkterna är så härliga!
Den där Christmas Clean sprayen får bekänna färg (och doft) här hemma, och det är bra för här blir väldigt rent och snyggt.
Köpte även en flaska Toilet, med doft av citron & mint. Himla fint att produkterna är miljövänliga, inga kemiska tillsatser och inte testad på djur.
Den söta trälådan med franska texten på, kommer också från C’est la vie. Just nu står den på köksbänken, men får se om den får stå kvar där.

Vad som döljer sig under bakduken kanske inte är så svårt att räkna ut… jag anar ett glädjetjut från Maccis när han kommer hem.


12 Replies to “multitasking”

  1. S

    Härligt vad fint pyntat! 😉

    Körde det där receptet på citron och ingefära och bryggde ihop en kanna i förrgår! 😉 Tack för receptet!

    Kram S

  2. Jessica

    Ser riktigt härligt ut….:)
    Vet inte om din tanke med citronen i kastrullen är endast smaken??…men om det är både smak och c-vitamin så bör den pressas i efter att drycken har svalnat lite eftersom c-vitamin dör vid kokning….ett litet tips om du inte redan visste.

    • Minna

      Jessica – Ja det är ett bra tips! jag brukar pressa i lite citron efteråt ibland, men inte alltid. Känns ofta som att jag överkonsumerar c-vitamin, hur man nu kan göra det så här års?! ha ha

  3. Veronica

    Måste pröva det där ihopkoket jag med! Underbara ljusstakar med små röda hjärtan på, var är dom köpta?

    Trevlig Fredag!

    • Minna

      Sara – skiva en halv citron och några centimeter Ingefära i vatten, låt koka upp. Ta bort ingefära och citron och drick. Varmt som kallt är lika gott tycker jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.