de perfekta ögonbrynen

mallen på plats – bara att borsta på skuggan i några lätta drag
här har jag målat höger bryn och målat mascara – vänster sida är omålad (mascaran ska jag berätta om i ett senare inlägg)
skuggan lägger sig snyggt och naturligt runt det egna brynet, gör brynet mycket fylligare och ger perfekt form
i kitet får man 3 mallar för olika tjocklek på brynet, borste & den vattenfasta (!) skuggan – som finns i 6 färger att välja mellan

Att ett par snygga ögonbryn lyfter och ramar in ett ansikte är ingen nyhet. Ett par snygga ögonbryn kan verkligen göra underverk med ditt ansikte.
Jag ångrar mig hårt att jag plockade mina bryn så hårt när jag var yngre, och det har jag försökt ”reparera” de senaste åren.
Jag har till och med tatuerat dem för några år sen, och resultatet blev jättefint, men det är med växtfärg så det släpper ju efter ett tag.
Så jakten på att hitta ett snabbt och bra sätt att få till snygga fylliga ögonbryn har fortsatt, tills nu.

Första gången jag såg detta kit var hos Oprah för nåt år sen, alla i publiken skrek som vildar när de fick varsitt kit.
Förvandlingen som skedde på sekunder på scen, var uppenbar över hur enkelt och bra det var. Tji fick jag när det inte gick att få tag på.
Hade ”glömt” bort kitet tills jag såg det för några veckor sen – och för 289 kr – tjohoo!
När jag fick hem det, vågade jag nästan inte prova det först, tänk om jag nu skulle bli besviken och känna mig lurad av Oprah liksom…
Men, det är succé! Jag har tvingat ner både mamma och lillis i stolen, tryckt upp mallen och borstat på dem De Perfekta Brynen – och voilá!
Där sitter dem, snyggt, träffsäkert och perfekt.

Det är superlätt och går på sekunder att fixa, helt suveränt! Det här kan jag varmt rekommendera dig att prova.
Du hittar kitet  H Ä R


22 Replies to “de perfekta ögonbrynen”

  1. Malin

    Jag måste köpa detta, ögonbrynen blev så snygga på bara en minut. Ska dock välja en ljusare färg till mig då jag är så ljus.

  2. Eva

    Men dra så smart produkt!:-D Jag tycker det är svårt att både plocka ögonbrynen och att fylla i dem så det blir snyggt!
    Hmm svårt veta vilken färg man passar i..har ljusbrunt hår, ögonfärg som kan skifta mellan blått eller grönt(ljus ögonfärg)och en gul underton i hyn. Man brukar säga att jag har varm hudton men kall färg på ögonen. Hr du ngn idé vilken färg som skulle kunna passa mig? Vill ha en ganska diskret färg i och med att jag inte är van att ha målade ögonbryn! 🙂

    Kram Eva

    • Minna

      Eva – ja det är så smart! Det går snabbt, och resultatet blir jättebra! Jag kan inte hur färgerna blir lika bra som Helenas som har Inezza kan, jag mailade till henne och frågade vilken hon trodde passade mig bäst. (kan vara smart att skicka med en bild också) Och hennes rekommendation gick jag på, det blev superbra! Så det är mitt bästa tips, att du frågar henne om råd.
      Stor kram Minna

  3. Anne

    Nice:) Har alltid velat ha lite fylligare bryn, ska beställas bums!
    En annan fråga.. Satte du dit tippar sist på manikyren eller bara Gelish? Ser så tunna och naturliga ut o precis i formen jag gillar.

    • Minna

      Anne – Nope, har aldrig tippar. Men Eva byggde på dem lite, jag har akryl denna gången, blir Gelish till Jul igen. Då ska det lackas rött! 🙂

  4. Sara

    Jisses vad du är vacker Minna! både sminksidan och den naturella sidan. Din hy bara strålar! Jan Marni produkterna, är det bara om man har någon form av ”problemhy” eller för ”vanlig” hy också? Vad använder du för ögoncreme?

    Tack för inspirerande inlägg! ser fram emot att se vilka projekt du pysslar med.

    Kram på dig!

    • Minna

      Sara – Ja hyn blir helt fantastisk, och det kan jag säga att Jan Marini är en stor del av. Produkterna är helt grymma!! Produkterna från Jan Marini anpassas efter vilken hy du har, så vart du startar spelar inte så stor roll. Men du kan räkna med resultat!
      Jag använder ingen ögoncreme just nu, har inte behövt det sen jag startade med Jan Marini.
      Så härligt att du gillar bloggen och inläggen, och ja.. jag hoppas snart kunna berätta lite mer om mitt hemlighetsmakeri.
      kram Minna

  5. Eva

    Tack för ditt svar! Låter som en smart ide’ att maila Helena och höra ang färg. Vet du vad, du är en toppentjej! :-)Älskar dina inlägg och du har en fantastiskt fin personlighet, Minna!
    Kramar Eva

    • Minna

      Eva – ja gör det, det är enklast så och hon är supergullig också!
      TACK snälla Eva, vilka otroliga fina ord. De värmer långt in i själen på mig.
      Stor kram Minna

  6. Linda

    Tusen tack! Har just letat efter tips om fina ögonbryn, då även jag plockade alldeles för mycket när jag var yngre. Har beställt och väntar med spänning 🙂 Måste även jag säga att jag gillar din blogg, dina inlägg, vackra foton och håller med, du är så vacker 🙂 Kram!

    • Minna

      Linda – Va kul! Ja, jag blev verkligen positivt överraskad, så spännande att kitet är på väg nu. Hör gärna av dig, så jag får veta vad du tycker om det! Tack rara Linda, blir så glad av att höra att du gillar bloggen, känns ännu roligare att fortsätta då 🙂
      kram Minna

    • Minna

      Malin – nja, det kan nog vara så att hon visat upp bägge isf. Visst kan mitt minne svika mig, men jag googlade lite för att kolla, och Christian har visats på Oprah, men som sagt.. det var för nåt år sen. Tack för ditt fina tips iallafall – good to know!

    • Minna

      Linda – jag valde Charcoal, och den är jättebra. Lätt att variera styrkan i färgen med också. Tar man lite så blir det ljusare, mer så blir det mörkare.
      kram Minna

    • Minna

      Nina – ja varför plockade man sina bryn så hårt? suck… Men tur att detta lilla kit kan lösa problemet så snabbt, jag blev så positivit överraskad! Hör gärna av dig när du provat, kram Minna

  7. Johanne

    Tips tips:) Fåes på amazon.com for bare 10$, så sparer man en del penger!! Skal prøve dette! Har ganske mørke øyebryn, så tror kanskje jeg skal prøve dark eller irid brown.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.