14 nätter

foto: Pamela Hanné

Onsdag, och dagen har bjudit på 3 paketleveranser.
H&M Lanvin har anlänt, första delen – men det blir nog ingen keeper där för mig. Klänningen passade inte riktigt, jag är för kort.
Kavajen som var ursnygg, var tyvärr lite snett sydd på slaget, trist. Blir nog bara till att behålla de mindre grejerna.
Andra paketet innehöll fina skönhetsprodukter med fokus på händer & kroppen. Först ska jag prova dem, sen berättar jag vad jag tyckte.
Tredje paketet var nya bläckpatroner till skrivaren. Har pyssel på g – ska skriva ut dem och fixa lite, ni ska få se snart.

Jag har nedräkning, och jag VET att det kommer gå så snabbt, för jag har massor på schemat varje dag nu.
14 nätter tills vi är vid den sköna och efterlängtade ledigheten.
Vet inte om jag längtar mest efter våra lugna och långa frukostar, mysiga filmkvällar med knäck och rödvin eller hänget med gänget.
Åh, det kommer bli så fantastiskt härligt!
Imorgon är det bara 13 nätter kvar.


3 Replies to “14 nätter”

  1. Ulrika

    HEj Minna!
    Jag läser din blogg dagligen och funderar lite på inlägget du skrev om Christians ögonbrynskit…jag är sugen på att köpa ett men har lite svårt att besluta mig för färg…har mailat lite olika företag om vilken färg de tror passar mig bäst och får olika svar från allihopa….
    Jag är orangehårig(pippi) med väldigt ljus hy och blå ögon men funderar på att bli liiiite mörkare orange nästa vecka… Kan det kanske fungera med charcoal? Vore gulligt om du kan lämna din åsikt…så ska jag försöka maila butiken du handlat från igen…
    Tack för en bra blogg…kramar Ulrika

    • Minna

      Ulrika – Jag har Charcoal, och visst lägger jag på mycket så blir ju brynen ganska mörka, och när det hänt att jag tycker att de blivit för mörka så suddar jag dem med en ren fransborste försiktigt direkt efter, och då har det blivit perfekt. I början funderade jag på om jag ville ha en ljusare också, men jag gillar Charcoal och tycker den passar fint.
      Maila till Helena på Inezza och fråga om råd, så gjorde jag.
      Jag vet faktiskt inte om man kan köpa skuggan löst, men varför inte ha fler mallar. Nästa gång köper jag nog en annan färg, så att jag får två att välja på. Sen kan man ju säkert använda andra brynskuggor också till mallarna, ex. Make up Stores.
      Hör av dig om du undrar nåt mer bara!
      kram Minna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.