en röd tråd

bara bra knutar här

I köket har jag min lilla samling av snören.
De är perfekta till det mesta, jag använder dem i trädgården, att binda ihop kött med, till presentinslagning, till dekorationer m.m
De behövs med andra ord allt som oftast och är hemskt smidiga att ha nära till hands.

Lite tjusigare än vanligt beige snöre, är det röd/vit randiga och det mörkt bruna och de har jag köpt hos C’est la vie – klicka  H Ä R
Ställningen med den lilla saxen till har jag köpt på Enkla Ting – klicka  H Ä R

Nu letar jag efter några fler och i gärna då i olika färger, nån som har några tips?


8 Replies to “en röd tråd”

  1. Mimmi

    Hej Minna! Här i Umeå har vi en liten pappershandel som säljer just sådana röd/vita snören men de finns även i blått, grönt och brunt. De är verkligen så fina 🙂 Använder de själv nu till julklapparna + spets blir fint till och en fin gammaldags etikett som jag lackar på. Önskar jag kunde dela med mig av en bild på just julklappar till dig och dina läsare men tyvärr har jag ingen blogg. Ha en fortsatt strålande dag!

    • Minna

      Mimmi – men åh det låter ju jättefint! Spetsband är perfekta att piffa med, det blir så himla tjusigt! Kanske kan du hjälpa mig att få fatt i de blå och gröna banden?
      kram Minna

  2. Ellendellen

    juniform.se har snören (blå/vit, grön/vit & röd/vit)inte rikgtigt lika ”grova” som dina men endå fina :)klarafärdiga.com har även de liknadne fast även på rulle och även färgerna svart/vit & brun/vit.

    • Minna

      Mimmi – ja men gud så sött! tack snälla Mimmi, så rar du är. Har hittat dem på nätet nu, men tack så hemskt mycket för att du erbjöd dig att kika efter dem till mig!
      stor kram Minna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.