första gången

idag hände det

Idag sminkade jag mig för första gången efter op. och så roligt det var!
Läkningen har gått jättebra och ärren kommer bli väldigt tunna och fina.
Det var lite spännande att lägga mascaran, för det är ju den som verkligen öppnar och ramar in ögat.
Jag missade fransarna till en början då fransarna inte sitter alls lika långt ”ner” längre, ha ha, crazy feeling.

Jag är glad att jag gjorde ögonlocksoperationen, känner redan att resultatet kommer att blir grymt bra!

Nu har vi poppat en flaska Champagne och äter Chevré – hemskt fin fredag blir det.
Måste ju fira att Let´s Dance drar igång igen… ja, som ni hängt med mig i några år vet ju hur mycket jag gillar det programmet.

– Tata, trevlig fredag alla kära!


73 Replies to “första gången”

  1. Sassa

    Men alltså, är det du på bilden? Känner knappt igen dig! Sjukt vacker nu som då oavsett, så bra att du är glad över resultatet. Galet fin!

    Ha en bra helg – kramar!

  2. Jessica

    Gud vad fint det blev!!!! Du otroligt fin innan också, men ni ser man verkligen hur ögona ”poppade”!!!! Grattis!!!

  3. sandra

    Wow det ser inte som du på bilden !!!!
    Du var fantastiskt fin innan oxå men nu fick ögonen och hela ansiktet en helt ny look.
    Wow !! Dina ögon är fantastiska.

    • Minna

      Sandra – TACK!! ja det blev jättefint och jag är så himla nöjd redan, och då vet jag att det kommer att bli ännu bättre när ärren ljusnar och försvinner om några veckor/månad. Känns helt fantastiskt att sminka sig nu också, helt underbar känsla!

  4. Veronica

    Vackra du! Fick ett leende på mina läppar när bilden kom fram, ser jätte fint ut även om jag inte sett nå hängande där innan. Men dina ögon har kommit fram mer ser det ut som, så skönt att allt gick så bra och att du är nöjd, är ju det som är huvudsaken trots allt!! 🙂
    Trevlig fredag på dig Minna och jag längtar så till Let´s Dance ikväll jag med!! 😉

    KRAM

    • Minna

      Veronica – Tack rara du! Det är några som sagt att de inte sett mina hängande ögonlock tidigare, men vänta tills du får se bilderna… det är stor skillnad.
      Ögonen syns absolut mer och det är jättefint resultat redan, det var så kul att sminka sig också!
      Hoppas din helg var underbar och visst är det kul att Lets Dance är igång igen, KRAM!

  5. Jenny G

    Men jösses! Jag håller med alla föregående, shit vad fin du är… och jag kände knappt igen dig! Vilken skillnad. Du får allt ta och fota några riktiga efterbilder! Det är ju en gigantisk skillnad. kul! snyggt! woho!
    Trevlig fredag.

    Stora famnen!

    • Minna

      Jenny G – Jaaa det är så fint Jenny!! Jag är så nöjd redan. Har fotat före och under tiden så fler bilder kommer på bloggen längre fram.
      Tack snälla igen och hoppas helgen var superfin!
      kram!

  6. Lena

    Wow vilken förändring! Du var skitfin innan o jättefin nu med. Jag har en liten fråga, jag bor i Gbg och vill hitta en himla bra frisör. Ngn som ser vad jag passar i och behöver och vågar lite. Jag tycker dem du går till i Halmstad verkar så himla bra. Du verkar ha mkt bra kontakter o fina idéer så jag tänkte om du vet om ngn i Gbg. Kanske dina frisörer vet ngr? Lite lustig fråga jag vet o jag förstår om du inte vet ngn. Men fråga kan man ju alltid! 🙂 kram.

    • Minna

      Lena – Jag kan rekommendera Carita som jobbade på salong i Halmstad tidigare, men vad sjutton hette salongen hon jobbade på nu då….hmmm… ska kolla det och mailar dig när jag hittat namnet på salongen!

      Ja förändringen är så bra, det är redan så fint och det har inte ens gått 3 veckor ännu!! crazy cool 🙂
      kram Minna

  7. Linda

    Åh va fint det blev! Som flera redan skrivit var du ju skitsnygg innan med men du ser ju så pigg och fräsch ut nu efteråt.

  8. Sanna E

    Åh Minna va fint det blev! Dina ögon ser helt fantastiska och ”vakna” ut. Så snyggt!!
    Jag förstår om du är nöjd, herreguud det är ju bara 2 !/2 vecka sen du opererade dig – helg gryyyyyymt ju!
    Du är den snyggaste 35-åring jag vet, du tar väl hand om dig själv och du är smart som gör ”de rätta grejerna”
    Du ser FANTASTISK ut!

    • Minna

      Sanna E – Tack snälla Sanna! Jag är redan så glad över resultatet och det har inte ens gått 3 veckor ännu.
      Ha ha tack för dina fina komplimanger, nu sitter jag här och blir alldeles generad och samtidigt väldigt glad. TACK, TACK, TACK!!

  9. Lina johansson

    Men minna, jag känner knappt igen dig, så jäkla bra det blev! Att en sådan operation kan göra så mycket med ett utseende !… vill du berätta lite om operationen och hur mycket det kostade? 🙂

    • Minna

      Lina Johansson – Ja men visst är det bra redan!! Jag kommer att göra några inlägg om operationen och före och efterbilder längre fram. Ögonlocksoperationen kostade 17 tusen på Citadellkliniken. Ska berätta mer längre fram, har förstått att ni är väldigt många som vill veta mer om op, så det kommer!

  10. Mika

    Jättefint! Bra att du blev nöjd. Min svärmor gjorde oxå sina ögonlock där. Blev jätte bra med.

    Lika vacker som vanligt:-D

    • Minna

      Mika – Ja det kommer bli superbra, det är ju redan fint! Då har hon också fått träffa den underbara personalen, de är helt fantastiska! Härligt att hennes op också gjorde henne så nöjd – så skönt att hjälpen finns!
      Kram Minna

  11. Denise

    Så fint det blev! Hoppas du är nöjd själv! Det ska du vara! 😀 för det blev riktigt riktigt fint! Nu vill vi veta allt! Hur det gick, hur lång tid det tog, om det gjorde ont, vad det kostade mm. Kram

    • Minna

      Denise – Tack snälla! Ja jag är redan nöjd och det är ju inte mer än snart 3 veckor sen op.
      Det kommer inlägg framöver där jag ska försöka få med allt, har fått så mycket frågor via bloggen och mail, och ni är många som är nyfikna på hur det går till och så.
      Så håll utkik, det kommer!
      kram Minna

  12. Helen

    Hej, det blev väldigt bra. Jag gjorde själv samma operation för 6 år sedan och jag är fortfarande väldigt nöjd och det håller i sig trots att jag är bra mycket äldre än du. Lycka till//Helén iGöteborg

    • Minna

      Jessica – ja det är stor skillnad, mina ögon framhävs på ett helt annat sätt nu och jag älskar det redan!
      tack för dina fina ord, kram Minna

  13. Pernilla

    men wow!! Du ser verkligen fantastiskt ut!! Vad modig du är som vågar! Det är ju detta som är det fina med skönhetsoperationer! Du har inte gjort något drastiskt eller fåfängt, bara korrigerat och förbättrat det du redan har. Du är faktiskt en förebild för vad plastikirugi ska handla om!! Grattis till ett superlyckat resultat! Du var slående vacker innan också, men nu är du outstanding!

    • Minna

      Pernilla – Åh TACK!! Vilken otroligt fin kommentar, tusen tack för dina värmande ord de gör mig så himla glad!
      Åh jag har läst dina ord flera gånger om och sitter bara och ler nu, tack igen.
      Det känns helt fantastiskt att jag har gjort operationen, har funderat kring det i så många år – önskar jag gjort det tidigare för jag är så himla nöjd!
      stor kram Minna

  14. Taru

    Grattis till en lyckad operation. Ser fantastiskt ut redan nu!

    En fråga: Du har alltid så fina ögonfransar, använder du vanliga lösögonfransar, och isåfall vilket märke, eller har du limmat dit permanenta fransar? På denna bilden antar jag att du inte har någonting annat än dina egna naturliga, men på de andra fina bilderna med ögonen i fokus. Tacksam för svar.

    • Minna

      Taru – Åh tack rara du!! Det är så fint redan fast det gått så kort tid, helt fantastiskt!
      Jag har haft både permanenta lösfransar som sitter i några veckor och görs på salong, och så har jag lösfransar som jag själv fäster med franslim.
      Favoritfransarna kommer från Make up Store och heter Doll, och sen har Depend fina fransar som håller jättebra. Går att använda fransarna om och om igen…
      Använd ett lim som heter Duo, det är superbra!
      Hörde att ni får sällskap snart, jag är inte alls avis… take care därute!
      stor kram Minna

  15. Sara

    Hej! Det är första gången jag läser din blogg. Måste bara säga att du är otroligt vacker!! Hamnade här via ett youtube-klipp där du visare hur man får till fina lockar i håret! Tack för bra tips! Sen blev jag desto mer intresserad när jag går hit in och läser och förstår att du gjort en ögonlocksoperation. Jag har själv funderat väldigt mycket på att göra en men tyckt att jag är för ung (32 är). Är du nöjd med resultatet? Gjordes det med laser? Skulle vara så gulligt om du kunde skriva var och vem som gjort det då jag letat och letat på nätet om ngn som kan rekommendera en klinik..
    Hälsningar Sara

    • Minna

      Sara – Tack snälla för dina fina komplimanger!
      Jag är 35 och har också haft tankar på en operation i flera år, jag kan nog önska lite att jag gjort detta lite tidigare för jag är så nöjd. Ögonlocken åker ju inte uppåt med åren direkt…
      Jag är jättenöjd redan, trots att det inte ens gått 3 veckor ännu. Jag sövdes och det gjordes inte med laser. Jag gjorde min ögonlocksoperation på Citadellkliniken hos Dr Johan Nordquist och jag är supernöjd. Allt ifrån att jag var på konsultationen, personalen, kliniken, informationen allt var superbra och jag kände mig 100% trygg hela tiden, vilket är det viktigaste för mig.
      Det kommer fler inlägg om op längre fram med bilder och beskrivningar, håll utkik!
      kram Minna

  16. Martina I

    Superfint! Förstår att du måste vara nöjd, särskilt som det verkar vara något du har tänkt länge på. Du var jättefin innan med, men man ska må bra och trivas själv! Kram

    • Minna

      Anna – åh tack snälla! Jag ville absolut inte att det skulle se ut som jag förändrat mitt utseende och att man inte kände igen mig längre, så jag är supernöjd. Fick ett så fint mail av en vän tidigare också och hon har känt mig i åratal. Hon tyckte att 10 år försvunnit och att jag såg så mycket yngre ut, precis så känner jag mig!

  17. Anne

    Åh, så fint resultat!! Lika vacker nu som innan förstås, fast på olika sätt 🙂

    Ska bli roligt om du vill visa föra och efter bilder!

    • Minna

      Lily – oj! så himla annorlunda ser jag nog inte ut, men visst är det skillnad! Tack snälla för dina fina ord, så snällt av dig!
      kram Minna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.