Fashion

dresses

januari 17, 2011

då var det galasäsong igen!

Det är bråd säsong för alla designers som vill synas på röda mattan nu.
Januari är lika med galasäsong, och på Golden Globe galan igår, såg några av alla noga utvalda klänningar ut så här.

Minimalistiskt, draperingar paljetter och, lite överraskande och välkommet, långärmat.

Ingen klänning jag blir helt till mig av direkt, gillar alla på sitt sätt. Men hade jag gått på gala imorn och fått välja en:
ja, då hade jag hoppat i Sandra Bullocks klänning från Jenny Packham.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Mary (igen) januari 17, 2011 at 7:42 e m

  Mmmmm…..Sandra Bullocks klänning är fantastisk..men tycker att Angelina Jolie’s klänning är underbart vacker den med. Men så älskar jag grönt….en lite bortglömd färg enligt mig 🙂

  Apropå ingenting..
  Jag skulle gärna vilja följa med ”en dag” som du pratade om att blogga om tidigare. En sådan där ”följ med mig överallt”. Inpetade tips som vad du pillar i dig till frukost (även om vi fick se ett supergott förslag ngt blogginlägg sen), lunch, rutiner, tankar, vad du pysslar med om dagarna vore superkul!

  Varm kram Mary

  • Reply Minna januari 17, 2011 at 11:41 e m

   Mary – jag vet.. när jag kikat lite till på dem så är den gröna för fin för att låta passera om man hade fått chansen, så jag byter ha ha.
   En dag med mig ska jag nog kunna få till snart, påminn mig om det inte kommer på ett tag, men jag ska försöka få in det i planerna inom kort.
   stor kram Minna

 • Reply mari januari 18, 2011 at 2:52 e m

  Vad mycket fina tjejer och klänningar…men jag kan inte rå för det, nästan varje gång jag ser en bild på Jolie så får jag en ”creepy” känsla. Vet inte varför men hon ser inte snäll ut på något vis (för mig). Jag är knäpp, jag vet. 😉

  • Reply Minna januari 18, 2011 at 3:47 e m

   Mari – jag är beredd att hålla med dig, hon har lite stoneface, och är inte så vidare personlig. Det är nog så hon vill ha det, men det skulle vara kul att se henne in action i en mer privat och lättsam intervju där hon är riktigt bekväm (om nu det är möjligt under en intervju). Men jag upplever inte heller henne som en mjuk och snäll person.

  Leave a Reply