daily base

me

Att jag alltid försöker ta så väl hand om min hy som jag bara kan, vet ni vid det här laget.
Jag har alltid skött om min hy, (tack igen mamma) ända sen tonåren, och alltid gjort det noggrant. Så glad för det idag.
Jag har provat mycket genom åren, vissa produkter har visat förundrat och vissa har förfärat mig. Och så finns det de som fascinerat mig.
När jag förra året började med Jan Marinis produkter, kände jag ganska snabbt att jag hittat rätt. Nu ett år senare är jag säker.
Det kommer att bli väldigt svårt att få mig att prova nåt annat nu. Inget som inte har en märkvärdigt imponerande CV att visa mig först iallafall.
Den enda som skulle kunna få mig att prova nåt på rak arm, är om Stina hade rekommenderat mig ett annat märke.
Stina är så otroligt kunnig på det hon gör. Det är henne jag går till för att rådgöra för ev. Botoxbehandling och hudvård.
Hon är en absolut sagolik kvinna, som är ärlig och jag litar på henne till 100%.
Snart ses vi igen och det ska bli lite extra härligt – H Ä R ser ni en av anledningarna…

Har du nån fundering inom hudvård eller medicinska ingrepp – är det Ellipseklinikken jag rekommenderar dig att besöka.

Det var även med Stina som jag först pratade om att göra en ögonlocksoperation,
och före jag bestämde mig, visade Stina vad hon kunde göra – se H Ä R
Resultatet med Botox blev jättebra, så bra det bara kunde bli utan att göra en operation. Men jag visste ju, precis som Stina sa till mig,
att ögonlocken förr eller senare nog skulle behöva ett lyft om jag skulle få det resultat jag önskade.
Efter lite tankar och funderingar, så bestämde jag ju mig för att göra en operation på Citadellkliniken hos Dr Johan Nordquist.

Nu har det gått en månad sen jag gjorde ögonlocksoperationen – och det läker fortfarande och blir finare för varje dag som går.

– Hur känns det nu då? Jo, jag är så hemskt glad att jag bestämde mig. Att jag tog tag i det och gjorde det. Jag är SÅ nöjd.
Det allra härligaste är att sminka mig nu. Dock har jag ännu inte lagt en riktig partymakeup, haft på lösfransar eller provat eyeliner.
Det är lite som att jag vill spara det paketet lite till, för jag vet hur grymt härligt det kommer att kännas.
Sen måste jag börja lägga ögonskuggan på ett annat sätt nu, för locket har ju en helt annan spänst och form nu,
något som jag påmindes om igen senast idag…
Man har ju för vana att göra på ett ”visst” sätt när man lägger make up, men det får jag ändra på nu. Och det ska bli en sant NÖJE!


23 Replies to “daily base”

    • Minna

      C – Ja det kommer komma bilder på ärren längre fram. jag har ju såklart dokumenterat allt eftersom det är roligt att gå tillbaka och se.
      Jag är alltid noga med att rengöra huden varje kväll. Alltid.
      Jag återfuktar och smörjer mig noggrant med både fuktkräm och solskydd, minst 30 spf varje dag.
      Använder Jan Marini produkter som Stina rekommenderat min hy och följer hennes råd på användning. Det har givit strålande resultat och jag kommer absolut fortsätta i samma spår.

      Jag peelar och gör ansiktsmasker emellanåt och sminkar mig så sällan jag kan.

  1. sandra

    Hej !

    Jätte fint blev det och det är verkligen en stor skillnad.

    Din make du har idag ser så otroligt fräsh ut, vad har du använt för produkter ?

    • Minna

      Sandra – basen har jag gjort på puderfoundation från id, rouge Nut från Make up Store och Orgasm från NARS. Ögonskuggan heter Powdery Nut & Kakaw, och läppglanset kommer från Victorias Secret och heter I want Candy.

  2. S

    Du ser verkligen strålande ut!! Kan du inte berätta vad du använt för make up på bilderna? Gillar allt från skuggan till rouget. SUperfräscht!
    Sen är jag sugen på att testa hudvårdsprodukterna som du använder, men jag bor inte i närheten av Ellipsekliniken. Får söka lite på google och se om det finns i närhetn av mig.
    Tack för en superbra och inspirerande blogg!

    • Minna

      S – Tack så mycket! Basen har jag gjort på puderfoundation från id, rouge Nut från Make up Store och Orgasm från NARS. Ögonskuggan heter Powdery Nut & Kakaw, och läppglanset kommer från Victorias Secret och heter I want Candy.

      Ja prova Jan Marini, de är helt suveräna!
      Lycka till och hör gärna av dig om hur det går, kram Minna

  3. Veronica

    Men vackra du!! 🙂 Man ser inga som helst spår av nån ögonoperation inte!
    Vad har du för fint läppglans på läpparna? Det är ett måste för mig och har kört ett tag på ett nude från id menär sugen att testa nånting nytt!

    KRAM

    • Minna

      Veronica – jodå, där finns små tunna ärr, men de blir mindre och mindre hela tiden.
      Läppglanset kommer från Victorias Secret och heter I want Candy och jag köpte det i New York i Maj.
      kram Minna

  4. Malin

    Du är så vacker! Genom att ögonen blir med ”öppna” så ser man mer av ”dig”. Ganska liten op. du gjort egentligen men som ger ett stort resultat.

    • Minna

      Malin – TACK! Ja så är det verkligen, jag älskar hur mina ögon är vakna och pigga nu. Sen är det en bonus att jag både ser och känner mig yngre också, ha ha

  5. mari

    Du ser friskt fräsch ut på de här bilderna, verkligen. Make up gör förstås sitt, men jag förstår att det absolut ger enorm effekt (framför allt för dig själv) med lyftet av locken. För känslan att känna sig pigg och vaken på blicken gör otroligt mycket för hur man faktiskt upplever sig själv må under dagarna när man möter sin blick i spegeln. Ett otroligt bra exempel på ingrepp som verkligen gör skillnad och som bidrar till fräschor öch ett friskt utseende som inte är ”over the top” som det tyvärr för mig blir i vissa andra fall (mycket i Hollywood förstås…Meg Ryan, Lisa Rinna….). Du ser strålande ut och njut av det och att ingreppet gick som det skulle! 🙂

    • Minna

      Mari – Jag håller helt med dig, precis så känns det. Jag är så himla nöjd med operationen och ångrar mig inte en sekund!
      Tack snälla Mari för dina fina ord, det gör mig så glad.
      stor kram Minna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.