helt fantastiskt

Olle – Mats – David och Pontus

Fyra killar har lyckats göra det. Trollbinda mig som tjejerna gör i Sex and The City. Hur fasen har jag kunna missa dem??
I förra veckan under en lunch, berättade en av mina vänner om de här killarna. Om killarna i Våra Vänners Liv.
Hon beskrev det som att det var en serie som Sex and The City fast med killar. I Sverige. Och minst lika bra.
Jag hade svårt att tro henne.

Efter att ha sett första avsnittet, fällt några tårar i avsnitt två, var jag fast. Har sett avsnitt efter avsnitt. Nu har jag bara 2 kvar av de 10 delarna.
Enda chansen att se dem är att se dem på SVT Play, och tyvärr försvinner avsnitten därifrån imorgon kl 23.59.

Men har du tiden så se det, du kommer inte ångra dig.


18 Replies to “helt fantastiskt”

  1. Melinda

    Hej Minna

    visst är serien underbar? Jag har också missat den på tv – men blev fast framför svtplay 10 timmar.. och jag vill ha MER!!!:-)sååå härlig!!!
    Kram //Melinda

  2. Sara

    Visst är den bara bäst? galet tråkigt att man tittar sig igenom 10 avsnitt så fort 🙂 Nu väntar vi bara och hoppas på en säsong 2!!!!

  3. Sara

    Ja visst är den underbar! Alla är så himla fina på sitt sätt och det känns som att dom är ens brorsor eller nåt, himla bra gjort!
    Jag har en liten fråga om Mallorca och Palma som jag hoppas att du kanske kan svara på. Jag och mannen min har planer på att kanske åka dit i slutet på augusti och jag tänker att det vore mys att hamna nära Palma och pulsen där men ändå ha strandlivet och det myset precis utanför dörren också, vart beger jag mig bäst då? Vill ha en sån där skön resa med sol, bad, lite shopping, god mat, vespaåkning och bara ta dagen som den kommer, helst med lite vin 🙂 Oj, det blev långt detta men jag hoppas att du kanske har nåt tips! Happy onsdag!

    • Minna

      Sara – jamen man känner ju igen sig i delar hos alla, och ser sina vänner i dem också…. Det är verkligen en helt fantastisk serie!
      Mallorca, det finns så mycket att se, så mycket att göra. Underbara lilla ö.
      Jadu, det låter som att området runt Illetas är nåt för dig. Det ligger nära Palma, där finns flera underbara små stränder, härliga hotell och restauranger. Lätta att ta bussen in till Palma (eller vespan) och åker du åt andra hållet väntar Palma Nova och Magaluf. På vägen från Illetas in till Palma finns även shoppingcentret Porto Pi. Om ni ska resa i Aug har du massor med tid att googla och leta efter tips. Jag är säker på att ni får en alldeles underbar vistelse!

  4. Johanna

    Håller verkligen med dig, en så bra serie! Var helt fast när den gick på tv och nu hoppas jag på en fortsättning…

  5. Sara

    Tack Minna! Det är verkligen helt fantastiskt, du svarar i princip alltid på kommentarer 🙂 Läser ett antal bloggar men det är bara på din jag kommenterar eller frågar, det är roligt och uppskattat ska du veta 🙂

  6. Lotta Forsman

    Åh, lyllos dig som har 2 avsnitt kvar att se!
    Jag ville aldrig att det skulle ta slut, SVT måste bara
    fortsätta! Vill ha MEEER!! Serien skulle lätt kunna leva lika
    många säsonger som Sex and the City…

    /Lotta

  7. Madeleine

    Du fick mig att hålla mig vaken i stort sätt hela natten.. Så bra! Men jag har aldrig varit så stressad.. har ju flera avsnitt kvar å de är borta innan midnatt!
    Ha en fantastisk dag å tack för tipset:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.