imagination

i am

Efter ett panikartat uppvaknande av hårda knackningar på dörren, saktade till slut min hjärtslag ner sig till vanlig rytm igen.
Resten av morgonen och förmiddagen har varit lugn och skön. Jag har precis gått igenom en förhandling som gav oväntat bra utdelning,
och nu väntar en god fredagslunch.

Idag är veckans bästa dag, och jag ska bara jobba klart med några samtal och gå igenom mail som väntar svar.
Sen ska jag ta helg.

Hoppas på att jag ska hinna slunga iväg pulsen i eftermiddag med ett träningspass på gymet också.
Efter op har jag haft träningsförbud i 3 veckor, jag tog 4 för säkerhetsskull, ha ha. Så det är bara att ta tag i det nu.
I måndags gick jag 1,5 mil och det har känts i benen hela veckan…så från nu är det träning och plankor som gäller!
Gud vad jag längtar efter varmare väder så jag kan börja kuta utomhus igen, ja jag vet att man kan springa ute på vintern också,
men det är inget jag tagit mig för hittills.

Jo, förresten, vem som knackade på dörren?
Där stod ingen. Jag måste ha drömt.


10 Replies to “imagination”

  1. Anna

    Usch och fy… du behöver inte ha drömt om knackningar… 4
    Jag vaknade utav att det ringde på dörren en natt.
    Efter lite smygtittande genom persiennerna öppnade jag dörren – ingen där. Kan säga som så att pulsen steg rätt rejält!! Vam sjutton va de?

    Japp, nu är det fredag! Rackans skönt!

  2. cookie

    Hej Anna och Minna!

    Ska fòrsòka gòra en lång historia kort hàr. 🙂
    I alla fall jag brukar dròmma att det ringer på dòrren och så vaknar jag. Naturligtvis, brukar det inte vara någon dàr, det àr ju mitt i natten. Nàr jag beràttade detta fòr min vànnina talade hon om fòr mig att detta àr hjàrnan som àr ”smart” och associerar ett utomstående ljud med något som den kànner igen, i mitt fall dòrrklockan, men igentligen àr det ett annat ljud, (en granne som stòr, ett tåg som kòr fòrbi, ecc). Om man kan lista ut vad det man igentligen hòr och blir stòrd av. Kan man slippa vakna upp och tro att det står någon fòr dòrren! Kan vara vàrt ett fòrsòk kanske?

    Kram

  3. Helena

    Åh, Minna! Du verkar vara en sådan fin människa! Både din och Stina Auers bloggar tillhör mina favoriter och det är så roligt att se dina små peppande kommentarer under Stinas fina inlägg. Har även noterat ditt pepp hos systrarna Fahrman 😉 Hur som så ville jag bara berätta att jag blir glad av att se hur du glädjs med andra och du inspirerar mig till att vara lika generös med pepp, komplimanger och fina ord till människorna i min omgivning!

    • Minna

      Helena – Åh snälla Helena, vilken komplimang! Hoppas du förstår hur glad jag blir av att läsa dina ord…
      Stor kram till dig, hoppas din helg är fin!

  4. Linda

    Jag visste inte att du brukar träna på gym. Du får gärna skriva mer om träning! Sån pepp behövs alltid och det kan vara väldigt peppande att läsa om fler som slavar på med promenader och gymtimmar 🙂

    • Minna

      Linda – Jag ska försöka skriva lite mer om det, jag vet att det är många som uppskattar de inläggen. Det är bra, så vi kan peppa varandra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.