skin boosters

två produkter som gör under

Jag skrubbar mig med varje vecka, både kroppen och ansiktet.
Till kroppen är den  H Ä R min absoluta favorit, har aldrig provat en bättre bodyscrub, den är helt underbar.
Efter att jag var så nöjd med bodyscruben, och min lillasyster fullständigt bombat mig med hur bra skrubben för ansiktet från REN var,
så var jag tvungen att testa den. Och ja, hon hade rätt.
Första gången jag provade den, blev jag stört förtjust. Andra gången, blev jag fullkomligt förlorad.
Den är superdryg också, så den håller en evighet. Nu har jag både en facialscrub och en bodyscrub som ger mig precis det resultat jag vill åt.
Såg precis att Inezza.com har Rea med 20% på allt tills den 30 januari nu också – perfekt!

Det är så skönt när man hittar produkter som man verkligen trivs med. Och som verkligen fungerar.
Oavsett märke, så vill jag absolut hitta vad som funkar bäst, och nu har jag äntligen ett stall av de bästa hudvårdsprodukterna för mig.
Jan Marini, REN och Dr Brandt. Det är hudvårdsmärkena som gäller för mig och min hy.


10 Replies to “skin boosters”

  1. Sara

    Åh tack för tipset Minna! nu måste jag beställa och testa! Vilka produkter anv du från Dr Brandt? Den vita penslen och de två padsen, hur använder du dem? Massa frågor nu 🙂

    Din blogg är så inspirerande så jag går in flera gånger per dag för att få nya tips vare sig de gäller matlagning, inredning, skönhet, livet. TACK MINNA!

    Kram på dig!

    • Minna

      Sara – Så lite så! Dr Brandt presentationen kommer längre fram.
      Den vita penseln med syntethår använder jag när jag applicerar ex. ansiktsmask. Padsen tvättar jag ansiktet med, använder alltid padsen, de är superbra!
      De finns att köpa mest överallt typ Kicks, Åhlens.
      Tack snälla för dina fina ord, det gör mig superglad!
      stor kram Minna

  2. mari

    Åh! Hade gärna köpt body scruben med tanke på hur fnasig jag känner mig i kylan just nu. Men den var tyvärr slut på lagret just hos Inezza, kanske får bli från engelsk shop när jag ändå ska bunkra hårvård. Bra tips på ansiktscrub tycker jag annars är Dermalogicas microfoliant. Gärna följt av fuktgivande mask. Mumma för trött och grå vinterhy. 🙂

    • Minna

      Mari – Synd att den har tagit slut, den kommer säkert in snart igen!
      Jag har provat Dermalogicas microfoliant också, men REN är ännu bättre tycker jag. Och visst gör kombon scrub+mask underverk, det är helt suveränt!

  3. Sanne

    Försöker hitta på din blogg var du beställer dina ögonbrynsmallar? Men hittar inte inlägget, kan du inte skriva ner webadressen?

  4. Lena

    jag blir ruinerad efter att jag läser din blogg. 😉 Nu har jag lagt en beställning på ansiktsscruben och en mask från REN.

  5. Erika

    Hej Minna!
    Älskar din blogg!!lätt beroendeframkallande….
    Om du skulle rekommendera en dag och nattkräm (förutom Jan Marini) vad skulle det va då? Känns som jag har provat ALLT och blir aldrig nöjd… Är av hudtyp torr,porig och lätt att få pletor. Tacksam för tips! (även jag har lagt in beställning på ovanstående prod 🙂

    • Minna

      Erika – Men åh tack snälla! Så härligt att du gillar bloggen så mycket, du anar inte hur glad det gör mig!
      Det är svårt det där, för jag har verkligen provat massor genom åren och det var när jag provade Jan Marini som DET verkligen hände något. Det är ju medicinsk hudvård också, och om det är skillnad du vill ha, du ska du använda dig av medicinsk hudvård. Det finns tonvis av produkter som är sååå sköna, sååå mjuka och doftar såååå gott, och det är också dem du ska använda om du bara vill ha nåt som känns bra. Inte det du ska använda dig av om du vill ha skillnad. Det är inte alltid lika ”skönt” med medicinsk hudvård, det kan ex. ”sticka” i huden i några sekunder i början när du börjar använda det, men det gör nytta eftersom det går ner på djupet i hyn och verkar. Men utöver Jan Marini är jag väldigt nöjd med Dr Brandt . Men om du jämför Dr Brandt och Jan Marini, så är Jan Marini mer prisvärt och du får bättre produkter.
      Om det känns som att du provat ”allt” och aldrig blir nöjd, så är det nog precis så. Du får aldrig förändringen/resultatet du är ute efter, och därför blir du besviken och provar nåt nytt igen. Onödiga pengar och onödig tid kan jag tycka, men jag har gått igenom samma procedur själv så jag vet precis vad du menar.
      Mitt råd är att du träffar en specialist, ex som jag går hos Stina på Ellipseklinikken. Då får du råd och instruktioner för exakt hur du ska sköta om din hy. Jag tackar mig själv varje dag för att jag gick till Stina. Jag är 100% nöjd med mina resultat efter att jag följt hennes instruktioner. Jag stod till och med med en äggklocka i början för att ha koll på hur länge jag låtit en mask ligga… och även om det kanske låter lite drastiskt så är medicinsk hudvård inget man inte ska respektera. Det gör nytta ordentligt när det används rätt, men om man inte följer anvisningarna så kan det även gå illa.

      Så vad rekommenderar jag dig då? Träffa en specialist, fråga vilka resultat du kan förvänta dig av råden/produkterna och börja därifrån. Allra mest rekommenderar jag dig att gå till Ellipseklinikken, eftersom jag det var där jag fick min aha upplevelse.
      Hör av dig om du har fler frågor!
      kram Minna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.