fantastiskt!

Det är så himla roligt att jag fått chansen att lotta ut min nya favorit foundation från Tromborg!

Efter att jag provat den och blivit så imponerad över resulatat, är ingen gladare än jag, att jag har 2 st kit som Ni mina fina läsare kan vinna!

Jag har 2 stycken kit med Foundation + Kabuki borste att lotta ut.
1 kit i färgen Favourite
1 kit i färgen Vanilla
Läs mer om färgerna  H Ä R

För att vinna ett av de fina kiten från Tromborg ska du svara på följande frågor:

1. Hur många dagar i veckan bär du smink och varför?
2. Vilken av färgerna vill du vinna?

 

Lämna dina svar bland kommentarerna, luta dig tillbaka och håll tummarna!
Tävlingen avslutas på söndag den 20 Mars kl. 23.59

 


174 Replies to “fantastiskt!”

  1. Catarina

    Hej Minna,

    först vill jag tacka dig för en mycket inspirerande blogg och för att du så modigt delar med dig av din ögonoperation, före och efter bilder etc. Det krävs en beundransvärd inre styrka för att göra det så öppet. Det vågar inte alla. Det handlar om så mycket mer än bara skönhet….

    Jag använder smink de dagar jag jobbar och träffar andra människor, andra dagar försöker jag låta bli för att huden ska få vila. Jag gör det för att jag vill känna mig snygg, både inför mig själv och inför andra människor. För mig hänger det yttre och inre välbefinnandet ihop och när jag känner mig snygg och fräsch mår jag också för det mesta bra och kan fokusera på andra viktiga saker.

    Jag tror att den ljusare tonen Vanilla skulle kunna jämna ut min lite flammiga hudton fint.

  2. Kim

    1- jag bär smink varje dag, iaf foundation och rouge, så detta vill jag gärna vinna. Mest för min egen skull jag vill ha ett jämnt o snyggt underlag. Tycker om när jag känner mig fräch!

    2-Favourite passar nog mig bäst:-)

  3. Karin

    1. Jag använder smink så gott som varje dag, oftare på vintern än på sommaren när solen hjälper till att pigga upp! PÅ vintern behövs både foundation, puder, rouge och mascara för att få mig att känna mig fräsch. Brukar försöka låta ansiktet vila de dagar jag bara är hemma. Har aldrig testat mineralsmink innan så det hade varit väldigt spännande om det är en sån wow-effekt som många säger!

    2. Jag har ganska ljus hudton så Vanilla tror jag skulle fungera bäst!

    Tack för en bra blogg!

  4. frida jensen

    1: Jag bär smink varje dag, så gott som ialla fall. Då blir det foundation & rouge från ID och maskara. Men jag skulle gärna vilja testa den här som du lottar ut!
    Jag bär smink för att känna mig piggare, fräschare och för att jämna ut hudtonen.

    2: FAVOURITE skulle jag vilja vinna. 🙂

  5. Mia

    1. Jag bär smink i snitt 6 dar i veckan. Utan smink känner jag mig färglös och glåmig och/eller lite rödblossig. Huden får en jämn ton och lyster av foundation och ögonen framhävs av mascara.Jag har väldigt känslig hud och är väldigt försiktig med vad jag kan använda, hade varit kul att hitta ett nytt favoritmärke.
    2. Favourite

  6. Estela

    1. Jag andvänder bara foundation när jag ska jobba eller rättare sagt när jag får jobba. (är timmvikarie) Så det blir inte så ofta. Känner mig så fin och fräsh när jag andvänder foundation. Andra produkter har jag inte just nu.
    2. Favourite

    Håller tummarna! 🙂

  7. Emilie

    1.Jag använder smink för det mesta när jag ska ut någonstans. I alla fall under de månaderna på året då man är blek och tråkig, på sommaren ser jag inte samma behov eftersom jag tycker det är gulligt med lite fräknar på näsan. Har precis som du blivit mer och mer missnöjd med Id och skulle verkligen vilja testa nåt nytt.

    2.Jag skulle gärna vilja ha färgen Favourite eftersom vi går mot ljusare tider och man förhoppningsvis ska få lite färg på nosen ; ).

    Kram

  8. Victoria

    Hej,

    Jag bär make up varje dag, jag känner inte komplett utan en lätt make. Färgen som skulle passa mig är FAVOURITE.

    Håller tummarna!

  9. Ana

    Hej Minna, Oj har själv varit nyfiken på tromborg, har i dag ID men vill prova ngt nytt =)
    1. Jag bär smink nästan varje dag, och vissa dagar mindre och vissa känner jag bara för att hotta upp och sminkar mig lite mer även om det är en en vardag =)
    2.Färgen jag helst helst jätte jätte gärna vill vinna är Vanilla

    Tack för en bra blogg. Ha en fortsatt fin dag =)

  10. Emma

    Jag bär smink varje dag. Undantag om jag är hemma och sjuk. Jag blir väldigt blek vintertid, så vid denna årstid är smink ett måste för att inte se ut som ett spöke. Jag upplever dessutom att min hy har blivit så himla mycket bättre sedan jag började att använda mineralsmink. Är jag utan smink en vecka har jag sämre hy än vanliga veckor då jag bär sminket. Som fattig student är det dock svårt att ha råd med just mineralsmink, i och med att det är rätt dyrt. Därför skulle det vara underbart att få vinna denna tävling och få testa på Tromborg som jag blivit jätteintresserad av att testa sedan jag läste om det här.

    Jag skulle nog passa bäst i färgen Vanilla i och med min bleka hy vid denna årstid.

    Många kramar
    Emma

  11. Jennifer

    1.jag tillhör dem gravida kvinnorna nu mera, å man strålar de lovar jag! Men för att få den riktigt mjuka tonen och fräsha huden så sminkar jag mig nästan dagligen. Dock gärna lite lätt för att inte få de skarpa smink dragen! Men jag låter gärna huden vila då jag är ledig, och tvättar av mig sminket när jag kommer hem och återfuktar den ordentligt! (Tack vare dina tips från skönhets veckan)
    Jag är noga vad jag låter min hud få på sig och använder bra produkter i allt!

    2. Färgen jag önskar är Vanillia

    Vår kram! 

  12. Anne

    Hej!
    Har som du upplevt kli med i.d, men vill absolut inte gå ifrån mineralsmink. Att sätta något annat i mitt ansikte skulle nästan kännas som att begå ett brått. 🙂
    Jag använder smink varje dag, men helgerna brukar jag ”vila” ansiktet så mycket det går.

    Jag tror att det skulle passa bra med favorite till min hud särskilt när vi går mot vårsolen, som redan lyckats locka fram mina fräknar.

    Stor kram till dig och din inspirerande blogg!
    -Anne

  13. Liss

    Hej,

    För ett litet tag sedan födde jag mitt andra barn och under graviditeten har jag fått många fler skönhetsfläckar i ansiktet. Jag använder därför smink varje dag för att täcka dessa. Dessutom tycker jag ser och känner mig också mycket fräschare och mindre trött efter att jag hunnit sminka mig. Använder mig av ID sedan 1,5 år tillbaka och vore roligt att få prova en ny foundation.

    Min hud passar nog i nyansen Favorite.

  14. Kicki

    Jag är en periodare. Ja när det kommer till smink alltså. Ibland går det veckor utan att jag sminkar mig och ibland sminkar jag mig varje dag. Men i snitt kan vi väl säga två gånger i veckan 🙂

    Skulle gärna vínna nyanse Favourite 🙂

  15. Vilda

    Hejhej!
    Jag använder smink varje dag, men försöker alltid att få det så naturligt som möjligt! Därför tycker jag att mineralsmink är toppen, eftersom det blir ett naturligt lager, som ändå täcker!
    Nyansen Favorite skulle passa mig!
    Kram!

  16. Mathilda

    1. Ibland bär jag smink sju dagar i veckan för att jag tycker att jag är finast så och det är ju så roligt med smink. Men ibland känner jag mig så himla fin ändå utan smink så då skiter jag i det några dagar. Och så håller det på så.

    2. Favourite hade nog varit fin till mig.

  17. Isabelle

    1: Jag sminkar mig nog i genomsnitt 4 dagar i veckan. De övriga tre dagarna försöker jag låta huden vila samtidigt som jag inbillar mig att den fantastiska självförtroendeboosten som man får med lite makeup på sig försvinner om man tar den för en självklarhet. Att våga visa sig ute i vardagen utan smink stärker ditt självförtroende för din naturliga skönhet samtidigt som makeupen då alltid fortsätter att kännas som en effektfull fantastisk rolig hobby snarare än ett måste som du är slav under.

    Då jag haft och tyvärr fortfarande har en del problem med akne och tilltäppta porer så har underlaget och basen i makeupen alltid varit en prio ett för mig då jag både vill att det känns bra och ser bra ut på samma gång! Därför är jag mycket nyfiken på Tromborg efter att ha testat så mycket annat men inte just den.

    2: Skulle jag vara den lyckliga vinnaren så tror jag att Vanilla är färgen för mig.

  18. Lina

    Hej Minna!

    1. Jag sminkar mig alltid efter humör, men oavsett humör så använder jag foundation nästan varje dag pga lite ojämn hudton. Har ännu inte hittat den perfekta basen, hoppas att detta kan vara it!

    2. Favourite är nog rätt nyans för min hud.

  19. Martin

    1. Jag är iof kille..men blev som du helt rödknottrig i hela ansiktet av IDs fodundation..till min stora sorg för det var ju fint 1a gången när man applicerade det 🙂 Skulle använda det några gånger i veckan och på helgerna 🙂

    2. Favourite skulle passa mig bäst.

  20. Josefine

    1. Jag sminkar mig 6 dagar i veckan. Har tidigar haft problem med finnar, så har små ärr som jag måste täcka. Använder i.d nu, men skulle verkligen vara kul att testa något annt eftersom jag inte är 100% näjd med i.d.

    2. jag tävlar om favourite

  21. Emelie

    Wow! Vilken härlig tävling, är väldigt sugen att prova Tromborg efter dina lovord!

    1. Jag använder smink minst sex dagar i veckan. Kanske inte alltid ”hela kitet” men lite rouge och mascara åker på nästan alltid på.

    2. Jag tror att favourite skulle vara rätt nyans för mig.

  22. Sara Larsson

    Åhh, vilken bra tävling. Har under flera år använt id, men när jag för ett tag sen läste att du tyckte så mycket om tromborg blev jag såklart sugen på att pröva. Jag använder foundation varje dag, har problemhud och mineralsmink har den fantastiska förmågan att ”lugna” min hud. Om jag skulle ha turen att vinna tror jag att nyansen favourite hade passat mig bra. Ha en fortsatt mysig söndagskväll!

  23. Tora

    Hej Hej!
    Jag vill jättegärna vinna 🙂
    1. Jag har lite smink på mig mån-fre , lite mer på lördagar och oftast ingenting på söndagar. Man måste låta huden vila ibland. Eller ? Hur är det med mineralsmink? Har faktiskt aldrig provat det!!
    2. Favourite passar nog mig bäst.
    Hoppas att jag vinner så att jag kan prova mineralsmink för fösta gången!
    Kram,
    Tora

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.