tävling!

i de här små söta påsarna göms några hemligheter
färgen på påsen avslöjar mönstret och färgen på de ihopvikbara ballerinorna som finns inuti
den lilla påsen kan du sen veckla ut, och du får en stor påse som du lägger dina high heels i när du promenerar hem i natten

Nu är det tävlingsdax igen!
Den här smarta lösningen älskar jag verkligen.
Det är alltså en liten påse med rem, i den göms ett par ihopvikbara Ballerinas. Påsen kan du sen veckla ut till en stor lättviktspåse,
och i den lägger du dina högklackade skor när dina fötter inte orkar mer. Och så tar du på dig ett par mjuka och bekväma Ballerinas istället.

Den perfekta lilla detaljen som du inte ska gå hemifrån utan att ta med dig ut i partynatten eller shoppingrundan på stan.
Dina vänner kommer bli gröna av avund, när de sakta rör sig i ömma fötter, och du kan plocka fram dina Red Foot från Ajlajk och forstätta dansa.

*********
Och jag har 12 par Ballerinas från Ajlajk att lotta ut !!

3 par vita med silverpaljetter
3 par silver & guld
3 par flätat brunt
3 par helsvart
Storlekarna är 36/37, 38/39 eller 40/41

För att tävla ska du svara på frågorna, och lämna ditt svar i kommentarsfältet:

1. Har det hänt att du gått hem barfota för att du haft så ont i fötterna?
2. Varför? För att du dansat hela natten? Haft för höga klackar? Fått skavsår? Obekväma skor? Alla alternativen?
3. Vilken färg och vilken storlek vill du vinna?
Skriv färg Vit, Silver, Brun eller Svart och vilken storlek du önskar.
(jag har 37-38 i vanliga fall och 36/37 passar mig jättebra)

 

Tävlingen pågår till torsdag den 14 April 23.59

 


165 Replies to “tävling!”

  1. Olivia

    Jag är dum nog att bara uthärda och plågas hela vägen hem efter en kväll eller dag på stan i ett par skor som jag älskar men allt för sällan använder! Men förra helgen kunde jag bara inte, efter en allt för härlig helg i goda vänners sällskap tog jag av skorna gav dem till killen min och vandrade stolt hem barfota!

    Ett par bruna flätade 38/39 skulle passa mina fossingar! Tycker dock om alla färger så blir glad för vilket som!

  2. carolita

    1. endast nagra fa ganger. men visst har jag tagit av mig klackarna och trippat skrattande hem efter harliga utekvallar.
    2. ah pga av nya oinvanda skor som inte hittat tillratta pa fotterna. eller om klackarna har varit for hoga och jag har gatt hem pa stranden eller andra ojamna ytor.
    3. ett par bruna flatade i stl 40/41, tack 🙂

  3. Julia

    1. Ja, det har hänt ett flertal gånger och inte blev det bättre den gången jag råkade trampa rakt på en krossad flaska.

    2.Varför? För att jag dansade hela natten! För jag hade för höga klackar! Fått skavsår! och självklart obekväma skor!
    Det var 2007 och en av de roligaste dagarna i mitt liv, gymnasiebalen! Dagen började tidigt på morgonen med hårfix, smink, fotografering etc. Vidare till middagen på hotell Tylösand och sedan en fest som kallade duga. Framåt 7 på morgonen började ”kvällen” lida mot sitt slut och fötterna var i princip bort domnade! Gästerna tågade iväg mot skolan för balfrukost. Jag, precis som många andra tjejer, var riktigt less på klackarna och bar heelsen i händerna istället för på fötterna. Skillnaden mellan mig och de andra tjejerna var att jag satte foten rakt i en krossad glasflaska och fick gå haltandes i en vecka innan flisorna gick ut med hjälp av såpa och varmt vatten!

    Det gjorde ont som attans men var värt varenda flisa! Hade man dock haft ett par snygga ballerinor som nätt och jämnt passar i partyväskan hade det inte skadat!!!

    3. Alla ser snygga ut men brun eller vit skulle ja ha valt. Storlek 36/37

  4. Sanna

    1.Ja, det har hänt ett antal gånger!
    2.Jag tar inte av mig skorna i första taget, men de gånger skavsår börjat blöda åker de av fort som bara den, mest för att rädda skorna, inte så mycket av omtanke om mina fötter 😉
    3. Jag skulle vilja ha de bruna i strl 38/39 om jag vinner

  5. Anna

    1) Massvis med gånger! Jag har till och med cyklat hem barfota då fötterna tackat för sig. Det är inte att rekommendera. Varje sommar ser mina fotsulor ut som en krigszon.

    2) Min förkärlek till svinhöga klackar i kombination med en kropp som aldrig vill stå still slutar allt som oftast med något svullet och bultande som kan ha varit ett par fötter. Det har gått så långt att jag har sovit med kylblock inlindade i handdukar runt fötterna. Inte bara en gång. Vetskapen om att min mormor hade hallusvallus är inte helt lätt att ignorera heller…

    3) De svarta eller bruna i storlek 38/39 skulle sitta som handen i handsken. Ja eller i det här fallet som foten i ballerinan.

  6. Isabelle

    1. Ja! Mina fingrar och tår räcker inte till för att räkna upp alla gånger som de har hänt mig…

    2. Mina dansande partynätter brukar sätta sina spår på fötterna och skorna brukar får åka av framåt småtimmarna. Tror att det är en kombination av hela bunten av alternativen men också att jag aldrig vill att kvällen ska ta slut 🙂

    3.Brun 38/39

  7. Mette

    – Om det hänt att jag gått barfota hem ngn gång…. Tyvärr JA!
    – Det hände när jag bodde i Paris, jag var med några vänner och efter en lång dag i skolan och kväll på jobbet så beslutade vi oss att gå ut för att spontant gå ut och slira. Jag hade givetvis inga kläder eller skor med mig men en kompis tog med ett par att låna och som alla säger, snygga skor, snygg outfit.. Sant men det var bara det att min kompis har stl 36, jag 37. Envis som jag är och glad i hatten klämmer jag i mig i hennes 12 cm pumps och drar iväg för att göra en natt att minnas.. Det gör vi men hade nog haft roligare om jag inte hade en konstant tanke/vilja att slita av mig skorna och låta mina trötta och svullna fötter vila efter en lång dag.Det hela slutar med att jag så fort vi kommer ut från La Suite sliter av mig skorna, misslyckas med att få tag i en taxi och får gå hem. Jag gick mina 12 kvarter hem men lyckades på vägen skära upp sidan av foten på en glasbit riktigt illa, detta gjorde att jag fick spendera de tre närmaste veckorna o converse, i skolan, på jobb och fest.. inget annat kunde sättas på mina skadade fötter. Jag kommer aldrig gå barfota hem igen och eftersom jag fortf pluggar och jobbar men nu i Köpenhamn så har jag sällan mycket extra plats i väskan som bärs med överallt.. Hoppas därför på att vinna ett par fina ballerina att kunna slira runt i om en spontan utgång skulle komma på tal och mina fötter bara vill gå hem..
    – jag skulle vilja ha de brunflätade i stl 36/37 om du säger de är lite stora i stl..

    En Halmstad kompis tipsade mig om din blogg, gillar den verkligen! Lycka till med allt i Sthlm!

  8. Sara

    Vilken inspirerande blogg du har och vilka fina skor! 🙂

    Japp, jag har gått hem barfota efter att, som så många andra, ha dansat i alldeles för höga klackar en hel natt.. Men vad kanske inte så många andra har gjort är att innan dansen ha sprungit ett marathon. 🙂 Stoppar man i fötterna i ett par skyhöga klackar efter en så lång distans med blå tånaglar som följd och sedan dansar natten lång i ren eufori (rena lyckoruset med ett jättelångt träningspass, endorfinerna sprutar!!)får man skylla sig själv och snällt ta av sig skorna och gå barfota hem… Men kul hade vi, ända in på småtimmarna innan skorna åkte av!

    Jag skulle bli så glad om jag skulle vinna ett par silvriga skor, de är så fina! Jag behöver nog stl 40-41 till mina stackars löparfötter!

    Tack så länge!
    Glada hälsningar Sara

  9. Erica M

    Hej Minna,

    vilken underbar idé och vad roligt att du lottar ut några.
    1. Jag har traskat hem några gånger både haltandes och utan skor. Men inte alltför ofta. Jag älskar skor och klackar, men jag har så svårt att gå i höga klackar en längre stund. Mina Karl Alfred liknande vader behöver verkligen klackar och jag vill så gärna men jag får ofta så ont.
    2. Vill man vara fin får man lida pin, kan summera mina föter. Mina absoluta favoritpar är ett par i guld med mellanhög klack. Jag köpte dom på loppis av en man som sålde dem för sin mors räkning. Han blev så glad när en ung tjej köpte dom och han sa att han skulle berätta det för sin mor. Efter att ha klackat om dom var de redo för dansgolvet. Problemet är att de är pikkulite för små, vilket leder till mycket ömma fötter. Men jag kan inte ge upp dem, de är så underbara! Tyvärr lämnar jag numera ofta klackskorna hemma då det ömmar, men dessa smarta skor skulle verkligen vara perfekta.
    3. Jag föll pladask för de flätade bruna, i storlek 40/41, så jag önskar mig dessa.

    Tack för en innehållsrik och trevlig blogg!
    Våriga hälsningar från Skåne, Erica.
    3. Vilken färg och vilken storlek vill du vinna?
    Skriv färg Vit, Silver, Brun eller Svart och vilken storlek du önskar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.