25 dagar – det klarar du väl?

this is my 25 days of challenge

Jag fick en kommentar häromdagen om jag skulle klara en 25 dagars utmaning – det är det väl klart att jag gör!
Frågan fick jag från den H Ä R tjejen som har lagt upp en urbra 25 dagars utmaning för henne.

Jag säger som jag själv fick frågan ställd till mig:
– Finns det något som du skulle vilja utmana dig själv med, under 25-dagar, eller har du ett mål som du skulle vilja klara av inom 25 dagar?
Jag kör igång en egen utmaning nu vecka 17, och ju fler vi är, desto bättre kan vi pusha varandra.
Vad sägs? 25 dagar, din egen utmaning, ditt eget mål – men vi gör det tillsammans!

Jag håller till 100% med – 25 dagar, var och en har sitt eget mål, men vi hjälps åt och behöver man pepp så finns vi där för varann.
Din utmaning väljer du själv, det kan vara att gå 5 km 4 ggr i veckan, säga något snällt till dig själv varje dag, lära dig ett nytt ord varje dag,
slopa godis i 25 dagar, ta trapporna istället för hissen i 25 dagar, städa i ording en plats i hemmet varje dag, ja vad som helt enkelt.

Det viktiga är att överbevisa sig själv och inte ge sig.
Kom igen nu – 25 dagar, det klarar du väl?

Är du med mig?

 


36 Replies to “25 dagar – det klarar du väl?”

  1. Therese J

    Aj pråmaaajs att inte dubbelfika på 25 dagar ;-)). Nääädå jag skall hitta på något majjigt. Men du – vad skall du göra???

  2. Sandra

    Guuud jag behöver verkligen all pepp jag kan få. Började så bra och gick ut så himla bra i januari med både mat träning och godis. Men nu har allt falerat och jag är tillbaka i gamla fotspår.
    Jag älskar god mat men behöver verkligen minska på mängden.
    Röra på mig måste jag oxå.

    SÅ JAG ÄR PÅ !!!

  3. Josefine

    Gött att du är med Minna!
    Jag är inne på dag 3 nu, och det funkar bra, men man märker att kroppen blir trött av att dra ner på de dåliga kolhydraterna och sockret. Är nog mer sockerberoende än vad jag trott! Och på kvällarna kommer suget,ååååh, får sticka ut å springa en runda!
    Vad blir din utmaning Minna?

    • Minna

      Josefine – Skööönt att redan vara på dag 3 🙂 Jag ska detoxa och röra på mig mera. Minimum är 1 timmes promenad varje dag, eller träning av annat slag. Ska bli så kul att vi peppar varann!!

  4. Tess S [istla.se]

    Jag skulle lätt kunna anta denna utmaningen.
    Träna 4-5ggr i veckan från och med 1 maj till den 25 maj. Är redan inne på att träna så mycket men har bara lyckats med 3 ggr i veckan. Så det är dags att utmana sig själv med lite högre tempo och mer vilja.

  5. Jenny G

    Lätt, skall bara komma på exakt vad av allt jag vill göra. Men på fredag kör vi :))
    Härligt att vara alla tillsammans!

  6. Mary

    Jag är på!! Ska bara klura ut vad exakt. Utmaningen blir iaf en blandning av morgon/innan jobbet-prommisar, stretch för diverse delar av kroppen som inte mår bra, samt regelbundenhet och kärlek i vad jag stoppar i mig. Inget mer ”inte äta innan eftermiddagen” och sen tok-krascha in i ”jag stoppar i mig allt jag kommer över i för stora mängder”-paniken. Heh, där ser man…där har jag min utmaning. Utmaningen i utmaningen blir mallis om 2 veckor..men det ska nog gå det med.

    Vad ska du göra Minna!!??

    Kram Mary

    • Minna

      Mary – gött att höra!! Prommisar före frukost är också min deal, eller nån annan träning. Varje dag. Prommisar = minimum 1 timme.
      På Mallis så kommer du kompensera med långa promenader och vattenlekar ?!?! 🙂
      Jag ska röra på mig minst 1 timme om dagen med nån slags träning, och detoxa. Det är min plan!
      kramar!

  7. Marie

    Klart man är på!
    Inget socker på 25 dagar.
    Började en ”GI-kur” och det gick bra för mig i början (ca 3 veckor sedan) men det sprack så klart under påsken. Men nu fick jag en ny spark i rumpan 🙂

  8. Anna

    Bra men lite tråkigt att många har så stor fokus på mat och träning. Jag försöker med att lägga fokus på något annat. Träning och mat får bli en annan gång 🙂

    Jag ska utmana mig själv först med att inte gnälla (vilket jag inte gör så mycket) och istället se det goda i situationen. Och det andra är att sluta svära (vilket jag gör lite för ofta).

  9. Malin E

    Jag är med. Mitt mål är att vara fin och piggelin till en kompis bröllop den 21 maj sen vill jag kunna ligga i solstolen i sommar och inte under den. Mitt mål är att gå ned i vikt en sisådär 7 kg iallafall… (vet att allt inte går att trolla bort på 25 dagar men en bit på vägen kommer jag kanske…)
    Så med andra ord, ändrad kost, vara med aktiv, inte bara träning utan röra på mig överlag och att vara positiv det är min 25-dagars utmaning! Jag började redan i tisdags… Hittills går det bra!
    Då kör vi! Men vad är ditt mål Minna?

    • Minna

      Maline E – Exakt, glädje och rörelse, det kan bara bli bra av det!
      Jag ska röra på mig med nån slags motion minst 1 timme om dagen, och detoxa. Det är min plan!

  10. Chatarina Larsson

    Klart man är med jag ska inte äta något godis och annat skit man stoppar i sig i onödan utan nu j..lar ska jag i bikinin jag köpt…KRAMIZ på dej 🙂

  11. Therese J

    Minna – jag är senil! Du sa ju faktiskt det!!! Jag skyller på skallenbangen ;-). Jag har en plan… angående promenaden. Hör av mig 😉

  12. sofie

    jäclar vad bra! har sedan nyår bestämt att hela maj ska vara godis-snacks-läsk-glass- och kakfritt.. så ska surfa in här när jag behöver peppas lite extra. får som extra utmaning ta… hm.. promenader! (:

  13. Caroline

    Oki, jag ska köra utan godis i 25 dagar och röra på mig varje dag (minst 10.000 steg på stegräknaren)!
    Nu kör vi tjejer!
    Lycka till allihopa, vi får hjälpas åt att peppa varandra!

  14. Josefine

    Så roligt att vi blir fler och fler!
    Kan behöva peppas, Jag hade hand om fikan på jobbet idag, och avstod, men bjöd alla andra på gotte, galet jobbigt, men nu jäklar! Är det en utmaning så är det, men visst, där vid tre-tiden hade det inte varit helt fel med en del pepp. Och oftast på jobbet är det ju tvärtom; ”Ska du inte ha fika? Bantar du? Ja, du är ju för rolig…Ska du bara äta en banan…” typ sånt…! Lite trist! Men jag har ju alla fina bloggare som nappat på idén nu! Så vi får minsann peppa varandra en massa när andra inte förstår oss! 😀

    • Minna

      Josefine – Det är så märkligt det där med att man ska behöva svara på massa frågor för att man tackar nej till något. Det är trist.
      Vi peppar varann och kämpar på nu iallafall, vi kör vårt eget race!
      Peppkram till dig!!

  15. Josie

    Det här lät för roligt, och precis vad jag behöver för att peppa upp mig inför sommaren. Mitt mål blir ett ”5” tema. 5 nyttiga mål om dagen, och träna 5 ggr i veckan & minst 5 timmars ordentlig sömn per natt. NU KÖR VI! Ett två tre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.