tävling – vinn väska!


Sofia Agardtson heter tjejen som syr underbara, handgjorda och unika väskor.
Väskorna finns i flera modeller och oftast är väskorna bara tillverkade i ett enda exemplar –
och nu kan du vinna en egen unik och tjusig väska!

Så här enkelt är det att tävla:
Gå till den  H Ä R sidan och välj ut din favoritväska i kategorin Mini Bags.
Hitta din favorit och färg – lämna sedan en kommentar här med ditt val.

Tävlingen avslutas lördag den 30 Maj
Lycka till!
PSST! extra roligt om du berättar hur du vill matcha din nya väska!

********
Grattis Helena H – du har vunnit väskan!!
Ett vinnarmail är skickat till dig och där finns all info.
Stort Grattis – njut nu av din fina väska.
ps! Du får gärna maila in en bild till mig hur det ser ut på riktigt, för visst ser jag det framför mig!

********

 


42 Replies to “tävling – vinn väska!”

  1. fanny keilo

    Mitt val är: Mini Bag 2, Svart.

    Med min eventuellt nya ”mini bag” tänkte jag matcha till färgglada kläder, därav färgen svart på väskan vald. Snygga ljusblå shorts och en rosa body, samt denna snygga väskan!
    Skulle bli en super present när man ligger hemma och är sjuk.
    TACK!

  2. Therese

    Skulle vilja vinna mini bag nr 2. Då jag ska på bröllop i maj, matchar den med min vinröda brudtärneklänning.

  3. Kim

    Helloo!!

    Jag skulle välja väskan Mini bag 3. Som nybliven tvåbarnsmor behövs det lite glamour i min vardag.

    Jag skulle matcha till mina tajta acne stuprörsjeans(som jag snart får på mig haha), en vit tischa och sen oversize kavajen över. På fötterna har jag givetvis mina svarta short pistols!

    Med den väskan i handen är jag sedan kittad o klar för en kväll på stan me tjejkompisarna!

    Kram Kim

  4. Lisa

    Jag skulle vilja matcha Folding Bag 43 med en vit spetsklänning och bruna, platta skinnsandler på min examen. Jag tycker att det är så himla praktiskt med den tunna silverkedjan så att man slipper lägga ifrån sig väskan någon stans och riskera att glömma den..speciellt senare på kvällen då jag troligtvis fått i mig några goda drinkar! =)

  5. Sara Reuben

    Jag skulle vilja vinna den svarta Mini Bag nr 2. Jag skulle matcha min nya väska med en färglad sommarfin klänning och svarta sandaler ^^

  6. Anna

    Gud vilken härlig tävling!
    Jag skulle så himla gärna vilja vinna den röda, #3, till min mamma som fyller år den 12e. Som student är det inte alltid lätt att få det att gå ihop, speciellt inte med 3 födelsedagar samma månad!
    Jag tror hon skulle matcha den med ljusa kläder och kanske en färgglad sjal med matchande skor!

    /Anna

  7. Rebecca

    Den vita, nr 4.
    Vinner jag ska min syster få den, så hon har en vit liten väska när hon tar studenten.
    Har försökt få henne att ta en färg för att bryta av mot allt det vita, men hon vill matcha vitt, vitt och vitt:)

  8. Chatarina Larsson

    Hej vill bara säga dom är underbara speciellt den lilla med rosett på perfect nu i sommar. Min favvo är Mini Bags 5 den i blått med rosett så himmla gullig alltså har 2 stora väskor av henne sen för super alltså verkligen ett bra köp. KRAMIZ på dej…

  9. Emelie

    Min favorit på den sidan bland mini bagsen vart mini bag 3, den röda. Nu när våren har kommit så vill jag ha mera färg och vad passar då inte bättre än denna 🙂 Ser mig matcha denna med en snygg svart långkjol, och en mönstrad topp som går lite i rött eller vårens heta färg orange. Eller varför inte med någon av mina sjukt läckra lång klänningar. Passar även schyst till ett par slitna jeansshorts och en enkel snygg tshirt. Självklart matchar jag något av detta med mina snygga svarta skinn heels jag precis köpt eller ett par av mina färgglada converse 🙂

  10. Olivia

    Mini Bag Nr.6 den turkosa! Härlig sommarfärg snygg till en svart långklänning och en ljus jeansjacka! Enkelt och snyggt, och så piggar väskan upp lite!!

  11. Therese Wiktorsson

    minibag 6 skulle passa perfekt till min lilla svarta klänning från Acne och ljusbruna pumps på alla härliga fester i sommar 🙂

  12. Nathalie

    Jag kör på den svarta lilla varianten som jag gärna skulle vilja matcha med mina peeptoe Louboutins och en härligt sommrig chiffongklänning eller tunika. Classy!

    Kram

  13. Madelen

    mini-bag 4!

    Dels skulle jag ha den till jeans shorts, vita skor o ett linne i någon neonfärg, pilotbrillor på!

    Skulle även använda den på de två brölloppen jag skall på i sommar samt till balklänningen! De flesta småväskorna känns så tantiga..

    Kram kram

  14. Linda

    Wow vad snygg minibag 3 är!! Skulle matcha den till höga klackar, LBD, röda läppar och lockar i mitt hår. Saknar verkligen en sådan väska som bara rymmer det nödvändigaste för en utekväll!

  15. Mia

    Mini Bag nr 6!!! Skitsnygg med mina mörkblå skinny jeans, turkost flätat skärp och marinblå topp samt sandaler eller högklackat. =)

  16. Mika

    Åh! Helt klart ”mini bag 3” med min fina skinnjacka, röda läppar, och röda ballerina skor! Hur fint hade inte det varit!!??;)

    Kraaaaaaaaaaaaaaam!

  17. Sara från Luleå

    Hej Minna,

    Jag skulle bli överlycklig om jag vann väskan maple, vilka underbara väskor, precis i min smak! Den skulle jag ha bra användning för i sommar med allt som ska rymmas i väskan. Till de matchar jag med mina träskor i naturfärg och en lång klänning och jeansjacka, och solbränna förstås!

    Önskar dig en bra dag.
    Sara

  18. Lorraine

    Jag skulle vilja ha Mini Bag 6, den turkosa. Turkos är min favorit färg och jag skulle matcha den med en vit klänning på sommaren och en svart outfit på vintern. Eller med orange eller rosa eller mörkblå, med alla möjliga färger!

  19. Estela

    Jag skulle vilja vinna Mini bag väska nr 4. Jätte söt är den och passar till alla mina nya outfit jag har till sommarn.
    Skulle vara jätte kul att vinna en sån fin väska från Sofia. Tack vare hennes blogg så hittade jag din underbara inspirerande blogg.
    Tyvärr har jag inget dator hemma, så då måste jag gå till Biblioteket för att kika på din blogg. Och det blir ju inte varje dag. *suck*
    Ha en bra dag Minna.

    Kram

  20. Lina Lindbäck

    Mini Bag nr 5 skulle ligga fint i min hand! I sommar ska jag på två bröllop och den marinblåa mini bagen skulle matcha min sambos snygga blåa Tigerkostym. Nån klänning har jag inte hittat ännu men vinner jag har jag ju en väska att gå efter i alla fall 🙂

  21. johanna

    Åh, den turkosa (Mini Bag nr6) är ju superfin, den skulle jag vilja ha! Jag skulle matcha den med min fin-fina nya blommiga tubklänning med turkos botten. Urläckert!

  22. Rebecca

    Large city bag 22.
    För den skulle passa perfekt i både form och storlek då jag och min man åker på bröllopsresa till Paris i Juni! En maninblå, vitprickig klänning med tygskor och band i håret skulle matcha denna väska och självklart en massa kärlek. 🙂

  23. Sanna

    Citybag 77 är min absoluta favorit!!!
    Den tar jag med mig till stan, stranden och krogen!
    Kan matchas med vilken outfit som helst, helt perfekt!!!
    Jag ser dock mig själv en ljummen vårkväll, på väg till uteservering i ljusa slitna jeans, en vit tischa med snyggt tryck, mintgrön sjal och en svart kavaj på armen.

  24. Trine

    Min favoritt er minibag 2, den svarte. Den skulle matche alt i garderoben min, og ser perfekt ut å ha med på dansegulvet med den lille knallfargede og killer heels!

  25. Sarah

    Mini Bag nr 4.
    Jag skulle matcha den till sommarens alla heta färger. Men den är även perfekt till bara ett par jeans och en topp 🙂

    Tack för en bra blogg! 🙂

  26. Jenny

    MINI BAG 3 (röd) skulle matcha finfint tillsammans med min brunbrända kropp i sommar 😉 Håller tummarna! TACK för en superhärlig blogg Minna. Kram.

  27. Jenny G

    Mini Bag nr 6…den turkosa.
    På våren matchas den med Chinos, jeansjacka och converse…eller high heels.
    På sommaren med kläder i orange,rosa,blått. Vida byxor, jeansshorts, klänningar…alternativen oändliga.
    På hösten med härlig stickad klänning i grått eller brunt, varmt möte chic!
    Och på Vintern får den flytta in på mitt sidebord som ett stilleben bland Malene Birger boken, orkidéer och smycken.
    Så jag håller tummarna 🙂

  28. Therése

    Sedan jag blev mamma till mitt första barn för 9 månader sedan har jag knappt burit någon annan väska än min stora svarta skötväska där även mina prylar numera ligger. Den lilla röda mini bag nr 3 skulle matcha och passa perfekt som en färgklick till mina favvo-jeans, ett vitt fräscht linne med kavaj över samt vita converse på fötterna + solisar, när jag är ute på stan på en promenad med min dotter Leia i barnvagnen.

  29. Cookie

    Mini Bag 4 är min favorit. Hur fin blir inte den till brunbrända ben, höga klackar och en korallfärgad kort klänning? Älskar att ”det prickiga” skinnet påminner om gamla rallyhandskar.
    Vill ha, vill ha, vill ha!

  30. Ulrika

    Hejsan Minna.
    Min favorit är Mini Bag nr6. Den skulle jag matcha med mina ljusa levis jeans, en snygg lös t-shirt, svarta ballerina och mina snygga marc by marc solisar, en skön vårkväll.

    Tack för en jättebra blogg!!

  31. whynja

    Hej hej!

    Jag skulle väldigt gärna vinna den svarta minibagen (nr 2)! Den skulle jag matcha med röda byxor, vit top med svart tryck, och vit kavaj med svarta slag. Till det ett par svarta ballerina.

  32. Cecilia

    Jag skulle välja mini bag 2, svart. Den svarta för att den är så praktisk och passar till allt. Nu på sommaren skulle jag matcha den med ett pink löst linne, slitna ljusa jeansshorts och vita converse och ett härligt orange nagellack. Färg är så härligt på sommaren!

  33. Emelie

    Vilka bra tävlingar du har! Helst skulle jag vilja ha mini bag 3, den röda. Känns som att det finns massor av sätt att matcha den men det jag är mest sugen på är med en nude-färgad fladdrig blus, röda läppar och korta shorts i dovt mullvadsgrått. Håller tummarna! 🙂

  34. Mia

    Minibag nr 2! Skulle matcha den enkelt i sommar med ett par jeansshort, ett snyggt linne och ett par färgglada gladiatorsandaler som jag nyss köpt.

  35. Helena Hansson

    Men gud vilken underbart söt väska!
    Den orange/röda är ju absolut min favorit. Den blir den perfekta färgklicken till en helvit outfit och sen matcha upp med naglar och läppar i samma färg.
    Sååå snyggt.

    Och tänk till min snygga jeans jumpsuit.
    Lädersandaler, silversmycken, brunbränd och färgklicken i handen!

    Ser du det framför dig Minna? Gör du det???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.