baby foot

först den ena…
och sen den andra

För nån vecka sen köpte jag ett paket Baby Foot.
Som innehåller två magiska plastsockar med en peelande produkt i. Man tar på sig sockorna och har dem i 2 timmar.
Sen tvättar man fötterna, och efter ca 5-7 dagar börjar peelingen. Då fjällar man av döda hudceller, förhårdnader och torr trist hy.
Man ska försiktigt starta peeling själv, genom att gnugga en handduk över fötterna. Men man får absolut inte dra bort hud.
När peelingen är över, har man lika mjuka och fina fötter som en baby.
Behandlingen kan man sen upprepa var 4:e månad ungefär, så har man superskick på fötterna året runt.

Låter det för bra och lätt för att vara sant? Ja, kanske.
Om några dagar vet jag svaret.


10 Replies to “baby foot”

  1. Helena

    Vilket bra tips, det måste jag testa! Det är ju hög tid att göra fötterna fina inför sommaren! 🙂 Jag undrar förresten om du har testat IDUN Minerals? Hur står det sig mot t ex Tromborg som du tipsat om tidigare? Jag undrar också om du vet hur man på bäst sätt tar reda på vad smink och hudprodukter egentligen innehåller? Jag tycker att det kan vara svårt att hitta på förpackningarna..

    Glad måndag fina du!

    • Minna

      Helena – Visst har jag testat Idun, och det är jättebra! Jag vill dock ha mindre täckande foundation nu på sommaren och då passar Tromborg mig bättre. Den ger lyster och jämnar ut huden på ett jättebra och lättarbetat sätt. Idun är dock väldigt prisvärt och det slår i.d bare minerals med hästlängder enligt mig.
      Google är ett mycket bra sätt att få veta vad saker och ting innehåller, eller maila till konsumentkontakten för produkten.
      kram Minna

  2. Martina

    Med instängda fötter på kontoret är låter detta riktigt bra, mysigt att göra en kväll i soffan, egentid 🙂 Härligt in för när fötterna skall nudda stranden….
    Vart finns de att köpa, I Halmstad?

  3. Lotta

    Du kommer att få ett spel, jag lovar! Det går INTE att INTE pilla och dra, omöjligt! Jag är inte helt nöjd med det (gjorde förra året), men man kanske behöver göra det lite oftare i början. Och så blev jag tokig på hur torr man var under tiden, jag antog att man inte skulle smörja in sig.
    Jag köpte också mina i en Life butik, men jag har faktiskt sett dem i Ullared av alla ställen. Ska bli roligt att höra vad du tycker om det! KRAM

    • Minna

      Lotta – Ja det ska bli kul att se hur det funkar, för om det går bra så är det ju en superenkel metod att bli av med torrt och hårt på fötterna.
      Håller tummarna för det!
      kram

  4. Jenny

    Jag har testat baby foot och den håller verkligen vad den lovar, jösses vad den peelar efter ett par dagar!
    Dock har jag lite för mycket problem med mina fötter för att den ska lösa alla mina problem, men det känns definitivt fräschare efteråt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.