new details

blonde again – and i love it!

I torsdags blev jag blondie igen, och det var lite svårt att vänja sig de första dagarna, men nu har jag vant mig och älskar det!
Färgen bryter lite i aprikost och är väldigt mjuk och lite krämig, så sjukt fin färg – åh Ida du är bäst!
Tänk att lite färg i håret kan göra så stor skillnad på hur man känner sig, är mitt hår tjusigt känner jag mig tjusig. Enkel matematik.

Några andra små enkla ting som jag verkligen kärat ner mig i helt och hållet är 2 av mina nya smycken.
Jag har shoppat en hel del på sistone och har massa fint att visa er. Min kläd- och accessoar inspiration har inte vikit en tum!
Mitt fjäderörhänge i snäckskal är så fint att jag mest vill bära det varje dag. Älskar hur ljuset bryter igenom snäckskalet och avslöjar mönstret.
Och sen den maffigt och härligt vräkiga ringen från House of Harlow som är Nicole Richies märke – den är så cool!
Det svarta i ringen är i skinn och den finns även i vitt, men fanns tyvärr inte i min storlek.

Örhänget finns på Gina Tricot & ringen på Dodici i Halmstad.

 


22 Replies to “new details”

  1. Sofia Larsson

    Jag ville bara tacka för en fantastiskt lyckad kväll i lördags på Mårtensson´s. Det var så fint, gott och underbart som det bara kan vara på en tjejfest! Tusen tack för en bra fest och en bra blogg!
    /Sofia

  2. Anna

    Har du lust att hjälpa mig? Hur ska jag tänka om jag vill köpa spanx och inte kan prova stl. innan? Samt vilken modell har man mest nytta av?

    : )

    • Minna

      Anna – High Power Panties, och står du och väljer mellan två storlekar så ta den större, då funkar kompressionerna bäst.
      Och i den hudfärgade har iaf jag mest nytta av.
      kram Minna

  3. Veronica

    Super fint blev håret Minna, förstår om du är nöjd! Smyckerna va inte heller så tokiga, har den ringen fast i creme färgad och den är en favorit! 🙂
    Kram,

  4. Catharina

    Underbart fina Minna ! Jag gled precis in på din populära video på youtube där du visar hur du lockar ditt fantastiska hår, och jag blev så glad utav videon ! Du är så otroligt vacker och jag inspireras till tusen utav din blogg. En dålig dag kan bli en bra bara genom att få läsa ett nytt inlägg på spanbloggen ! Må gott !

    Ps. Sluta ALDRIG blogga !

    Stor kram

    • Minna

      Catharina – Åh va du är fin Catharina, om du bara visste hur glad jag blir när jag läser din kommentar. Blir helt varm hela jag 🙂
      Stora kramen Minna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.