fresh spray

älska lavendel

Jag är en hundraprocentig lover av ansiktssprayer.
Älskar känslan av att spraya det över hela ansiktet oavsett om jag precis rengjort ansiktet, bär full make up eller för att ge extra fukt till inför natten.
Bara att spraya och direkt känna känslan av att huden får en härlig fuktgivande dusch samtidigt är väldigt uppfräschande.

Jag har provat en väldig massa olika märken av ansiktsvatten i sprayform, och vissa är bättre än andra, men alla är väldigt härliga.
Nu senast provade jag några spray av den här härligheten från Tromborg som är gjord på ekologiskt odlad lavendel.
Men gissa hur gott den doftar…
Den passar alla hudtyper och är både lugnande, stimulerar hyn samtidigt som den är lite kylande och sammandragande på stora porer.

Alldeles underbar under sommaren och är skönt svalkande när huden varit i solen, och bara doften gör att man vill spraya på den mest hela tiden.


10 Replies to “fresh spray”

  1. Jenny

    Vet du vart i Stockholm de säljer Tromborg-produkter?? Jag är jättesugen på att köpa mineralsmink därifrån, men vill gärna testa först 😉

  2. Eva

    Hej Minna!
    Oh vad jag gillar din blogg Minna, du är en härlig person som bjuder på dig själv och ger oss läsare såå mycket! Tack!
    Ansiktssprayen fr Tromborg ser härlig ut, den måste kollas upp 🙂 Undrar om du vet någon återförsäljare i Stockholm som säljer Tromborg som är duktig på färger? Är extra känslig på att jag vill ha perfekt nyans när det gäller foundation, tycker att det kan påverka slutresultatet oerhört mycket; alltifrån att man kan se mer eller mindre trött ut, grå, smutsig osv. Ja, lite petig är man visst! 😉 Använder du även rouge från Tromborg?

    Kram Eva

    • Minna

      Eva – spana in Illum Bolighus mittemot NK, där hittar du Tromborg.
      Då får du prova färgerna och hitta rätt. Rouge har jag från Make up Store, Guerlain och NARS.
      kram Minna

  3. Eva

    Tack för ditt svar Minna! Illum Bolighus, det var otippat att det skulle finnas där! 🙂 Härligt, då ska jag styra benen till den affären. Önskar dig en underbar helg!

    kram Eva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.