blow

Blow öppnade för 7 år sen och är ett drömställe för alla tjejer, och killar också för den delen…du får håret tvättat, fönat och stylat – du bestämmer stilen, de kan göra den

Jag har bara varit på Blow en gång tidigare, för några år sen när vi var i New York, fattar inte varför jag inte gjort besök varje år.
Så får det bli från och med nu.
Det är helt perfekt att göra ett besök på Blow de första dagarna efter att man landat i stan, sen har man ursnyggt hår hela veckan.
Håret blir tvättat, fönat och stylat. Så jag gjorde mig iordning med både kläder och make up, fick håret fixat och sen var jag klar för dans.

Det var ganska kul för jag satt bara och njöt, och Gregory sa att han tyckte det var så härligt att ha någon som bara njöt av stylingen.
– Alla andra sitter med datorn eller ipaden i knät, sms:ar eller ringer konstant. Jobb, jobb, jobb. Så stressade.
De borde göra som du, och slappna av mer och njuta av en timmes egentid.

Före tvätt, så gick vi igenom olika stylingar, jag ville ex först ha sidbena, men sen kom vi fram till att ”Victoria Secret Hairdo” blev hiten.
Att se hur han jobbade med föningen var helt otroligt, det var så snyggt bara efter det. Vilken teknik och noggrannhet, faschinerande!
Sen förstärkte han lockarna ytterligare med en locktång också, för extra spänst och volym.
Det tog precis över en timme och hela kalaset gick på 320 kr.

När jag klev ut från Blow, gick jag bara över gatan och mötte upp resten av gänget för kvällens första skål på det H Ä R taket.
När solen gått ner och himlen var rosa, drog vi vidare till Cipriani för middag.


One Reply to “blow”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.