i want to be a part of it

Maccis och jag tog en drink i baren på The Breslin före middagen
helt makalöst goda ostron till förrätt, gaaah det bara drar i gommen efter fler!
The Bresling Lamb Burger – ett måste att prova, det är ett halleluja momentsista middagen med Andrew & Kristine för denna gången – vi ses snart kompisar!när A & K körde ut till The Hamptons för helgen, drog vi vidare till en privat fest på ett loft
där var det fri bar, musiken dunkade och alla dansade
vi tog oss sen ner till Lower East Side i was on fireLaura var också med
chillar lite bara
kvällen försvann snabbt och så plötsligt var det dax att börja gå hemåt
jag var lite ledsen för att det var sista kvällen i New York
men samtidigt så himla glad för att jag haft de roligaste och bästa dagarna
och så var man tillbaka i Hotellets entré – och det var den fina kvällen

Sista kvällen i New York var underbar, som alla andra dagar och kvällar under hela semestern.
Skönt häng med tjejerna, dansade till sköna 80-tals beat och avslutade med en pizza slice på hörnet.
Just like that.

Att jag kommer att sakna det, har ni redan förstått.
Tur att jag har tusentals bilder i biblioteket att spana på, tills jag landar mina sulor på New Yorks gator igen.

 

klänning – GT exclusive, kimono – Jade Jagger for Indiska, väska – FAB, boots – Vintage, ring – House of Harlow

 



3 Replies to “i want to be a part of it”

  1. Anna

    Måste säga att… din blogg gör mig så glad och det är inte bara NY bilderna’s förtjänst!=) Utan det är hela innehållet, kan inte sätta fingret på exakt vad är det som gjort att det är just din blogg som jag väljer först att gå in på under dagen!
    Fortsätt i samma stil, njut och lev livet!
    Är du utbildad MUA? Vore kul med mer sminktips!
    Kram/Anna

    • Minna

      Anna – Tack snälla Anna för dina fina ord, om du bara visste hur glad du gör mig!
      Ja, jag är utbildad MUA, sminktipsen tittar in på bloggen då och då 🙂

      kram Minna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.