chicalista

hej skinnjackan!

I Saint Germain är det väldigt kul att bara sitta ner och spana in folk.
Det finns så mycket snyggt att insprieras av.
Kolla bara denna fina trio som stannade framför mig och snick snackade lite, alla väldigt fashion och chica.
Tjejen till höger, hennes skinnjacka dör jag över. VILL HA! Någon som råkar veta var den kommer ifrån?
Så irriterad över att jag inte frågade henne om den, hon stod ju där rakt framför mig. I den perfekta skinnjackan.

Och med en påse från Colette i handen. Säkert nåt sjukt snyggt där i också.


4 Replies to “chicalista”

 1. Lotta

  Men VARFÖR lär man sig aldrig att fråga? Jag gör likadant och det finns mycket som jag ångrat att jag aldrig frågat om. Som den DÄR röda stora skinnväskan en tjej hade på stranden i Hargebadet utanför Askersund? Eller sjalen på en fransyska på ett fik vid Hallarna? osv osv. Hoppas du hittar din skinnjacka för den är verkligen FIN! Kram

 2. Sara Y

  Snælla Minna, kan du tala om hemligheten med dina fina bilder? Vad har du før kamera? Har du gått ngn fotokurs?

  //Sara

  • Minna

   Sara Y – jag fotar allt med min Canon 500D. Har 4 olika objektiv och fotar med olika mest hela tiden. Jag har gått en fotokurs, men jag måste säga att jag lärde mig inte så mycket av den. Läs din instruktionsbok till kameran noggrant så hajjar du det mesta. Sen är det bara att träna, träna och träna. Fota allt och inget hela tiden, då hittar du din stil och hur du vill att dina foton ska se ut. Sen är det självklart att redigering för en hel del, ex photoshop är bra.
   Lycka till Sara, kram Minna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.