ändrade planer

som i en sagobok
knappt nöjd
på den här lilla fina gatan bor vi

Planen var att inte stanna så länge i Antibes, men vi ändrade oss ganska så snabbt.
Som tur väl var så fanns det fler nätter lediga, så vi bokade upp dem direkt.
Det är så hemskt fint här, känner nästan att jag inte vill åka härifrån alls.


3 Replies to “ändrade planer”

  1. Jenny

    Ser alldeles underbart ut. Nu ångrar jag att vi valde Juan les Pins istället för Antibes när vi var på rivieran. Stannade bara med tåget i Antibes, tyvärr. Själv föll jag som en fura för Cannes.

    Fortsatt trevlig resa!

  2. Mary

    Åhh! Jag var precis i Antibes! 🙂 Kom hem för några dagar sen bara.

    Ni kanske redan varit där men slänger ut ngt tips ändå..ifall att:P

    Hyra vespa och åka runt Cap d’Antibes. Det finns underbar utsikt och mindre söta små stränder i små vikar om man åker mellan Juan Le Pin och Antibes. Kändes som tiden stod stilla när jag satt bakom mannen och tittade på hur medelhavet fullkomligt flög förbi i en glittrande azurblå dröm!

    Mysigt att gå ner till stranden i JLP och äta middag där. OBS! ät inte på ”Le Ruban Bleu” , de var så pass dryga och otrevliga när vi var där att vi inte gav ett endaste öre i dricks! Vill man gå dit och beställa förrätten ”moules mariniere” och dricka lite gott rosé kan det ändå rekommenderas eftersom man får en mindre kastrull full med musslor!
    Annars Finns många andra fina restauranger där och man sitter direkt på stranden och ser solnedgången samtidigt med middagen.

    Drinkar på stället mitt emot Casinot i JLP. Kan man se flådiga bilar i miljondollarklassen glida in lite då och då 😛 Dessutom riktigt goda drinkar och bra service. Gå inte till ”PAM PAM ” om ni inte vill undvika fulsprit och illamsmakande drinkar. Drinkarna serverkar iof i alla möjliga konstiga/roliga konstellationer men de smakar inte gott.

    Massa sklna butiker med härliga klänningar etc längs med gatorna i JLP. Fick hålla hårt i plånboken för att inte spendera hela semesterkassan!

    Åk till Cannes och gå på La Baoli. Värsta utestället/jetset folk. Kan va lite kul. Länk; http://www.baoli-group.com/baoli/#fr/baoli/presentation

    Hoppas ni har det underbart!

    kram Mary

  3. Mary

    Jenny: du vet att det bara är ca 15 minuters promenad mellan JLP och Antibes? De sitter ju så att säga ihop 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.