home depot

hästens anatomiska sovkudde
krispigt vita sängkläder

 Visst blev det lite nytt till hemmet i helgen.
Det är ju så roligt att fixa hemma och få lite nytt, speciellt nu när vi kliver in i en ny årstid igen.
Granit har ju så mycket, så därifrån blev det också några finheter, men dem kan jag visa senare.
Sovrummet fick dock både nya kläder och nya kuddar. Jag har funderat på en ny kudde ett tag, och för nåt år sen klämde jag på
Hästens Anatomiska kudde, en smart kudde som ger bästa stödet för nacken. Den är framtagen med hjälp av en av Sveriges främsta
Naprapater och har två cylindrar som gör att man kan reglera kudden så att den passar perfekt. Se mer  H Ä R

Jag har sovit på nya kudden två nätter nu, och har inte vaknat en enda gång på hela natten. Ingen smärta i kroppen
och jag känner mig helt utsövd. Så jag criss cross my fingers för att kudden är magisk och den fina trenden håller i sig.
Att sova så här skönt som jag gjort i helgen, det fortsätter jag gärna med.

Och hur fräscht är det inte med helvita bäddset? Av någon konstig anledning har jag bara haft färgade/mönstrade tidigare,
så nu blev det helvitt. Ska bli fint att få bädda upp en ljust sovrum för att kompensera mörkret som kommer månaderna framöver.


6 Replies to “home depot”

  1. Veronica

    Lexingtons grejer är en stor favorit här hemma, har deras handdukar och badlakan och man vill bara köpa hem fler 🙂
    Blev lite nyfiken på kudden, hur funkar cylindrarna?

    Kram,

    • Minna

      Veronica – Kudden är fantastisk! Den har ”fickor” för cylindrarna så man kan dra in dem i kudden och på så vis få det stöd man behöver av kudden. Jag har än så länge bara provat med den lilla cylindern i och det har ju funkat jättebra, men ska prova mig igenom dme så att jag hittar bästa kombon. Gå och kläm lite på kudden hos en återförsäljare så får du känna hur skön den är före du köper den.
      kram Minna

  2. Susanne

    Minna jag skulle vilja ha din hjälp då jag du alltid har så bra tips och stenkoll på det mesta inom skönhet. Jag har ju följt din blogg väldigt länge och vet att du en gång prövade läpp förstoring eller filler som det heter. Jag skulle så gärna vilja göra det inte för att det ska bli en ankmun utan bara för att bättra på det jag har. Vet dock inte alls vart jag ska vända mig eller om det är något som är bra, håller, blir snyggt eller funkar. Vad tycker du? Och vem tycker du man ska besöka i Stockholm?

    • Minna

      Susanne – Ja jag provade att fylla lite på ena sidan av min överläpp en gång, och det är ett bra sätt att göra det på då medlet bryts ner och försvinner efter några månader. Då fyller man på om man vill det, eller så låter man bli. Enkelt 🙂 Ska du gå i Stockholm så rekommenderar jag absolut Ellipseklinikken på Odenplan. De är bäst!
      kram Minna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.