vinn – bok signerad av Leila!

jag fick provsmaka både en whoopie & Piggy cupcake
Leila signerar min bok
och så signerade hon även ett ex till just dig
 så att du också kan baka alla de underbara recepten hemma!

Nu är det en riktigt go tävling!

Idag har jag träffat allas våran favorit Leila Lindholm. Vi har provsmakat lite gott och så hann vi med att prata lite också.
Hon är väldigt inspirerande och härlig, och så hennes historier om när hon som ung designade sina egna kläder,
hur hon inredde sin första lägenhet och vilka färger hon hade på väggar och möbler, och sen om  hennes år i New York…
Ja, ni förstår ju att jag har blivit ännu mer förtjust i henne nu.

Hon har skrivit flera förtjusande mat och bakböcker, och senast ut är Hello Cupcake!
Och nu har du chansen att vinna ett eget lyxigt signerat exemplar!

Så här gör du för att vara med och tävla:
Lämna en kommentar och berätta kort om vad det är du gillar så mycket med Leila.

Leila berättade förresten att det kommer en ny bok nästa år, en bok som hon jobbar med nu.
En inredningsbok! Hurra, det ska bli superkul. Har sett lite bilder från Leilas hem och det är väldigt fint och hemtrevligt.
Kolla bara in H Ä R  till exempel.

***************
VINNARE AV LEILAS SIGNERADE – HELLO CUPCAKE!
Grattis till Therese J som lämnade tävlingsbidrag Nr 5.
Ett vinnarmail skickas till dig inom kort.
STORT GRATTIS!!

****************


81 Replies to “vinn – bok signerad av Leila!”

  1. Veronica

    Jag älskar Leila för att allting hon bakar och lagar är såååå gott. Dessutom älskar jag hennes färger, inredning, ja allt och önskar att jag själv hade ett lika bra öga för design som hon har. Tyvärr har jag inte det överhuvudtaget, så jag får njuta av henne och hennes stil i rutan och känna mig lite grann som henne när jag lagar hennes goda mat!

  2. Åsa

    Hej Minna! Jag skulle väldigt gärna vara med och tävla och helst vinna Leilas nya fina bok. Har följt Leila sen hon dök upp på 4:an första gången. Jag bakar alltid muffins från hennes recept till alla födlesedagar och det är alltid uppskattat. Min dotter tycker att det är en av de viktigaste ingredienserna för en lyckad födelsedag!
    //Åsa

  3. vintageRetroPrinsess

    Den där boken skulle få en hederplats i köket.

    Finns inte ett enda fel att finna på denna underbara genomvarma och framför allt oerhört sött som socker duktiga bagare att tillägga.
    Hon är en solklar favorit och ett glädjerus i det vardagliga livet 🙂

    Kärlek mamma Jessica

  4. Sockertoppen

    Jag ääääälskar Leila för hon får oss att inspireras av härliga pastell färger och underbara recept där ”riktiga” råvaror används.
    Man får fly bort i en underbara rosa, fluffig och mumsig värld i motsats till GI, LCHF, Atkins etc
    Kram!

  5. Linnéa

    Leila är en sådan sprudlande dam, hon får mig att vilja baka precis så som hon gör, allra helst i hennes franska lilla kök 🙂 Att hennes godsaker är en favorit är heller inget jag sticker under stol med, en signerad bok hade passat perfekt på min kökshylla!

    Kramar

  6. mary

    Leila visar med sina kokböcker och tv-program att bakning inta bara handlar om att i rätt ordning blanda samman rätt mängd ingredienser för att nå ett visst slutresultat. Bakning (och även matlagning) handlar om så mycket mer. Det handlar om kärlek, om njutning, om kreativitet och om gemenskap. Att ge det där lilla extra när du själv tillaga något i köket ger guldkant på livet och Leila är en expert på att lämna underbara små kaksmulor att föja efter för att nå den där ljuvliga känslan även i ditt eget kök!

    Kram Mary

  7. Ida

    Finns det någon härligare kvinna än Leila? Hon är en gudinna i köket! Hello Cupcake skulle passa perfekt in i samlingen av alla hennes underbara böcker, speciellt i mitt nya kök i favoriternas Frankrike.

    Ny inspiration är ju den bästa!

    Kram,
    Ida

  8. Loppan

    Jag kan bara säga att mina andra böcker från Leila är väldigt flitigt använda. Var och vartannat blad har cupcakes-smet eller focaccia-deg på sig. Och denna boken hade inte blivit mindre använd med tanke på att jag snart går på min första mamma-ledighet. Och jag antar att det blir MYCKET fika av=)
    Kram Loppan

  9. Linda

    Leila är som en cupcake, helt otroligt söt och omöjlig att motstå. Alla i min familj bara äääälskar henne och det bakas gärna och ofta efter hennes recept. Nya boken skulle göra sig perfekt på kökshyllan!

    Kram

  10. Hanna

    Jag skulle mer än gärna vinna boken bara för att kunna överraska min make som har en ”liten” crush på henne. Själv tycker jag att hon är underbar, hon känns jordnära och genuin. Hon har dessutom förmågan att ge en inspiration till att baka.

  11. Sussi Ö

    Åh självklart vill man vinna hennes nya fina bok! Man blir glad av Leila 🙂 Så härliga färger runtomkring henne. Hennes underbart smarriga bakverk är som konstverk!

  12. Johanna

    Förutom att Leila är så oerhört karismatisk så det jag personligen gillar mest är minnena & känslan hon förmedlar. Min lillasyster som är 14 år är världens mest fantastiska person som älskar att baka ur Leilas böcker. Min syster kan lysa upp ett rum med sitt leende när hon babblar om cupcakes, muffins & ingredienser. Det finns inget bättre än att bara vara med henne & baka tillsammans för att bli lycklig! Det vore härlig att vinna denna nya receptbok till henne för att skapa nya lyckliga minnen!

  13. Elisabeth

    Leila är en rackare på att veva ihop fantastiska recept, inspirera varje dag hela veckan lång och le ett såntdär gosigt leende i TVn som gör att man själv vill stå där och röra i buljonggrytan. Hon har genom sina fantastiska böcker gjort det klart för oss att mat och bak inte endast är till för magen, utan näsa och ögon ska också få sin del av kakan!

  14. Emmie

    Matlagning och bakning är lycka för mig. Att få se Leila på tv, eller att kika i hennes otroligt fina böcker ger mig oerhört mycket inspiration. Det är det hon är för mig, en inspirationskälla!

  15. Ella

    Jag har bakat muffins sen jag var liten, jag älskar muffins och cup cakes! Leilas recept är fantastiska och jag blir sugen på att baka bara jag ser bilderna här ovan 🙂

  16. Josefine

    Leila är ju bara gryyym! Hennes nya bok saknas i min samling. Cup-cake går det inte baka för mycket av och dessutom är hennes böcker alltid så snygga. I N P I R A T I O N på högsta nivå!

  17. Josefine

    Leila är ju bara gryyym! Hennes nya bok saknas i min samling. Cup-cake går det inte baka för mycket av och dessutom är hennes böcker alltid så snygga. I N S P I R A T I O N på högsta nivå!

  18. Bella

    Ohhhh! Jag har alla hennes böcker 🙂 Just nu har jag bara tid med studier och sitter med näsan i skolböckerna. Men så fort det blir lov hade det varit fantastiskt kul att titta i Leilas bok (kanske till och med min egen ;)) och smälla ihop en kaka eller två 🙂

  19. Julia

    Vilken rolig tävling! Varför gillar jag Leila så mycket? Det enda jag egentligen vet och sett om Leila är hennes tv program där hon bjuder allt för ofta bjuder på inspirerande recept, härliga matmiljöer och en otrolig glädje. Jag har ingen av hennes tidigare kokböcker och tycker att denna om Cupcakes hade varit en härlig början till Leilas värld! I i början av december ska jag äntligen flytta hemifrån och då hade det varit härligt att bjuda hem kompisarna på en riktig tjejkväll med cupkcakes och skratt!

  20. Helena Laxén

    Åhh med denna geniuna bondromantiska stil lockar Leila fram barndomen inom mig, får mig att stanna upp en sekund och njuta! Givetvis i sällskap med kära för de bakade verken samlar oss i njutningens tid. Så enkelt, så ärligt och så vackert! Dessa inslag behövs i vår vardag och med ett ex av denna bok väcks nya möjligheter i vårt hem. Drömmer mig in i cupcakens tid..

  21. Pållan

    Vi har precis flyttat in i vårt drömhus och den där boken skulle matcha så vansinnigt bra ihop med vårat kök. Utan spis och utan varmvatten skulle jag drömma mig bort bland bullar å bak sena vinterkvällar då vi ingen TV har. Tjing Tjing ; )

  22. Melinda

    Leila är min getaway från mina studier. Jag är nybliven student och varje gång jag känner att jag drunknar i böcker så går jag ut i köket och bakar Leilas lyxiga chokladmuffins. (Min pojkvän är också glad att jag studerar dvs) Hade vart roligt att utveckla muffins till cupcakes nu när tentaveckorna är på gång.. 🙂

  23. Elisa Huolman

    Det jag älskar med Leila är att hon fått mig att baka & glädja så många andra med mina baksessioner 😉 det kan verkligen kalla pay it forward!

  24. Miss Jones

    She is the queen of cupcakes! Leila härskar över sitt kök med en stadig hand och visar stor kärlek till sitt hantverk – sprider cupcakelove med glimten i ögat 🙂 Hello cupcakes here we come!

  25. Elin Dahlström

    Sweet! 😉 vad gillar jag med Leila?
    ALLT!
    Jag har en hylla i mitt kök med hennes
    Böcker på, de är så vackra &
    Inspirerar mig såå!
    Så till den grad att när jag bläddrar
    I dem, så gott som alltid tror
    Att jag klarar att laga/baka ngt av
    Allt det goda som Lovely Leila
    presenterar i sina böcker trots att
    Jag nog är rätt kass i köket..
    Men med Leilas hjälp klarar jag
    Det alltid! Det blir såå bra så snälla
    Låt mig lära att baka Cupcakes med
    En dag:-)

  26. Birgitte

    At hun er så vanvittig vakker
    At omslaget på hennes bok gjør meg glad
    At hun lager cupcakes som smaker så godt
    At hun har de beste matlagnings programmer
    At hun har en fantastisk inrednings stil
    At man blir inspirert gang på gang
    At hun er en fantastisk kvinne

  27. Caroline

    Leila regerar i vårt hem! Är det inte Äppeltantens äpplekaka så är det pizza från ”one more slice” som gräddas i ugnen. Nu är jag redo att ge mig på dessa fluffiga små ”leilor”- cupcakes!!
    Kram Kram Caroline

  28. Marie-Louise

    Att hon genom den ljuvliga helheten i allt från råvaror och miljöer till förkläden och skålar, lyckas presentera allt så delikat att man nästan kan känna både doft och smak av det genom tv-rutan och från boksidorna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.