6 dagars vecka

inne i en älska eyeliner period igen

Sov bort hela fredagen, kan inte förstå att jag är så vansinnigt trött. Hur kan jag somna fyra på eftermiddagen och sova hela natten?
Så nu har jag missat en hel dag denna veckan, som jag nu försöker ta igen på nåt sätt.
Det är ju nåt som inte stämmer, och som tur är ska jag träffa doktorn igen i veckan.

Ledsen för att det blivit så få inlägg på sistone, men jag hoppas verkligen att jag är tillbaka med full kraft snart igen.
Har ju massa roligt på lager som ni ska få se.


16 Replies to “6 dagars vecka”

 1. Åsa

  Krya på dig! Du behöver kanske mycket sömn nu. Spännande att få höra allt du har att berätta för oss läsare:) Saknar dina inlägg:) Lycka till hos doktorn. Jättefint med eyelinern! Kram

 2. Annelie

  Tråkigt att du inte mår bra Minna. Hoppas doktorn har en lösning till dig.
  Saknar också dina inlägg. De förgyller dagen! =)
  Kram

  • Minna

   Annelie – Ja det är himla trist faktiskt, känner mig helt fången i min trötta kropp. Min läkare är superduktig så hoppas att han hittar felet snabbt 🙂
   kramar!

 3. Mary

  Det låter precis som jag var för ngt år sedan. Höll seriöst på att somna under en balett på Operan..(jag hade sett fram emot att gå dit lääänge, så jag var inte uttråkad 😉 ) INTE okej! Jag har brist på Levaxin, som jag tror att ngn ovan nämnde. Struma. Väldigt vanligt bland kvinnor. FInns många andra symptom som är sammankopplade till sådan, ex-vis att frysa mkt är vanligt, att ha lättare att gå upp i vikt/att gå upp i vikt är två vanliga tecken på levaxinbrist. Det som är toppenb är att Levaxin har ingen biverkning alls i princip så det är ingen jobbig tablett att ta.

  Jag håller nästan tummarna för att det är just detta. Det är en av de vanligaste sjukdomarna idag, inte farligt och väldigt lätt ändå att ”åtgärda”..

  MAssa soligt pepp till dig Minna!

  Kram Mary

  • Minna

   Mary – Tack snälla för din fina kommentar. Jag ska absolut be läkare kolla upp detta när jag träffar honom nästa gång. Låter som sagt väldigt likt i symptomen.
   Tack snälla för allt pepp, det behövs 🙂
   Kram Minna

 4. Jenny G

  Hej tjejen, jag käkar Levaxin nu…har fått en 6mån kur. Den korrigerar blodtrycket vilket gör att man kan bli lite snurrig men annars inget nämnvärt. Jag fick min för att sköldkörteln inte fungerar som den ska. Vilket påverkar lågt blodtryck, lättare trött, svårt att gå ner i vikt, mensstörningar/mindre ägg vid ägglossning och en del annat.
  Absolut be dem göra ett sköldkörtel test!
  Kram och Krya på dig finaste!

 5. Mary

  Måste korrigera mitt inlägg tidigare. Jag menar så klart inte brist på levaxin, jag har brist på Sköldkörtelhormon..därför äter jag Levaxin 😉 Bara för att förtydliga!

  Hoppas du mår bättre snart!

  Kram Mary

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.