tävling!

vinn valfri sjal eller halsduk i 100% kashmir!

Karakteristiskt för kashmirkläder är deras otroliga mjukhet.
Det är också det som gjort kashmir till ett så åtråvärt och dyrbart material genom tiderna.
Har man en gång känt den mjuka och lena kashmirullen mot huden, är det svårt att inte vilja ha fler kashmirkläder i sin garderob.

Att köpa ett kashmirplagg av hög kvalité är att göra en investering i sin garderob.
Och nu har du chansen att vinna en valfri lyxig sjal eller halsduk från Kashmirbutiken.se i 100% kashmir!
De finns i flera modeller, storlekar och färger och är värda mellan 1000 – 2000 kr!!
Du väljer vilken du gillar bäst.

*** Så här gör du för att tävla ***
Gå in på Kashmirbutiken.se och välj den sjal / halsduk du vill vinna i Första Adventspresent.
Skriv sedan en kommentar med ditt val och vilken färg du önskar.
För extra chans – klicka dig in och gilla  H Ä R

Tävlingen avslutas söndagen den 27 November.


78 Replies to “tävling!”

  1. Åsa

    Vilken härlig tävling! Jag har alltid velat ha en härlig Kashmirhalsduk att svepa in mig i när det är kallt och ruggigt men inte tyckt att jag kunnat unna mig den lyxen! Hoppas jag får en chans för det nu! Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha en Extra long Scarf i färgen,Camel Beige Blend. Tack för en härlig inspirerande blogg. Hoppas på lycka i tävlingen!
    //Åsa

  2. Hanna

    Åh! Jag skulle vilja ha en Extra long Scarf” i färgen Camel/Beige – svept om min hals och mina axlar i det blåsande Halmstad.

  3. Emma Strömdahl

    Hej,

    Åh vilka vackra sjalar! En röd Long Scarf skulle vara en perfekt julklapp till min kära mor, men som fattig läkarstudent är tyvärr en sådan godbit lite för dyr.
    // Emma

  4. Ulrika

    Hej Minna! Åh vilka underbara sjalar. Jag skulle bli otroligt glad om jag vann sjalen embroidered i färgen beige white blend. Det hade varit en helt fantastisk julklapp 🙂

  5. Lisa

    Jag önskar mig den camel färgade extra long-scarfen i adventspresent, varmt och skönt då jag envisas med skinnjackan in i det sista haha:) nu ska jag adventspynta, ha en mysig dag imorgon! Kram Lisa

  6. emilie andersson

    Hej Minna! Om jag vann skulle jag vilja önska mig en autumn thin scarf i den där riktigt ljusrosa färgen. På vintern har jag alltid så mycket mörkt på mig o då är det roligt att pigga upp med något ljust, att jag vill ha en tunn scarf beror på att jag vill ju kunna ha den jämt o har jag den ute nu så blir den ju bara blöt pga av regnet o får ju då endast hänga på tork när jag väl kommer in och det är ju inget kul sätt att förvara nya saker på!
    Har ”gillat” också:-)

  7. Sara

    Sitter hemma med röd näsa och häller i mig alla möjliga sorters hemma-kurer. En halsduk i kahsmir skulle inte bara göra denna adventhelg lite mysigare, utan även hjälpa mig att hålla mig frisk framöver 🙂 Jag fastnade för long scarf i svart.

  8. Carina johansson

    Omåttligt populära Lace Trim scarf är helt underbar. Den skulle jag välja om jag vinner i adventstävlingen:-)stor kram o tack för bra inspo-blogg. Jag gillar redan Kashmir-butiken på fb:-)

  9. Linda

    kashmir…så snällt mot huden och såå varmt mot min onda nacke. jag önskar mig en Extra Long Scarf i beige av tomtemo..jag menar Minna 🙂

  10. Elisabeth B

    Ja! Sådan härlig tävling:)om det är jag som blir den lycklige vinnaren så skulle jag ha valt ”extra long scarf” i färgen svart. Åh så skönt det hade varit att bara svepa en sådan fin halsduk runt halsen innan man går ut i det stormiga svenska vinter vädret!
    Vänliga hälsningar, Elisabeth B

  11. Maria Karlsson

    Hej Tomten 😉 Jag önskar att vinna en ”extra long scarf” i färgen ”camel”! Vilken fantastisk första advent de blivit då 🙂 Kram!!

  12. Katarina

    Kalla vinterkvällar då vinden viner, eller dagar då solen kanske skiner, vore det då inte toppen, att i en härlig lila scarf från kashmirbutiken vira runt halsen och knoppen.

    Härligt med tävling!

    En lila finfin scarf embroidered skulle sitta som ett smäck!

  13. Malin

    Wow vilken fin tävling! Alla är superfina, fastande dock lite extra mycket för long scarf i den blågröna färgen, vilken drömscarf! Den skulle matcha min vinterkappa så väldans perfekt.

    //Kram Malin

  14. Sabrina

    Oj så fint! Och oj så fint jag skulle lysa i vintermörkret med en RÖD long scarf!!! Håller tummarna för att tomten kommer tidigt i år.

    Kram å tack för finfin blogg!
    Sabrina

  15. Therese Pettersson

    Ååå vilka härliga halsdukar. Vill gärna ha den gråa i extra lång. Såg helt underbar ut. Skulle skydda mig mot all förkylning å förhöjja min outfit. Vill ha!!!

  16. Anneca

    Åh, jag skulle välja embroidered scarf i ljusbeige. Den skulle värma mig hela året om: på jobbet, hemma med en god bok, ute i höststormen och under julpromenaden!

  17. Malin

    Hej!
    Vilken jättehärlig tävling1 Jag skulle bli jätteglad om jag vann en long scarg i färgen röd! Vi kan behöva både färg och värme nu i vinter och det hade varit den ultimata presenten/julklappen till mig för att fira att jag fått nytt jobb! 🙂
    Tack för en inspirerande blogg!
    Kram Malin

  18. Åsa

    Vilken härlig tävling nu när vintern börjar krypa på!

    Om jag skulle ha turen att vinna skulle jag önska mig en lång svart som jag kan bära till alla mina ytterplagg!

    Håll i hatten i blåsten:D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.