vad tycker du?

hair blondes redhead curls beautiful hairshould i stay or should i go?

Det är fredagkväll och jag skulle ha suttit på flyget upp till Stockholm nu. Eller rättare sagt, jag skulle redan ha landat i Stockholm.
Fick beskedet att flyget var inställt i eftermiddags, pga stormen. Jahapp. Flygbolagets lösning – ersättningsbussar.
Så här sitter jag nu, i en buss, på en fredagskväll. En nätt liten tur på sisådär 7 timmar. Tackar!
Men jag måste upp idag, så jag hade inget val.

Hinner spela lite Wordfeud, läsa, blogga och fundera iallafall. Och i funderandet blir jag glad om du tycker till.
Jag vill alltså ha din åsikt i en fråga som jag inte kan bestämma mig i.
På tisdag ska jag till min frisör, och göra mig tjusig i håret. Men jag kan inte bestämma mig åt vilket håll jag vill gå.
Rödare? Blondare? Kortare? Ljusare? Mörkare? Rockigare? Ännu mesigare? Nä. Du hör ju. Det håller inte.
Jag vill ha lite inspiration från dig nu – vad tycker du?
Jag har ju ändå möjlighet att göra en ganska så stor förändring eller nästan ingen alls.

Så tyck till nu – det skulle göra mig så glad!


19 Replies to “vad tycker du?”

  1. Charlotte

    Du är hur cool som helst i alla frisyrer.
    Men om man får rösta så tycker jag du ska satsa på rolig stil och lite mörkare toner så här mot vintern. 🙂
    Trevlig resa!!

  2. Em

    Gillar din blogg, lagom blandning av mode, smink och personligt!
    Du är snygg som du är tycker jag, och så verkar du ändå gå ofta till frissan (i alla fall om man jämför med mig), och man behöver kanske inte ändra frisyr/färg varje gång man är om är nöjd, och visst var du nöjd med resultatet sist?!
    Spelar också wordfeud sedan ett par månader. Vill du kanske spela med dina läsare?
    Har du för resten fått väskan du klickade hem och planerar du att visa bild på bloggen? Hade varit kul med inspiration för jag har inte heller köpt nåt nytt på ett par säsonger så kanske blir det nåt nytt nu till våren om jag hittar nån snygg vaska som jag gillar.

  3. Carina johansson

    Jag tycker att du är som finast i den ljusröda färgen, som går åt Strawberry Blond. Håller på den! Tack för en inspirerande blogg med många fina bilder. Kram C

  4. Sana

    Jag tyckte att du hade en sååå himla vacker färg och längd på håret, när du var hemma hos mig (M…Boots). Det bara strålade om ditt hår!!!

    Du är så vackert i alla fall! Hum, kanske inte så mycket till hjälp nu…
    Kraaaam
    Sana

  5. Melinda

    Hej Minna, hoppas du har kommit fram till Stockholm och till din man:-) Jag kan bara hålla med de andra, du är fin i vilken färg som helst (OK; jag har inte ”sett” dig mörkhårig, men..)- min favvo är den strawberry blonda färgen!! Lugg? Jag vet att din frisör sagt att det var absolut NO-NO men jag kan tänka mig en tung lugg och rakt hår! Så snyggt!!!Kan alltid ta luggen åt sidan och locka håret om det är vad du är sugen på just den dagen:-) Ha en bra dag, kram, Melinda

  6. Veronica

    Jag tycker ju att du är tokfin när du har ditt riktigt röda hår så jag lägger min röst på de 🙂
    Hoppas ditt trist byte du fick göra gick bra och att du kommit hem till din efterlängtade famn.
    Trevlig lördag Minna!

    Kram,

  7. amanda

    jag lägger min röst på något åt det mörkare hållet! tror du skulle passa i det. du är fin i många färger, men mörkt har jag aldrig skådat. kram!

  8. Mimmi

    Jag tycker du ska permanenta dig! Riktigt snyggt, lättskött och det passar nog även din personlighet, busig!! Be dem använda stora spolar blandat med små, det blir mer naturligt. Har aldrig varit så nöjd med frisyren som då det var toklockigt. Men inte alla som vågar! 😉 Kram

  9. Åsa

    Lite åt det blond/honung/guld! Jag är nog ensam hör ser jag som tycker det. Men som sagt, du är jättefin i rött, röd blond,blond.. Allt vi sett här i bloggen:) Inte lugg tycker jag, mest för att jag tror att du kommer att ångra dig. Och inte för kort. Din längd nu är toppen och lockar på det också så fint! Men om du vill klippa dig mycket så skulle axellång page vara grymt det också. En skönhet klär i allt sägs det:))Kan du inte berätta mer om butiken..? 🙂 Kram!

  10. Emilie

    Tror att du skulle vara kanonfin i lite mörkare hår. Typ som prinsessan Madeleine ; ). Men håller med de andra, du är fin som du är!!!
    Måste bara passa på att fråga en sak. Använder du Bioline-produkterna i kombination med Jan Marini eller har du paus från dessa när du använder Bioline.
    Massa julkramar

  11. Fanny

    Jag tycker att du är fin i det kopparröda så ännu intensivare rött!!! Och som Melinda skrev, LUGG! Tror jag skulle passa dig jättebra! En lite längre lugg som slutar strax nedanför ögonbrynen, den får gärna vara lite rundad i kanterna. 🙂

  12. Mary

    Jag tycker, precis som Fanny här ovan, att du är galet snygg i det rödare hållet. Det är lite mer edge helt enkelt. Du har enormt fint hår och på ett sätt vill jag säga att ”nej för guds skull, klipp dig inte”. Men samtidigt känner jag att jag ändå tycker du var så sjukt snygga i håret när jag börajde läsa din blogg. Då hade du kanske 10 cm kortare hår än nu, lockade håret ofta..och det var så otroligt snyggt! Så jag måste trots allt rösta för 1. rödare nyanser, våga lite! 😉 2. något kortare men fortfarande långt. Jag håller tummarna och hoppas på ngt lite rockigare som ger mig själv inspiration! Lycka till!!

    Kram Mary

  13. Evelina

    Hej!
    Jag tycker du passar jättebra i ljust hår!
    Har en fråga till dig, skulle behöva en riktigt bra ögonkräm (- som VERKLIGEN hjälper). Känns som att du har bra koll på läget, har du något tips?
    Kram från Evelina i Göteborg

  14. Malin

    Hej!
    Var hos frissan själv häromdagen och blekte ljusa slingor i överhåret och tog riktigt mörkröda slingor i underhåret! Det röda håller aldrig nåt längre på mej, men då har jag i alla fall en mörk färg kvar! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.