in small amounts

beautykit redken davines biolinecute and effective

Flera favoriter i smidiga små förpackningar. Perfekta för resan, iallafall weekendresan.
Tidigare i år när jag var iväg var det lite tyngre på skönhetsfronten… men jag hade en bra ursäkt. Då skulle jag ju gifta mig!

Här är min lösning för en lättare – på flera vis – packning:
Nagelfil, bomull & tops (finns ju alltid mer på hotellet), parfym från Elie Saab, Davines hårolja, Redken shampo & balsam,
Davines hårspray, Bioline hudvårdskit. Skulle haft en deo i mini också, det hade varit perfekt.
Finns det förresten?


10 Replies to “in small amounts”

  1. Annika

    Ja det där med minideos… De enda jag har sett är i glas, och det är ju ganska korkat när man försöker packa light? Så jag brukar köra Rexona som är halvfulla istället.
    Trevlig resa!!!

    • Minna

      Annika – ja verkligen! Jag hittade fina i New York i plast som var suveräna. Jag tar också med mig förpackningar som är nästan tomma när jag inte har små förpackningar. Smart!

  2. Em

    Härligt med julshopping i NY (om jag tolkat dagens blogginlägg rätt)?!
    Jag tänkte bara tipsa om att jag använder deo crystals i stift istället för vanlig deo då de är naturliga och de innehåller inte aluminium. Och de finns i små storlekar som passar perfekt när man reser, speciellt om man reser med bara handbagage. Jag hittade min lilla på Whole Foods Markets om du är intresserad.

  3. Jessika

    Tack som vanligt för en inspirerande blogg och fantastisk blogg! Jag tänkte fråga dig som är väl insatt på skönhetsbehandlingar om du har något ställe i Halmstad som du skulle rekommendera att gå till och utföra en ansiktsbehandling hos?

    • Minna

      Jessika – Tack snälla själv, så roligt att du gillar den! Jag har inte varit hos någon i Halmstad på jättelänge så jag vet inte riktigt vem jag ska rekommendera dig till. Ledsen för det. Men till Form kanske?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.