central park ♥

Central Park New York City Minna Tannerfalk Central Park New York City Minna Tannerfalk Central Park New York City Minna Tannerfalk Central Park New York City Minna Tannerfalk Central Park New York City Minna Tannerfalk Central Park New York City Minna Tannerfalk Central Park New York City Minna Tannerfalk Central Park New York City Minna Tannerfalk Central Park New York City Minna Tannerfalk Central Park New York City Minna Tannerfalk Central Park New York City Minna TannerfalkCentral Park New York City Minna Tannerfalk Central Park New York City Minna Tannerfalk

Central Park är en helt unik plats. Vi har alltid känt en viss känsla när vi varit där, men numera är det smått magiskt.
För 6 månader sen var vi där, promenerade genom parken under klarblå himmel och strålande sol. Jag bar min gudomligt fina vita klänning,
höll mjukt min blivande man i handen, när vi stilla gick fram till vår präst och våra vänner under det vackraste trädet i parken.
Då stod det fullt utslaget i grönaste grönt och vi var huvudpersonerna i den tjusigaste av sagor.

För några dagar sen var vi där igen. Trädet i en helt annan kostym, precis som vi, men med samma underbara känslor.
Att vi har vårt träd som vi alltid kan åka tillbaka till, avskalat och naket men ändå så känslovärmande under vintern, och festligt
och kärleksfullt skuggande och alldeles perfekt för picnic på sommaren. Att vi kan gå dit, känna hur känslorna bubblar igen,
minnas tillbaka och samtidigt ge oss ännu fler minnen vid denna underbara plats – det är så obeskrivligt fint att vi har det.

Och i valven där vi dansade bröllopsvals, där blev det en liten härlig rusning i kroppen igen och jag kunde inte hålla tillbaka de lyckliga
tårar som vällde fram i mina ögon. Bara att vara där igen, det tog mig tillbaka i tiden och jag tackar livet för att jag är så lyckligt lottad.

I ♥ You


14 Replies to “central park ♥”

  1. Tilda

    Fantastiska bilder!!!! Ser ut som ni är helt själva i hela parken. Har aldrig varit där men vill dit nu mer än någonsin och hoppas att få uppleva lika mycket som er! Fortsatt trevlig resa!

    • Minna

      Tilda – Ja det var inte många vi såg under hela vår promenad i Parken, det var helt magiskt. Så stilla och så obeskrivligt vackert. Och så vårt träd… så vackert, känslosamt och lyckligt.
      Älskar att vi har vårt träd <3
      Central Park är så otroligt vackert och våra bilder och minnen därifrån är helt obetalbara!

  2. Jenny G

    Underbara bilder!! Åh jag förstår att det är ett måste att besöka NY även vintertid. Och vilken underbar miljö för brudvals… åh nu vill jag ju bara höra mer mer mer om denna fantastiska dag och upplevelse!

    • Minna

      Jenny G – Ja det är så vackert även på vintern. Nu fanns det ju ingen snö så vi måste nog åka nästa vinter igen… 😉 Ja vår bröllopsdag var helt osannolikt vacker på alla sätt. Så många saker som bara hände helt plötsligt och som samtidigt bara kändes så självklara. De minnena sitter så himla hårt i mig att jag blir tårögd bara jag tänker på det.
      kram minna

  3. Åsa

    Underbara foton och ord! Vilken lycka ni har. Sååååå kul att läsa om N Y och en liten del av ditt liv. Önskar er en riktgt god, trevlig och mysig jul! Tack för all inspiration du ger oss läsare:))) KRAMAR

    • Minna

      Åsa – Så glad att du gillar bloggen och inspireras. Det gäller att hitta de små sakerna i livet som gör det lite härligare, varje dag i vardagen och inte bara vid festligare tillfällen. Det ger livet så mycket glädje och harmoni. Mysigt att du ”känner” vår lycka, det är precis som det är.
      New York är en av de bästa delarna med vårt liv, vi har gjort så mycket där, stortrivs och älskar verkligen staden.
      Kram Minna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.