j´adore clic

j´adore clic bookstore & gallery New York fashionabla böcker i högar
j´adore clic bookstore & gallery New York ni skulle känna doften här inne
j´adore clic bookstore & gallery New York signerade skatter
j´adore clic bookstore & gallery New York och tavlorna – ville köpa dem alla

En affär jag älskar att besöka är också en av mina största favoriter i New York, denna fantastiska bokaffär & galleri  –  j´adore clic.
Jag kan bläddra och titta, fascineras och drömma mig bort i timtal. Jag lastar på mig böcker jag vill ha, tittar på tavlorna och vill köpa
dem alla, märker att jag har så många böcker i famnen att jag inte orkar bära dem längre och måste ta beslutet över vilka som får följa
med, och vilka jag med sorg måste lämna kvar.
Här finns ovanliga och eftertraktade böcker, signerade exemplar och helt oöppnade exklusiva exemplar  högst upp i hyllan.
Här finns tavlor och små tjusiga anteckningsböcker, de förstnämnda en investering och de senare nämnda till överkomliga priser.
Ena kvinnan i personalen är en härligt sur fransyska, som muttrar för sig själv över att man ”stökar” runt bland ”hennes” böcker.
Hon suckar och stönar, och många tycker nog att hon är hemsk, men jag tycker att hon är härlig. Hon älskar böckerna och vill ha dem
i sin ordning och på sin rätta plats. Hon har järnkoll på var böckerna finns, och det är roligt att testa henne, hon är exakt.

Jag gick inte ut tomhänt, även om jag önskar att fler hade fått följa med mig. Eller att jag fått flytta in.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.