jaktlycka!

Höganäsgruppen Höganäs svensk design Minna Tannerfalk Höganäsgruppen & Iittala – dagens höjdpunkter
Höganäsgruppen Iittala Design Minna Tannerfalkoch så den här pastellpaletten vid hemkosten

Vilken härlig dag det har varit idag! Det blåser som vanligt här nere på slätten, men det har inte gjort något alls.
Timmar har spenderats bland tusentals kvadratmeter av tjusiga saker och som jag har njutit och skrivit ner.
Det är något jag alltid försöker att göra, skriva ner, fota eller memorera saker som jag ser och vill köpa / önska mig / ge bort.
Det är perfekt när någon frågar vad man önskar sig vid födelsedagar och jul. Då får man saker man önskar sig och slipper dubletter och krafs.
I år var en fin jul på paketfronten – även utan önskelista, men vi skulle ju inte köpa nåt?! Allt blev fullträffar, utom på trisslotterna.
Typiskt.

I allafall, det är ett bra tips att skriva ner vad man gillar när man ser det, så har man bra saker att önska sig när man blir tillfrågad.
Jag blev helt överlycklig när jag klev in på Höganäsgruppen idag – de har sååå mycket fint. Spana in H Ä R  så får du se.
Idag kunde jag inte motstå några av sakerna, det gick bara inte. Bra kvalité, funktionellt och i snygg design. Ni ska få se vad jag menar.

Och ni som saknat mina inlägg med min inredning, mina recept och mina fina små husmorstips – jag kan säga att de är tillbaka.
Ge mig bara lite, lite tid till så är vi snart där. Äntligen!!! Ärligt talat så vet jag inte om det är du som läser eller jag som är lyckligast över det.
Jag vågar nog lägga en slant på att det är jag.


9 Replies to “jaktlycka!”

  1. Mary

    Nej du, det är jag 😉 Får lust, att som i tecknade serien på julafton..den om Robin Hood..glatt utbrista ”Prisa Gud..här kommer skatteåterbäringen”.. 🙂

    Då kommer 2012 starta riktigt bra då..Gött!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.