double up

indoor garden herbie Minna Tannerfalkgrönt är skönt
indoor garden herbi Minna Tannerfalk när jag såg denna bilden H Ä R … 

Jag var ganska skeptisk när vi åkte iväg till New York, och undrade om kryddorna verkligen skulle hålla sig fina under tiden.
Men det visade sig att jag la onödig energi på att undra. När vi kom hem igen, stod kryddorna där så fint och grönt i sin Herb:ie.
Och de där krukorna med kryddor från butiken håller inte många dagar i vanliga fall, så jag är faktiskt imponerad.
Det gjorde att jag inte behövde fundera så länge till, för när jag såg bilden ovan med de två vända mot varann så ville jag ha samma lika.
Jag köpte den ena först, för jag ville prova den och se hur den funkade. Och med det beviset så var det klart.
Så jag sladdade ner och köpte en andra Herb:ie på Plantagen, och ska ställa dem mittemot varann som på bilden.

Ni ska få se hur det blev när jag ställt upp den. Hurra, min egna örtaträdgård inne i köket, så lyxigt!


9 Replies to “double up”

 1. Tess Wardrobe

  Oj här hade det blivit adressändring. Har inte läst din blogg på ett bra tag. Vet egentligen inte varför. Men så kom jag och tänka på spanbloggen och vips så kom där en annan adress upp =) Lika fin och härlig blogg som innan så nu har jag lagt till dig på bloglovin så jag inte missar något igen.

  God fortsättning.
  // Tess (jag hade en annan blogg när jag läste hos dig sist).

  • Minna

   Tess – Jag har gått och gift mig och så händer det stor grejer här på bloggen snart också.. kul att du är med igen!
   Nu kommer du inte missa något 🙂 Ska kika in hos dig också och spana in din nya sida 🙂

 2. Lina

  Vad kostar en sådan? Vattnar den automatiskt eller hur gick det när ni var borta? var den tänd hela tiden? Eller har ni timer till den?
  /Lina

  • Minna

   Lina – Ja den vattnar automatiskt, man fyller bara på vatten ca 1 gång i veckan eller så. Sen har man näring till den också. Vi hade den tänd hela tiden när vi var borta och när vi kom hem så hade de växt ganska mycket. Står den i fönstret så får den ju också dagsljus så då behöver den inte var tänd dygnet runt, men de växer bättre om den är det. Man kan absolut sätta timer till den. Herb:ie från Indoor Garden kostar ca 1000 kr och finns både hos byggahemma.se och Plantagen, vad jag sett.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.