in i garderoben

min garderob Minna Tannerfalkhär står mina skor
min garderob Minna TannerfalkRick Owens, Louboutin, Alexander Wang och i lådan – mina bröllopsskor
min garderob Minna Tannerfalkjag hänger mina kläder i färgskala, praktiskt och för att det ser så himla tjusigt ut
min garderob Minna Tannerfalk en liten pall för att enkelt nå högsta hyllan och så den mysiga heltäckningsmattan

Nu har jag börjat få ordning på klädkammaren, så skönt! Känns helt fantastiskt att ha samlat ihop alla kläder på ett och samma ställe igen.
Nu när jag packat upp alla kläder, har jag samtidigt passat på att sortera och rensa bland alla plagg också.
Vilken härlig känsla det är att rensa, och vilken ordning man får! Ska försöka att följa ”En in – En ut” så gott jag kan framöver.

Heltäckningsmattan är också på plats, så mjuk och mysig. Det perfekta golvet som ger en extra lyxig känsla i klädkammaren.
Jag är supernöjd med resultatet hittills, och nu är det bara några småsaker kvar. Och så måste jag fixa någonting för mina väskor också.
Jag har lite funderingar på att ha ett hyllplan för dem, där jag vill ha vita bokstöd mellan väskorna, så de står snyggt och stadigt.
Ska bara hitta de där bokstöden nånstans också. Nån som har nåt tips?

 I utbyte har jag ett tips  – är du ute efter ett lyxigt och värmande plagg så kika in H Ä R
30% hela januari med koden Januarirea


25 Replies to “in i garderoben”

    • Minna

      Ana – men exakt, det är ju det man vill ha. Lite utrymme! Nu har jag ingen överdådig klädkammare, men jag tycker den är superfin precis som den är!

    • Minna

      Johanna – Ja det är en skön känsla att ha lite mer plats så att var sak får sin egen plats. Även om jag önskar att jag hade liiiite mer utrymme ändå. Men det är väl bättre att kapa utbudet 🙂 eller så får man säsongshänga kläderna som jag gjort. Då blir det lite bättre.
      Kram Minna

  1. Anna

    Har ni flyttat? Vad härligt med en klädkammare och mattan ser underbart ut!
    Jag har bara en garderob men jag är rätt glad för det och speciellt nu när jag börjar få ordning i den. Är faktiskt på jaktefter smala galgar så man kan hänga mycketkläder tätt, tätt. Vart har du köpt dina? Borde man köpa sådana?=)
    Ha det bra

    • Minna

      Anna – Japp vi har flyttat. Igen. Fjärde gången på ett år så nu stannar vi ett tag 🙂 Att ha bra smala galgar ger garderoben så mycket mer utrymme. Så absolut är det ett bra val, förmodligen det bästa! Vik jeans och använd trägalgar för tyngre plagg och jackor dock.
      Mina galgar har jag köpt hos min kemtvätt.

  2. Hanna

    Säger som flera av det andra, älskar galgarna så vore guld värt att få veta vart du köpt dem =). Letat som en galning på nätet men gått sisådär att hitta något bra o prisvärt

    • Minna

      Hanna – Galgarna har jag köpt på min kemtvätt, de är suveräna! Tar lite plats, är snygga och smidiga. För tyngre plagg använd trägalgar dock.

  3. Chatarina Larsson

    Vad fint du har det i din garderob och vilken ordning jag undrar vad kommer galgarna ifrån jag letar och letar men har ej hittat men dom här var riktigt fina vill jag lova….KRAMIZ på Dej

    • Minna

      Chatarina L – Tack snälla! Galgarna har jag köpt på min kemtvätt och de är superbra. Vik jeans och häng tyngre plagg på trägalgar dock.
      Kramar Minna

  4. Veronica

    Wow vad fint du har fått det! Ser uppradat och snyggt ut. Hänger också mina kläder efter färger garderoben, min lilla garderob då vill säga 😉
    Måste upprepa från tidigare kommentarer att galgarna ser himla praktiska ut, är dom köpta på en kemtvätt eller nåt liknande?

    Kram,Veronica

    • Minna

      Veronica – Ja det är värt att lägga lite extra tid på garderoben, det gör vardagen så mycket lättare när man hittar allt man letar efter och det finns på sin plats.
      Galgarna är superbra och de har jag köpt på min kemtvätt, precis som du gissade!
      Kramar Minna

  5. Marie

    Bokstöd – smart. Det tipset snor jag (säger till om jag hittar några bra).
    Och apropå galgarna: det ser ut som Kemtvättsgalgar, stämmer det?
    Jag undrar dock över passformen, funkar de med tyngre plagg?

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.