tävling – it´s fab!

fab plånbok och fab mobilcase Minna Tannerfalk tävlingmobilcase & plånbok
fab plånbok och fab mobilcase Minna Tannerfalk tävlingfina fack

 I tävlingspotten denna gången finns ett snyggt kit med plånbok & mobilcase från coola FAB!
Plånboken har flera bra fack som ger ordning och reda. Supersnygg och i mjukt härligt läder.
Lite större modell som även funkar som kuvertväska.
Och din mobil blir lätt fashionistan i sällskapet klädd i det coola fodralet – jag älskar det. Det är så snyggt!
Hela kitet är värt ca 1500 kr.

För att vara med och tävla ska du svara på frågan:
– Vad får dig att känna dig Fab?

Lämna en kommentar med svaret på frågan.
Tävlingen avslutas söndag den 15 Jan.

Vinnaren är   LIZZIE    kommentar Nr 38 !!
Stort Grattis – ett vinnarmail finns i din inbox.


47 Replies to “tävling – it´s fab!”

  1. Nina

    Efter ett riktigt hårt spinning-pass brukar jag känna mig FAB, d.v.s ett träningspass ger mig massor av energi och gör att jag mår bra!

    Kram Nina.

  2. Jennifer

    wooo, jag som precis inhandlat ny mobil och allt.
    så snygga grejer!!! jag e med, självklart.
    hmm, fab säger du.
    jag känner mig fab när jag gjort någon annan glad. lite djupt o kanske inte alls vad ni tänkt er, men när jag kände verkligen efter så kom bara det på tanke. när jag får ett varmt leende tillbaka.
    håller tummarna (o jag tror bestämt att vinsten också ge rmig FAB-känslor :)).
    //jennifer

  3. Malin E

    Wow, vad fiiint och kvinnligt praktiskt.
    Vad som får mig att känna mig Fab… som småbarnsmorsa till två och en på tillväxt i magen så behövs det inte så mycket för att jag känna mig fin. Jag menar för det mesta springer jag runt i praktiska kläder för att kunna vara tillhands för mina barn, lågskor, prkatisk jacka, icke ömtåliga kläder och inte så mycket smink. Jag känner mig fab när jag får tillbringa lite längre tid i badrummet med diverse produkter, många som du har tipsat om, lägga lite mer tid på sminket än bara mascara, ta på mig min fina pennkjol och gärna en åtsittande top som får min växande mage att synas ännu mer ett par fina stövlar en kappa och självklart håret som jag önskat. Lite färg på läpparna men framförallt ett STORT leende, då känner jag mig fab. Om jag samtidigt har min underbara familj runt mig så känner jag mig än finare!

  4. amanda

    jag känner mig som allra mest fabulös när jag får en ledig lördag att spendera tiden på precis vad jag vill. starta upp med ett härligt styrkepass på gymmet, långbrunch med helgbilagorna ur DN, softa dagen lång och mot kvällen börja förbereda sig kroppsligt och mentalt för en utgång. välja kläder och sminka mig i timmar medans jag sippar på ett glas bubbel. FAB!

  5. Lena

    Åh vilket fint kit! Såklart jag vill vara med o tävla. Jag känner mig Fab när jag har snygga/sexiga underkläder på mig. Jag behöver nödvändigtvis inte vara uppklädd till tänderna. Men en fräsch make-up och ett bra hår, å så skorna..Herregud, skorna är viktiga för att jag ska känna mig Fab! Åh, nu blev jag sugen på att piffa.. (bara det att jag ligger här höggravid och har gått 4 dagar ÖVER BF…)

  6. Linda

    Jag behöver inte ens vara mejkad. Jag känner mig fab utemöbler rottingnär jag har bastat, peelat och kletat med krämer och inpackningar. Och har ny fräsch färg på tånaglarna. Det eller ett par riktigt tjusiga heels 🙂

  7. Clara

    Att vara fixad från topp till tå, klackar, hela strumpbyxor, nya trosor och såvidare gör självklart att jag känner mig fab. Men att blinka i ett par ordentliga lösögonfransar sippande på något alkoholhaltigt, även om det bara är en billig burköl, gör det allra mest!

  8. Mary

    Det som får mig att känna mig absolut mest fab är att umgås med människor jag älskar, att äta gott och att skratta massor! Då mår jag som bäst och när jag mår som bäst känner jag mig också mest fabolous! Sexiga/vackra udnerkläder gör också sitt!

    *Håller tummarna*

  9. Tess

    Jag måste säga att jag numer känner mig fab nästan varje dag! Skälet är att jag efter många års slit äntligen hittat ett varaktigt sätt för mig att gå ner i vikt. 14 kg minus och livet känns plötsligt mycket mera fab. Jag mår mycket bättre på insidan och det syns på utsidan!

    Men vill jag vara extra fab så plockar jag fram mitt röda läppstift som jag nu äntligen vågar använda!

  10. Sanne

    hej! Har kollat in Fabs iphone fodral ett tag nu…SNYGGA! Jag känner mig riktigt Fab när jag har tvättat och stylat mitt hår! Ett enkelt tips…

  11. Michaela

    Vad som får mig att känna mig fab är efter att jag sprungit milen, tagit en dusch efter. Då känner jag mig riktig fab både inuti och utan på kroppen. Det har lett till att jag går ner er par kilon och är nöjd över mig själv.

  12. Johanna

    Supersnygga! Har aldrig hört talas om märket förut men lämpligt nog fyller jag år snart så det finns risk att önskelistan fylls på nu 😉
    Det som får mig att känna mig fab även så här års när man inte alltid är på topp är ett par snygga och höga heels! Jag går inte direkt i höga klackar till vardags så därför känns det nog extra festligt när man väl gör det. Att komma upp en decimeter gör stor skillnad, oavsett vad man mer har på sig.

  13. jennie v

    Att få god tid att göra sig iordning med smink och hår, nya snygga kläder och snygga skor gör att jag känner mig Fab!

  14. Annika Brattberg

    Med mitt knallröda läppstift känner jag mig alltid ”fab”, oavsett humör eller dagsform! Mpoa!

    Annika

  15. jennie

    Jag känner mig faktiskt fab på morgnarna när jag åker till jobbet! Ögonen kanske är lite små eftersom de är nyvakna, men jag älskar känslan av att ha nyfräschat smink och vara nyborstad om tänderna och fräschsprayad med alldeles lagom mycket lukta gott. Det är faktiskt ganska ofta som jag tittar på mig själv i tunnelbanefönstret och känner mig fab och då blir jag glad och så startar dagen på ett bra sätt!

  16. vintageretroprinsess

    Det som får mig att känna fab när man har en riktigt bad hair day inga kläder som passar så har man en liten dotter på fyra som säger du är vacker 🙂 Då smälter mamma hjärtat och ett stort leende på läpparna framträder <3

  17. Annis

    Något som får mig att känna mig RIKTIGT fab just nu, är att jag och mina fyra bästa tjejkompisar har bokat en resa till NY i vår! Det blir första besöket för oss alla, och redan såhär i förväg ser jag oss strosa längs gatorna likt SATC-gänget. Vad kan få en att känna sig mer FAB än det??

    Anledningen till att jag så gärna vill vinna är att jag och min bästa vän (som självklart ska med till NY) har en intern grej för ordet fab, efter att ha läst Jonas Hallbergs blogg. Fab, wow, gah, amazing osv är ord som vi använder rätt frekvent (Dock på ett mer skämsamt sätt än seriöst). Just därför skulle detta bli den perfekta presenten till min kära vän!

  18. Lina

    När jag känner mig riktigt Fab(ulous) är insidan i harmoni med utsidan. De dagar då komplexen är helt okej och jag är nöjd med det jag gjort.
    De dagar då allt sitter snyggt och hjärtat är varmt från nära o kära.
    De dagar då håret ser snyggt ut och man har ont i magen av skratt.
    De dagarna behöver inte vara en utgång utan kan lika gärna vara en dag man går hemma och skrotar.

  19. Maria

    Nu när jag är hemma och mammaledig skritar jag mest runt i myskläder. Så just nu känner jag mig FAB när jag fått duschat, klätt upp lite fint och fått på mig smink. Det är lyx för mig numera :).

  20. Emma

    När jag vaknar och har en riktigt bra hårdag – då flyter resten på. Då blir alltid sminket perfekt, kläderna sitter som en smäck & jag strålar hela dagen.
    För att nästa morgon kanske vakna & ha en riktigt kass hårdag. Haha! Ingen dag är den andra lik 🙂

    Kram Emma.

  21. Maria

    När jag var yngre var det oftast ytligheten som fick mig att känna mig fab, men idag är det när mina barn vill umgås. De är 17 och 19 år och det är så roligt att göra saker tillsammans. De var inte så länge sedan man var så pinsam i deras ögon. Träna, laga mat, resa eller shopping hör till favoriterna och då är både jag och mina barn fantastiska (fantastika är de alltid ändå).
    Tack för en bra blogg, du är så duktig på att fotografera och fånga ögonblicken.

  22. Binnie

    Älskar din blogg. Speciellt för att du är från Halmstad och bor i Sthlm nu precis som jag 🙂

    Jag känner mig FAB när jag får sluta tidigt en fredag komma hem och ta en varm varm dusch,krypa ner under samma filt som pojkvännen och dricka det där röda vinet som vi drack på vår första riktiga date. Då står jorden still måste jag säga.

  23. åsa

    Jag känner mig som mest fab en härlig sommardag efter en skön dag på stranden. Att sedan ta en härlig dusch, smörja in sig i en skön kräm, slänga på sig favo outfiten för att sedan äta en härlig middag med nära och kära, då känner man sig fab!

  24. Tahmine

    Åhh så fint! 🙂
    Jag känner mig Fab när mina närmaste vänner och familj är samlade, äter god mat(som oftast min man har lagat) och provar olika viner till maten, och skrattar så vi får ont i kinderna! Det är då jag strålar av lycka och känner mig Fab 🙂

  25. Linda

    Finns nästan ingenting bättre än när man känner att den klädsel man valt på morgonen känns bara så rätt. Då känner jag mig fab. Ibland blir det bara så där himla bra allt. Kläderna, accessoarerna, skorna, väskan, sminket, ja allt passar till ens sinnesmod, väder & tillfälle för dagen.

  26. Camilla

    Jag känner mig fab när jag har nymålade naglar i någon fin färg och när håret är så där mjukt, följsamt och fullt av volym. Till det sippar jag gärna på ett glas bubbel..oj så fabulöst!

  27. Katja

    Ett par sköna och snygga högklackade skor (minst 8-9 cm, men ack så svårt att hitta…) fixar till vilken enkel vardagsoutfit som helst! Man känner sig lång och högrest som en amazonkvinna!

  28. caza

    Jag känner mig fab när allt går så där super bra som det gör ibland och jag slår på Ipoden, den där perfekta låten kommer på. Det finns inget mellan mig och hela världen. Jag har vind i håret och sol o ansiktet. Livet är perfekt för en stund. då är de svårt att inte vara FAB.

  29. Lissie

    MUSIK!!! Ge mig musik, max volym så att jag kan sjunga med för full hals. Fan vad jag känner mig fab då! Ingen hör min kraxande röst, inte ens jag själv, haha.
    Jag är Mariah Carey, Beyonce eller Alicia Keys för några minuter. Då… då känner jag mig crazy fab!

  30. Felicia

    För mig är känslan ”fab” inte förknippat med något man kan ta på utan med ett inre välbefinnande & det är känslan när jag känner mig frisk & stark i min astma & när jag får vara med de jag älskar allra mest, min familj! Skiner solen på det & jag har en skål färska jordgubbar framför mig är känslan fullbordad!!!

  31. Jennie

    Kände mig riktigt fab bara för en liten stund sedan. Jag har precis rotat fram mina sommarklänningar igen, ska nämligen åka på en solig semester tidigt i morgon bitti. Det som fick mig att känna mig riktigt fab var att de flesta klänningarna satt alldeles fantastiskt bra på mig även fast jag har en liten bula på magen. Jag kände mig inte ful & tjock som jag var rädd att jag skulle göra utan riktigt vacker!
    Ännu mer fab känner jag mig med nymålade naglar, fräkniga kinder & brunbrända ben och jag hoppas bli med allt det där om bara några dagar.

    Tack för en otroligt inspirerande blogg med underbara bilder & en skön blandning!

    Kram Jennie

  32. Anne Liljeroth

    Fab = utvilad, lugn (som efter ett yogapass) och en klänning som får mig att känna mig kvinnlig! That´s´real FAB!

  33. Kristina

    De dagar jag glömmer bort mina komplex
    De stunder jag känner mig behövd
    De gånger jag har presterat bra
    Den kvällen jag känner mig fin
    Den stund jag känner mig älskad
    Det är då jag är som mest fab!

  34. Nina

    High heels, vårjacka och rykande hett kaffe på en uteservering i ett soligt Göteborg. Då är jag fab och livsnjutare.

  35. Emms

    Jag känner mig FAB Nästan alltid! Jag är en livsnjutare och tar dagarna som dom kommer.Jag har kommit till en punkt i livet där jag har accepterat att jag är jag och det har fått mig att må så himla bra.

    Ha en underbar helg allihopa=)

  36. Lisa

    Jag känner mig FAB efter en lång härlig dusch, när håret är tvättat, när ansiktet är peelat, när kroppen är scrubbad, allt detta med med mina favoritprodukter, då känner jag mig alltid som en ny människa och såååå FAB!!!

    Tack för den bästa bloggen!

  37. Cecilia

    Min familj får mig att känna mig fantastisk! Efter lång sjukhus vistelse med en tuff graviditet är äntligen vår prins här! Hans smil får mitt hjärta att smälta och jag känner mig så stolt att vi inte gav upp. Kroppen är inte i form men det gör ingenting! Allt till sin tid. Man får pröva att njuta av stunden och känna på lyckan över det som är bra. FAB har så vackra ting och det skulle vara så kul att få något från dem. Tusen tack för din fantastiske blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.