a spicy meatball

Köttbullar Minna Tannerfalkspana in skuggan i glaset…Herb:ie Indoor Garden Minna Tannerfalk…där står kryddorna och växer och växer och växer

 De där köttbullarna blev en hit! De hann knappt frysa till i frysen, förrän de blev framplockade igen. Yep, allihopa.
Idag blev det en god lunch med färskt riven parmesan och kryddor från hemmaträdgården.
Stekte lite vitlök och söta små tomater, hällde i lite passerade tomater och lät köttbullarna bli varma i såsen.
Hackade ner timjan och basilika. I med pastan och blandade allt, rev över parmesan och så var det klart!

Minns ni förresten de första bilderna på kryddorna? Det är nu 3 månader sen och samma krukor står kvar i våra Herb:ie
Men det är helt otroligt! Förr köpte vi nya kryddor mest varje helg och nu har vi haft samma krukor i 3 månader – crazy good.
Och de bara växer och växer, syns knappt att vi nyper några blad från dem varje dag.

Det står basilika, oregano, timjan och koriander i dem nu, och idag köpte jag med mig mynta hem från Ica Maxi.
Mynta är också en sån där grymt god krydda i såser, och för att inte tala om till kalla drinkar eller bara i vanligt bordsvatten.

Man får plats med 3-4 kryddor i varje herb:ie, det beror lite på krukans storlek, om den är rund eller fyrkantig.


4 Replies to “a spicy meatball”

  1. Petra

    Fantastiskt! Jag ska köpa mig en örtträdgård jag också! Har du bytt mylla i krukorna eller är de precis som de var då du köpte hem örterna?

    • Minna

      Petra – Jag har alltså inte gjort någonting mer än att ställa ner krukorna som de är direkt från butiken. Det är helt crazy att man inte behöver göra annat än att vattna och fylla på lite näring en gång i månaden. Och nu har de stått där i 3 månader… Im impressed.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.