magiska under

Stella Minna Tannerfalksilk & laces

Efter att ha gått igenom en rent ut sagt förjävlig period så känner jag att jag börjar andas djupa andetag igen.
Livet har sina dalar och sina toppar, och när man är långt där nere i dalen är det svårt att se att skuggan nånsin kommer försvinna.
Men så plötsligt startar klättringen mot toppen igen. Har man riktig tur får man lift upp en bit, och har man otur snubblar man och
rasar ner några pinnhål vart 10:e steg. Men man är ändå på rätt väg och det motiverar en till att fortsätta tills skuggan är borta och
man står där i ljuset och mår bra igen. Det svåra är att hitta stigen som börjar leda vägen uppåt – hur gör man?

Kanske att se de små, små sakerna i vardagen, det är enkelt och finns nära till hands. En lång skön dusch, en ansiktsmask,
spela favoritmusik högt och dansa med, laga härlig mat och dricka goda viner eller bara få ligga i soffan med te och en bok.
Har du något eget må bra tips, ett sånt där litet härligt ögonblick som får dig att må extra bra och ger dig fin energi?
Kanske att du i bilen hem från affären tuggar i dig en chokladkaka och sjunger högt när ingen annan ser, eller vad är din grej?

Jag gillar fina underkläder… vad jag än har på mig i övrigt. Finast och lyxigast närmarst kroppen är som att man har en hemlis som
ingen ser, fast det gör att man känner sig lite mer spännande och härlig. Vet inte varför, men det funkar för mig.

.

psst —————————> bloppisen är påfylld igen…. H Ä R  !

.


10 Replies to “magiska under”

  1. Sandy

    När jag mår dåligt och är nere i dal så försöker jag omge mig med de människorna jag tycker om så mycket som möjligt. Jag vet även att det är bra för mig att träna och vara aktiv. Det gör jättemycket för mig både fysiskt och psykiskt.
    Skönt att höra att du är på rätt väg nu.
    Styrkekramar till dig!

  2. Jenny G

    Jag tror att man framförallt måste låta sig själv ha dalar, speciellt för att fortsätta uppskatta allt det fantastiska runt sig. Även om det är väldigt svårt och tungt att tänka så och en mörk vinter är deprimerande nog bara det. Men omge dig av de du tycker om, färska blommor och fint runt dig, och försök att hitta på saker för att få annat att tänka på.
    Underkläder och ny vårgarderob är inte fy skam det heller.
    Och du, tack för att du visade att det även finns andra sidor. I bloggvärlden är det så lätt att tro att alla har det så fantastiskt och lätt hela tiden medan man själv tycker att allt är öken.
    Stor kram till dig, nu kommer solens strålar och då hoppas vi att allt blir bättre.

    • Minna

      Jenny G – haha ja fy fasen så jobbigt det känns ibland, skönt att vi är på den ljusare sidan nu och allt börjar kännas så mycket bättre.
      Och tack för dina tips!
      stor kram Minna

  3. Sanna

    Fina under! Sånt piggar upp. Jag efterlyser lite tips på bra ställen att bo nära Palma, Mallorca. Illetas har jag hört är bra, men har du något tips som du vill dela med dig av vore jag supertacksam!

  4. Anna - Designnörden

    Det låter som en klyscha, men att skratta funkar alltid. Antingen så får man skratta åt eländet eller tvinga fram ett skratt i form av någon rolig tv serie.

    Annars så piffar det alltid upp att måla naglarna. Instant fix!

  5. Julia

    Vardagslyx för mig är en god middag som jag lagat, en ansiktsmask eller en bicka med gottesaker så som ost 🙂
    Ville bara credda dig och din blogg, den är så himla härlig! Den skiljer sig ganska så mycket från andra bloggar, man känner ingen ångest när man lämnar den, utan bara glädje! Du försöker inte framställa ditt liv som en underbar saga som många andra. Du och din blogg är en av få som på riktigt inspirerar mig. Tack för fin läsning och fortsätt i samma anda! Kram

    • Minna

      Julia – Ja det är just de där små fina sakerna som kan komma att betyda så otroligt mycket. Och tack snälla fina för att du tog dig tid att skriva din fina kommentar till mig, du skulle bara veta hur glad det gör mig.
      Att läsa att du känner glädje när du läser min blogg betyder ALLT, det finns ingen finare känsla. Tack tack tack, du har gjort min dag, min vecka , ja min månad!!
      Största kramen till dig, tack för att du gav mig så mycket.
      All kärlek, Minna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.