Beauty

pür minerals

mars 17, 2012

Mini Cooper Minna Tannerfalkigår morse körde jag till Nacka Strand
pür minerals lynette cole Minna Tannerfalkför att vara med på lanseringen av ett nytt spännande make up märke från USA
pür minerals lynette cole Minna Tannerfalknämligen mineralsminket Pür Mineralspür minerals lynette cole Minna Tannerfalkde har väldigt noggrant utvecklade produkter som är både snygga och innovativa…
pür minerals Minna Tannerfalk…som tex en grym brynskugga i smidig förpackning med spegel, som passar alla oavsett hudton eller hårfärg
Lynette Cole Miss USA Minna TannerfalkLynette Cole (Miss USA 2000) är utbildad MUA och presenterade produkter från Pür Minerals
Lynette Cole Miss USA Minna Tannerfalkgods gift to women – en superbra primer som neutraliserar hudtonen och gör din hy flawless

Det finns så himla många sminkmärken på marknaden som alla mer eller mindre lovar guld och gröna skogar. Så när man gått
igenom flertalet produktlinjer och provat sig igenom massor av produkter, så blir man både duktigare och kräsnare på vad som
faktiskt egentligen är riktigt bra produkter. De produkter som skiljer sig från mängden och som håller vad de lovar.

Så det var med lite skepsis jag satte mig för att höra allt om nya (eller nya, nya.. märket har funnit i USA i 11 år) mineralsminket
från Pür Minerals. Men jag blev väldigt imponerad av deras utveckling och sammansättning av produkterna.
När vi sen också fick prova produkterna så blev jag ännu mer övertygad. Det här ÄR riktigt bra.

Nu ska jag testa produkterna ordentligt, och sen kommer jag att berätta mer om dem lite längre fram.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Rebecca mars 17, 2012 at 1:14 e m

  Ja berätta gärna mer sen när du testat.
  Jag har nämligen rosacea och har oftast inflammerad, röd och torr hy och ser inte klok ut:)
  Man söker ju alltid efter något som kan hjälpa en på traven, och detta kanske är något för mig.

  • Reply Minna mars 17, 2012 at 2:02 e m

   Rebecca – men då ska du absolut ha den gröna lilla primern i pumpflaska, den är gjord för hy med röda partier som rosacea och liknande. You gonna love it! Ska berätta mer om inköpsställen och så inom kort.
   stor kram Minna

 • Reply Lena mars 17, 2012 at 2:28 e m

  Hej Minna!

  Jag hittade din blogg för några dagar sedan och är helt fast!!! Fantastiska inlägg, speciellt de där man fått följa din ögonlocksoperation. Hamnade här av en slump då jag försökt hitta bloggar med inlägg om botox, har själv bokat en tid för att få bort mina rynkor i pannan. Är faktiskt livrädd och vacklar lite fram och tillbaka om jag ska våga…Efter jag sett dina före och efter bilder måste jag säga att du ser helt fantastisk ut!! Jag skulle bli jätte glad om du kan svara på hur det känns när man har använt botox, kanske en konstig fråga men kan man höja på ögonbrynen eller är man totalt stel. Lite av rädslan att göra detta ligger i om man blir totalt orörlig (om man endast får i pannan o mellan ögonbrynen). Vilka exakta effekter upplever du av botox?
  Kram L

  • Reply Minna mars 17, 2012 at 2:38 e m

   Lena – Om du går till en professionell klinik så kommer din sköterska att berätta för dig hur du kommer att reagera på behandlingen och vilka stadier du kommer att gå igenom. Det är ju väldigt individuellt beroende på hur man reagerar genom att vi alla har olika utgångslägen och behöver olika doser på olika ställen, allt beroende på hur vi ser ut i utgångsläget.
   För min del så känner jag ingenting förrän efter några dagar när jag fått lite lätt huvudvärk, och sen att jag märker hur jag inte kan röra min muskulatur lika mycket längre. Allt sker succesivt och efter en vecka – 14 dagar har jag full effekt. Sen avtar det sakta och jag gör en behandlingen 1 gång om året nu. Det räcker perfekt för mig. Stina Auer på Ellipseklinikken litar jag på till 100% och hon säger exakt hur jag kommer att reagera och hon har haft rätt varje gång. Hon är fantastisk!
   Stort lycka till och hör av dig om du har fler frågor!
   kram Minna

 • Reply Sofia mars 17, 2012 at 10:18 e m

  Vad spännande! Använder du fortfarande foundation från Tromborg? Jag tänkte höra med dig som är sminkproffs vad som är skillnaden mellan en ”vanlig” rundad foundationborste och de borstar som är mer raka i borsten och består av både syntet och äkta hår? typ som den från Makeupstore:
  http://makeupstore.se/sesv/products/tools/brushes/foundation_brush_duo_hair

  Kram från Sofia

  • Reply Minna mars 18, 2012 at 1:26 e m

   Sofia – Ja jag har fortfarande mina foundations från Tromborg, jag tycker de är jättebra!
   Gällande sminkborstarna så är det lite tekniken som skiljer sig åt när du använder dem också, och resulatet. Beroende på hur man jobbar med dem så kan man intensifiera produkten man applicerar eller så kan man tunna ut den. Ett bra tips är att gå till en Make up Store butik och be dem gå igenom olika tekniker och borstar / penslar så lär du dig hur du ska hantera dem för bästa resultat.
   Kramar Minna

  Leave a Reply